Migrosta minies var oglumda da kullandim kizimda da keza oyle istersen bi bkGoon memnun etmezse molfix ya da baby me deneyesim var. Bakalım bi.
Aaa yeniden mi çıkmış. Bunun yeşili vardi onu kullanıyordum ben güzeldi.Huggies Islak Havlu (Hassas Dokunuş) Yeni 168 Yaprak - 3Lü Fırsat Paketi
Nette buldum bu da uçmuş
Masalim gelisimi icin ekstradan bir ilac fln verildimi hangi degerlerine bakildi bebisin benm oglumun kilo alimi guzel ama boyu 2 ayda 5 cm uzamis yani sinirda dr. Randevusu aldim ama icim icimi yedi dunden beri ayrica cok cok gecmis olsun sizedeTekrar antibiyotik yazıldı sivi alimi az oldugu icib enfeksiyonu atamiyir bu sefer kısır dongu oluyor.kilo alimi neredeyse yok dr dun cok sasirdi niye hic gelismemis dedi. Sagol cnim eksik olmayın
Ay evet onu da dediler. Aslinda sokun bezi de iyi diyen var. O an kullanırım bakalım memnun kalmazsam. Memnun kalırsam aynen devam.Migrosta minies var oglumda da kullandim kizimda da keza oyle istersen bi bk
Amin ins kuzum ya. Dedigin gibi minnacık halleriyle dunyanin antibiyotigini aldilar. Iyi olsunlarda yapacak bisey yok ne bileyim eskisi gibi anbiyotige dusman bkmiyorum yeri gelince hayat kurtariyor bunu bizde gordumBenim nefret ettiğim ne varsa geldi başıma büyük konuştum galiba.
Mama vermek istemiyordum doğar doğmaz mama aldı. Elimden geldiğince ilaçsız büyütmek istiyordum yine doğar doğmaz antibiyotige boğulduBazen önüne geçemiyoruz. Insallah iyi olur da beslenmesi de düzelir canım. Dediğin gibi kısır döngü. Enfeksiyon giderse hersey yoluna girer inşallah
Valla ikiside iyi ama minies cok yumusak bence diger bezlere o kadar para vermeye gerek yok sonuc icine ediyorlar bebelerAy evet onu da dediler. Aslinda sokun bezi de iyi diyen var. O an kullanırım bakalım memnun kalmazsam. Memnun kalırsam aynen devam.
Evet hen de temiz icerikmiş.Valla ikiside iyi ama minies cok yumusak bence diger bezlere o kadar para vermeye gerek yok sonuc icine ediyorlar bebeler
Ay ben de onu soracaktım size ya milyordolarlık şeyleriniz napıyo diye
Demeyin öyleKullanmazsan gitti paracıklar
Ben dogdugundan beri kullaniyorum, sallanmayi beceremese de uyanikken hafif oturur pozisyonda olmayi seviyor ondaAy ben de onu soracaktım size ya milyordolarlık şeyleriniz napıyo diye
Eskiden huggies diye bi marka vardı şimdi var mı bilmiyorumonu da deneyebilirsin varsa merve
Sleppy den sonra Türkiye pazarından çekilmişler,kız erkek ayrıydı güzel bezdi
Huggiesin bel kısmı lastikliydi, primadan da iyiydi benceKızlar Carrefour da bezlerde ikinciye indirim var. Prima’nın fiyatı uygun oluyor mu anlamadım ama daha önce de yazmıştım molfix pure soft Fiyatı gayet Uyguna geliyor.
En az prima kadar yumuşak ve sızdırmıyor.
Kalıbı da Prima ile aynı.
Goon marka bezin Gayet güzel olduğunu Ben de yazmıştım. Ben yanlışlıkla kilot bezini almışım. Kilot bezi kalıp olarak primadan biraz daha küçük. Ama tüm gece onu da çıkarmayınca hiçbir şey olmuyor.
Bazı mağazalar ellerinde kalan huggis leri uçuk fiyata satıyor sanırımAaa yeniden mi çıkmış. Bunun yeşili vardi onu kullanıyordum ben güzeldi.
Bizim ilk dogdugunda 5gunde 750 grm almisti kilo alimi cok guzeldi nzm ki hastalandı istahla beraber kilo kaybi oldu bidaha da toparlanamadi. Kan degerleri dusuk uzun surw beslenme olmadi hast. O yuzden demir ilaci kullaniyiruz rutin olarak butun kan degerlerine bakildi gerek duysaydi verirdi doktor herhalde bizimde kilosu iyise boyda genetik onun icin bence dr bisey vermezMasalim gelisimi icin ekstradan bir ilac fln verildimi hangi degerlerine bakildi bebisin benm oglumun kilo alimi guzel ama boyu 2 ayda 5 cm uzamis yani sinirda dr. Randevusu aldim ama icim icimi yedi dunden beri ayrica cok cok gecmis olsun sizede
Bayılırım böyle kestirmelere deneyeceğimElina Furman - Kahlmi on Instagram: "Foot reflexology for babies. An oldie but a goodie to save and share with a mama who needs it. ❤️ FOLLOW for daily baby and child massage tips and tricks 11 million views on tiktok. #babymassage #newmom #infant
62K likes, 1,015 comments - getkahlmi on January 29, 2022: "Foot reflexology for babies. An oldie but a goodie to save and share with a mama who needs it. ❤️ FOLLOW for daily baby and child massage tips and tricks 11 million views on tiktok. #babymassage #newmom #infantmassage...www.instagram.com
Kızlar bunu denedim çocuk 5 dkda kaka yaptı mükemmel valla
Bnm instagram yok bn nasıl yapayımElina Furman - Kahlmi on Instagram: "Foot reflexology for babies. An oldie but a goodie to save and share with a mama who needs it. ❤️ FOLLOW for daily baby and child massage tips and tricks 11 million views on tiktok. #babymassage #newmom #infant
62K likes, 1,015 comments - getkahlmi on January 29, 2022: "Foot reflexology for babies. An oldie but a goodie to save and share with a mama who needs it. ❤️ FOLLOW for daily baby and child massage tips and tricks 11 million views on tiktok. #babymassage #newmom #infantmassage...www.instagram.com
Kızlar bunu denedim çocuk 5 dkda kaka yaptı mükemmel valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?