2021 Aralık Anneleri

Kızlar iki ay aşısı olanlar varmı. Ateş yaptimi. Birde kaç saat sonra ateş yapıyor. Bizim pazartesi yapılacak. Yanlız verem Perşembe yapilacakmis. Ateş yapan hangi aşi acep

Ben de beğendim goon ama bizim kız primayla büyüdü eşim oğlana ucuz bez yaparsak haksızlık olur diyor o yüzden primaya devam ☺ 3 değil 4 unu al benim bebe 4 kiloyken 3 u bana küçük geliyordu bide bezi büyük takarsan sırta çıkma olasılığı azalır

Koca yürekli baba

Kızlar iki ay aşısı olanlar varmı. Ateş yaptimi. Birde kaç saat sonra ateş yapıyor. Bizim pazartesi yapılacak. Yanlız verem Perşembe yapilacakmis. Ateş yapan hangi aşi acep
Biz bu perşembe yaptırdık, verem de yapıldı. Ates olmadı çok şükür. Biraz huzursuzlandı sadece. İnşallah sizin de olmaz.

88'lisi 450 lira falan resmen zamsız doğalgaz faturası gibi doğru söyle reklam mı aldın primadan fenomenler gibi yoksa
Hahahh cok guzel benzetme olmus haykirdim
Ben 22li paketlerden aliyorum ne kadar param gittigini anlamiyim az az canim yansin diye
Sen hep popişi yıkıyon ama ondan da pişik olmamış olabilir
Olabilir ama gece 8 saat kaliyo ya yikanmadan o yuzden didim
2 numara kucuk geliyor artik benimkine de Kac kg senin bebito? Kilodan sebep cok hareketlendiklerinden de kayiyor popolarindan bez, kakalari hep kenarlara yapiyo mesela benimkk

8 saat ben de bırakıyorum hepsini cünkü yıkıyo ortalığı zaten bi de uykuda yıkamam.

2 numara kucuk geliyor artik benimkine de Kac kg senin bebito? Kilodan sebep cok hareketlendiklerinden de kayiyor popolarindan bez, kakalari hep kenarlara yapiyo mesela benimkk
5.500 kg hani 8 kiloya kadar kullanılıyordu
Gece üst baş değiştirmektense stoklarımın ziyan olmasını tercih ederim

5.500 kg hani 8 kiloya kadar kullanılıyordu
Gece üst baş değiştirmektense stoklarımın ziyan olmasını tercih ederim
Bacaklar tombul olunca sıkıyor bnde o kg işini çözemedim 8 kg ye kadar kullanmalıyız
3 noda 6-10 kg diyor

Cok geçmiş olsun canım. Gecmeyince enfeksiyon ne yapılıyor peki?

Ay ben de onu soracaktım size ya milyordolarlık şeyleriniz napıyo diye

Tekrar antibiyotik yazıldı sivi alimi az oldugu icib enfeksiyonu atamiyir bu sefer kısır dongu oluyor.kilo alimi neredeyse yok dr dun cok sasirdi niye hic gelismemis dedi. Sagol cnim eksik olmayın
Benim nefret ettiğim ne varsa geldi başıma büyük konuştum galiba.
Mama vermek istemiyordum doğar doğmaz mama aldı. Elimden geldiğince ilaçsız büyütmek istiyordum yine doğar doğmaz antibiyotige boğuldu Bazen önüne geçemiyoruz. Insallah iyi olur da beslenmesi de düzelir canım. Dediğin gibi kısır döngü. Enfeksiyon giderse hersey yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…