2021 Aralık Anneleri

Tekrar antibiyotik yazıldı sivi alimi az oldugu icib enfeksiyonu atamiyir bu sefer kısır dongu oluyor.kilo alimi neredeyse yok dr dun cok sasirdi niye hic gelismemis dedi. Sagol cnim eksik olmayın
Masalim gelisimi icin ekstradan bir ilac fln verildimi hangi degerlerine bakildi bebisin benm oglumun kilo alimi guzel ama boyu 2 ayda 5 cm uzamis yani sinirda dr. Randevusu aldim ama icim icimi yedi dunden beri ayrica cok cok gecmis olsun sizede

Migrosta minies var oglumda da kullandim kizimda da keza oyle istersen bi bk
Ay evet onu da dediler. Aslinda sokun bezi de iyi diyen var. O an kullanırım bakalım memnun kalmazsam. Memnun kalırsam aynen devam.

Amin ins kuzum ya. Dedigin gibi minnacık halleriyle dunyanin antibiyotigini aldilar. Iyi olsunlarda yapacak bisey yok ne bileyim eskisi gibi anbiyotige dusman bkmiyorum yeri gelince hayat kurtariyor bunu bizde gordum

Ay evet onu da dediler. Aslinda sokun bezi de iyi diyen var. O an kullanırım bakalım memnun kalmazsam. Memnun kalırsam aynen devam.
Valla ikiside iyi ama minies cok yumusak bence diger bezlere o kadar para vermeye gerek yok sonuc icine ediyorlar bebeler

Kullanmazsan gitti paracıklar

Kızlar Carrefour da bizlerde ikinciye indirim var. Prima’nın fiyatı uygun oluyor mu anlamadım ama daha önce de yazmıştım molfix pure soft Fiyatı gayet Uyguna geliyor.
En az prima kadar yumuşak ve sızdırmıyor.
Kalıbı da Prima ile aynı.
Goon marka bezin Gayet güzel olduğunu Ben de yazmıştım. Ben yanlışlıkla kilot bezini almışım. Kilot bezi kalıp olarak primadan biraz daha küçük. Ama tüm gece onu da çıkarmayınca hiçbir şey olmuyor.

Ay ben de onu soracaktım size ya milyordolarlık şeyleriniz napıyo diye
Ben dogdugundan beri kullaniyorum, sallanmayi beceremese de uyanikken hafif oturur pozisyonda olmayi seviyor onda
Benim ev cok mutfakta yemek yaparken ve yerken isimi gordu, mutfakta cocugu koyacak yer bulamiyordum
Ama bir ay sonra falan sallanmaya basladiklarinda daha cok hoslarina gidecek bence
Simdilik parasini cikardi, sonrasinda kullanmazsa aldigim fiyattan pahaliya bile satilabilir duruma gelmis ikinci el fiyatlarien kotu aldigim fiyata satarim ben de

Huggiesin bel kısmı lastikliydi, primadan da iyiydi bence

Masalim gelisimi icin ekstradan bir ilac fln verildimi hangi degerlerine bakildi bebisin benm oglumun kilo alimi guzel ama boyu 2 ayda 5 cm uzamis yani sinirda dr. Randevusu aldim ama icim icimi yedi dunden beri ayrica cok cok gecmis olsun sizede
Bizim ilk dogdugunda 5gunde 750 grm almisti kilo alimi cok guzeldi nzm ki hastalandı istahla beraber kilo kaybi oldu bidaha da toparlanamadi. Kan degerleri dusuk uzun surw beslenme olmadi hast. O yuzden demir ilaci kullaniyiruz rutin olarak butun kan degerlerine bakildi gerek duysaydi verirdi doktor herhalde bizimde kilosu iyise boyda genetik onun icin bence dr bisey vermez

Kızlar bunu denedim çocuk 5 dkda kaka yaptı mükemmel valla

Bayılırım böyle kestirmelere deneyeceğim

Bnm instagram yok bn nasıl yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…