Ben de beğendim goon ama bizim kız primayla büyüdü eşim oğlana ucuz bez yaparsak haksızlık olur diyor o yüzden primaya devam ☺ 3 değil 4 unu al benim bebe 4 kiloyken 3 u bana küçük geliyordu bide bezi büyük takarsan sırta çıkma olasılığı azalırBen 4 5 kez kullandım dünden beri dün üstüste kakalar yaptı sızdırmadı hic sabah da yoğun bi kaka yaptı bezi aşırı doldurdu ama o da sızmadı. Ama 2 numara aldım 8 kiloya kadar diye 3 alabilirmişim. Neyse ki 46lı paket aldım çok değil. Dokusu filan da hoşuma gitti bakalım. Bacak arasında çok birikiyodu sleepy babyturco bence. Bu şu an tam oluyo boydan begendim yığılma yapmıyo.
Koca yürekli babaBen de beğendim goon ama bizim kız primayla büyüdü eşim oğlana ucuz bez yaparsak haksızlık olur diyor o yüzden primaya devam ☺ 3 değil 4 unu al benim bebe 4 kiloyken 3 u bana küçük geliyordu bide bezi büyük takarsan sırta çıkma olasılığı azalır
Biz bu perşembe yaptırdık, verem de yapıldı. Ates olmadı çok şükür. Biraz huzursuzlandı sadece. İnşallah sizin de olmaz.Kızlar iki ay aşısı olanlar varmı. Ateş yaptimi. Birde kaç saat sonra ateş yapıyor. Bizim pazartesi yapılacak. Yanlız verem Perşembe yapilacakmis. Ateş yapan hangi aşi acep
Hahahh cok guzel benzetme olmus haykirdim88'lisi 450 lira falan resmen zamsız doğalgaz faturası gibidoğru söyle reklam mı aldın primadan fenomenler gibi yoksa
Olabilir ama gece 8 saat kaliyo ya yikanmadan o yuzden didimSen hep popişi yıkıyon ama ondan da pişik olmamış olabilir
2 numara kucuk geliyor artik benimkine dePrima 2 numara artık her gece sızdırmaya başladı bizde. Görünürde küçük geliyor gibi değil ama küçük geldiği anlamı mı taşıyor bu durum?
Gündüz bişey olmuyor fekaat gece yatış pozisyonundan ya da 5 lt çiş yaptığı için olabilir
Sanırım stokları terk etme zamanı
8 saat ben de bırakıyorum hepsini cünkü yıkıyo ortalığı zaten bi de uykuda yıkamam.Hahahh cok guzel benzetme olmus haykirdim
Ben 22li paketlerden aliyorum ne kadar param gittigini anlamiyim az az canim yansin diye
Olabilir ama gece 8 saat kaliyo ya yikanmadan o yuzden didim
2 numara kucuk geliyor artik benimkine deKac kg senin bebito? Kilodan sebep cok hareketlendiklerinden de kayiyor popolarindan bez, kakalari hep kenarlara yapiyo mesela benimkk
5.500 kg hani 8 kiloya kadar kullanılıyordu2 numara kucuk geliyor artik benimkine deKac kg senin bebito? Kilodan sebep cok hareketlendiklerinden de kayiyor popolarindan bez, kakalari hep kenarlara yapiyo mesela benimkk
Bacaklar tombul olunca sıkıyor bnde o kg işini çözemedim 8 kg ye kadar kullanmalıyız5.500 kg hani 8 kiloya kadar kullanılıyordu
Gece üst baş değiştirmektense stoklarımın ziyan olmasını tercih ederim
Kandırıldık ey halkımBacaklar tombul olunca sıkıyor bnde o kg işini çözemedim 8 kg ye kadar kullanmalıyız
3 noda 6-10 kg diyor
Cok geçmiş olsun canım. Gecmeyince enfeksiyon ne yapılıyor peki?Yok cnim midesini bulandiriyor.
Bizde yeni acilden geldik. Gecen hafta kiz istahsiz diye dr goturdum idrar yolu enf.cikti 7 igne verdi dr. Bir kac gun once igneleri bitti derken saat 11 gibi ateşlendi acile kostuk kan idrar bakildi. Idrayolu enf. Daha gecmemis +gripmis anlayacagin sutten cok antibiyitikle besleniyiruz malesef
Huggies yok artık. Ben de ıslak mendilini kullanıyordum çok iyiydi artık satılmıyor
Evet ıslak mendilini de kullanmıştımHuggies yok artık. Ben de ıslak mendilini kullanıyordum çok iyiydi artık satılmıyor
Tekrar antibiyotik yazıldı sivi alimi az oldugu icib enfeksiyonu atamiyir bu sefer kısır dongu oluyor.kilo alimi neredeyse yok dr dun cok sasirdi niye hic gelismemis dedi. Sagol cnim eksik olmayınCok geçmiş olsun canım. Gecmeyince enfeksiyon ne yapılıyor peki?
Huggies Islak Havlu (Hassas Dokunuş) Yeni 168 Yaprak - 3Lü Fırsat PaketiHuggies yok artık. Ben de ıslak mendilini kullanıyordum çok iyiydi artık satılmıyor
Goon memnun etmezse molfix ya da baby me deneyesim var. Bakalım bi.
İyi çok şükür canımEvet ıslak mendilini de kullanmıştım
Bebiş nasıl
Benim nefret ettiğim ne varsa geldi başıma büyük konuştum galiba.Tekrar antibiyotik yazıldı sivi alimi az oldugu icib enfeksiyonu atamiyir bu sefer kısır dongu oluyor.kilo alimi neredeyse yok dr dun cok sasirdi niye hic gelismemis dedi. Sagol cnim eksik olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?