2021 Aralık Anneleri

Olabilir çok mu yaptın stok
3 küçük bi paket al dene bakalım
Fiyatlar uçmuş 250 ye aldığım koli 400 olmuş
Yani yaklaşık 400 adet daha varmış kalbimm
Bakalım gündüz bundan devam ederim olmadı etrafa da bi sorarım yeni bebe var mı yoksa hastaneye yenidoğan servisine gönderirim

Sutle yapiyorum ben ustunede tahin dokunce sut oluyo :)ya da benm bunyemde bir acaiplik var
Süt arttıralım derken top gibi yuvarlanacaz bnde yapım eksik kalmiyim
Valla ben kalan uc kiloyu kaybetmemek icin ugrasiyorum sanirim kilomu koruyabilecegimi dusundukce mutluluk hormonu salgilayip sut uretiyorum:)))dene en azindan tadi guzel oluyo:)

Süt arttırmaktan laf açılmışken size bir bilgii
Tahin pekmez benim her zaman favori kahvaltılığımdır zaten onu hep yerdim bir de pancar pekmezine ceviz atıp kaşıklarım hep
Pekmez zaten süte çok iyiymiş bir de babannemler zamanında ineklere pancar verirlermiş sütleri coşarmış
Sanırım o da baya etkili
Pancar pekmezine şans verin

Bnde kilomun üstüne sanırım kilo ekleyecem tadı güzel olur olmaz mı

Bnde yiyorum tahin pekmez çok iyi oluyor tabi tatlı isteğimi kesmiyor o ayrı

Yani yaklaşık 400 adet daha varmış kalbimm
Bakalım gündüz bundan devam ederim olmadı etrafa da bi sorarım yeni bebe var mı yoksa hastaneye yenidoğan servisine gönderirim
1000 adet mi stok yaptın ne yaptın yavrum
Bn stok yapamıyorum ya bezde az kalınca alıyorum
Evet gündüz kullan indirimli bulursan bana da yaz

Solgar bira mayası hap. Anında dolduruyor. Günde 6 taneye kadar içebilirsin. 2 sabah 2 öğlen 2 akşam şeklinde

1000 adet mi stok yaptın ne yaptın yavrum
Bn stok yapamıyorum ya bezde az kalınca alıyorum
Evet gündüz kullan indirimli bulursan bana da yaz
4 tane 72li son zamanlarda almıştık
Onu da premium care sanıp aktif bebek sipariş vermişim zaten fiyatını çok düşmüş zannedip
Neden uygun olduğu anlaşıldı

4 tane 72li son zamanlarda almıştık
Onu da premium care sanıp aktif bebek sipariş vermişim zaten fiyatını çok düşmüş zannedip
Neden uygun olduğu anlaşıldı
İyi bari premium değilmiş gitti Servet
Artık azalınca duruma göre al
Bn şimdi 4 bakıyorum indirimli evde 3 ten 1 paket 72li var o azalınca 3 oluyorsa 3 alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…