- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Süt arttıralım derken top gibi yuvarlanacazSutle yapiyorum ben ustunede tahin dokunce sut oluyo :)ya da benm bunyemde bir acaiplik var:)
Yani yaklaşık 400 adet daha varmış kalbimmOlabilir çok mu yaptın stok
3 küçük bi paket al dene bakalım
Fiyatlar uçmuş 250 ye aldığım koli 400 olmuş
Sutle yapiyorum ben ustunede tahin dokunce sut oluyo :)ya da benm bunyemde bir acaiplik varUn helvasında ne var ki süt arttırıcı unla tereyağ işe yarıyor mu gerçekten
Karadenizde çumur denen bişey var mısır ekmeği sonsuz tereyağ ve lor peynirinden yapılıyor annem sürekli bana onu dayıyor
Hiç inanmıyorum etkisi olduğuna ben sütümün içtiğim sudan geldiğine inanıyorum ama artık sussunlar diye yiyorum üstümde doğum kilosu kalmadığı için suçlu hissettiriyorlar
Valla ben kalan uc kiloyu kaybetmemek icin ugrasiyorum sanirim kilomu koruyabilecegimi dusundukce mutluluk hormonu salgilayip sut uretiyorum:)))dene en azindan tadi guzel oluyo:)Süt arttıralım derken top gibi yuvarlanacazbnde yapım eksik kalmiyim
Bnde kilomun üstüne sanırım kilo ekleyecemSutle yapiyorum ben ustunede tahin dokunce sut oluyo :)ya da benm bunyemde bir acaiplik var
Valla ben kalan uc kiloyu kaybetmemek icin ugrasiyorum sanirim kilomu koruyabilecegimi dusundukce mutluluk hormonu salgilayip sut uretiyorum:)))dene en azindan tadi guzel oluyo:)
Bnde yiyorum tahin pekmez çok iyi oluyor tabi tatlı isteğimi kesmiyor o ayrıSüt arttırmaktan laf açılmışken size bir bilgii
Tahin pekmez benim her zaman favori kahvaltılığımdır zaten onu hep yerdim bir de pancar pekmezine ceviz atıp kaşıklarım hep
Pekmez zaten süte çok iyiymiş bir de babannemler zamanında ineklere pancar verirlermiş sütleri coşarmış
Sanırım o da baya etkili
Pancar pekmezine şans verin
İçinde çikolata olmadıkça tatlıya tatlı demem bunlar öyle idaretenBnde yiyorum tahin pekmez çok iyi oluyor tabi tatlı isteğimi kesmiyor o ayrı
Yani yaklaşık 400 adet daha varmış kalbimm
Bakalım gündüz bundan devam ederim olmadı etrafa da bi sorarım yeni bebe var mı yoksa hastaneye yenidoğan servisine gönderirim
Bendensinİçinde çikolata olmadıkça tatlıya tatlı demem bunlar öyle idareten
Amin Allah razi olsunÇok geçmiş olsun
Solgar bira mayası hap. Anında dolduruyor. Günde 6 taneye kadar içebilirsin. 2 sabah 2 öğlen 2 akşam şeklindeGünaydınlar 2 saat uykuyla sabahladım yine
Süt arttırmak için neler kullanıyorsunuz kızlar sonuç aldığınız neler var.
Meme+Mama devam ediyoruz ama bu meme iyice sapıttı çocuk aç kalıyor resmen emerken yutkunmada pek yok sütümü arttırmam lazım sık sık emiyor zaten ama yinede olmuyor
Bizde yeşil kaka oluyordu öyle bazen. Mama ya da yediklerinden olabilir dikkat et ateşine bakalımSu kadar civik canim yani cis gibiydi iki kez yapti daha yapmadi bakalim ve kokuluydu
Hafif yesildi daha yapmadi bakalim cnm takipnediyrmBizde yeşil kaka oluyordu öyle bazen. Mama ya da yediklerinden olabilir dikkat et ateşine bakalım
Su iciyom da cok dikkat edemiyom yedklerime:)tahin aynenUn helvasi yap ustune tahin dök ye:)birde bol su icmek lazim
Demir ilacı içiyorsan o da yeşil yaparmış, sen nasıl oldun canımHafif yesildi daha yapmadi bakalim cnm takipnediyrm
Hastasın ya bebişte etkilenmiş olabilir canımHafif yesildi daha yapmadi bakalim cnm takipnediyrm
Bence de ishal gibi olmasini da hastaliga bagliyrmHastasın ya bebişte etkilenmiş olabilir canım
4 tane 72li son zamanlarda almıştık1000 adet mi stok yaptın ne yaptın yavrum
Bn stok yapamıyorum ya bezde az kalınca alıyorum
Evet gündüz kullan indirimli bulursan bana da yaz
İyi bari premium değilmiş gitti Servet4 tane 72li son zamanlarda almıştık
Onu da premium care sanıp aktif bebek sipariş vermişim zaten fiyatını çok düşmüş zannedip
Neden uygun olduğu anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?