- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Gizli sayfa değil aslında tarayıcıdan açılınca videonun açılması lazımBnm instagram yok bn nasıl yapayım
Açılıyor normalde de açılmadı bn tekrar denerim saolGizli sayfa değil aslında tarayıcıdan açılınca videonun açılması lazım
Eğer açılmıyorsa da ayağının göçük yerine doğru sağdan sola parmağınla masaj yapıp göçük yere biraz sert dokunuyosun sonra bu alanın biraz üstüne çıkıp sağdan sola masaj yapıyosun en sonunda da ayağın tam ortasında yuvarlak çiziyosun baş parmakla hafif bastırarak 2 ayağa da bu şekilde yapıyosun. Ben her hareketi 10 defa yapıp diğer ayağa geçtim 3-4 kere yaptım hemen yaptı kakasını umarım anlatabilmişimdir
Çok geçmiş olsun şimdi iyi misiniz? Bizim bebeğe de test yapıldı pozitif çıktı sürekli ateşi çıkıp düşüyorAşım yoktu. Doktor maske takın dedi ama coktan bebeğe geçmişti bile. Biraz ağır atlattım ben. Bebekte iki gün ateş oldu.
Ben birer kutu kullandim, kutular bitince de devam etmedim cunku doktorum recetede belirtmemisKızlar doğum sonrası vitaminlerinizi demir ilacını her gün kullanmaya devam ediyor musunuz gebelikteki gibi?
Bana her gün olmasa da ilk 6 ay mutlaka kullan elinin altında olsun demişti çünkü saçlar dökülüyor, dişler sıkıntıya girebilir. Bazı vitamin eksiklikleri depresyona da yol açabiliyormuşBen birer kutu kullandim, kutular bitince de devam etmedim cunku doktorum recetede belirtmemis
Ama sezeryan izime kullandigim kremi belirtmis mesela 3 ay kullanilacak diye, o yuzden birer kutudur heralde diye dusundum.
40 randevuma gidemedim bi turlu, bu hsonu gidicem, gittigimde sorucam bakalim tamam mi devam mi
Canım benim de oğlumun yüzü gövdesi o şekilde isilik doluydu.Sivilce gibiydı.Doktor yediklerine dikkat et dedi.Çikolatayı bıraktım.Bir krem verdi egzama kaşıntı içinde kullanılıyor.Kortizonlu oldugu için sadece 10gün kullan dedi.Gece sürdüm sabah yarısı geçmişti bile.Losyon + şampuan aldık Minidolinin.Hassas ciltler için uygun.Bu şekilde geçti.Kizlar bebegimin yuzunu paylasmistim isilik gibi kabarciklar vardi annem sut yuzune bulasiyor ondan oluyor sicaktan olur falan demisti, bugun bronsit icin kontrolumuz vardi doktor yuzunede bakti alerji olmus dedi baska belirtiler olursa onemseriz dedi, yoksa yuzde govdede olan kabarciklar isilik tarzi seyler alerjiymis
Evet kullanıyorum dr 40 gün demişti 40 çıkınca gidemedim sormadım ebe 4 ay dedi sağlık ocağı dr da 4 ay dediKızlar doğum sonrası vitaminlerinizi demir ilacını her gün kullanmaya devam ediyor musunuz gebelikteki gibi?
Ben kullanıyorum arada unutsam da. Hatta multivitamin dışında süt ürünleri tüketmediğim için ekstra kalsiyum da alıyorum. Hem kadın doğum hem çocuk doktorumuz kullanmamı tavsiye ettiKızlar doğum sonrası vitaminlerinizi demir ilacını her gün kullanmaya devam ediyor musunuz gebelikteki gibi?
Pazartesi ne yapilacak cnmKızlar iki ay aşısı olanlar varmı. Ateş yaptimi. Birde kaç saat sonra ateş yapıyor. Bizim pazartesi yapılacak. Yanlız verem Perşembe yapilacakmis. Ateş yapan hangi aşi acep
Ohaa o kadar oldugunu bilmiyordumBana her gün olmasa da ilk 6 ay mutlaka kullan elinin altında olsun demişti çünkü saçlar dökülüyor, dişler sıkıntıya girebilir. Bazı vitamin eksiklikleri depresyona da yol açabiliyormuş
Sağlık ocağındaki hemşire de emzirdiğin sürece kullan bence demişti
Decavit gebe olmayınca SGK karşılamıyor uygun amaOhaa o kadar oldugunu bilmiyordumama o demir hapina bir gun daha tahammulum kalmamisti full kabiz gunlerdi hiyyy
Bu arada kuaforum dipten inanilmaz sac geliyor ne kullandin dedi bana bu hafta, sanirim vitaminler ise yaramis. Ben en olmadi vtamini kullanmaya devam edeyim o zaman
Sizler hangi vitaminleri kullaniyosunuz? Ben artik pregnacare’e o kadar para vermek istemiyorum
Kizlar hashasli seyler yenir mi emzirirken bir zarari olurmu
Efamom kullanıyordum hamilelikte ondan devam edebilirsin demişti doktorum ama ben de ilk etap için pregnacare aldım bu bitince efamomdan devam ederim daha uygun fiyatlıOhaa o kadar oldugunu bilmiyordumama o demir hapina bir gun daha tahammulum kalmamisti full kabiz gunlerdi hiyyy
Bu arada kuaforum dipten inanilmaz sac geliyor ne kullandin dedi bana bu hafta, sanirim vitaminler ise yaramis. Ben en olmadi vtamini kullanmaya devam edeyim o zaman
Sizler hangi vitaminleri kullaniyosunuz? Ben artik pregnacare’e o kadar para vermek istemiyorum
Benim de dökülmelerim arttı bu dönemde normalmiş vitaminlerine devam ediyor musun? Onları kesmemek gerekiyormuşKızlar benim acayip saçım dökülüyor. Yakında kel kalmaktan korkuyorum.var mı benim gibi saçı dökülen
Yeni favorim sleepy sirkeli olan. Fiyatlar artmadan koliyle almıştım şimdilik suyla siliyorum duruyor ama o da artmıştır kesinBazı mağazalar ellerinde kalan huggis leri uçuk fiyata satıyor sanırım
Decavit gebe olmayınca SGK karşılamıyor uygun ama
Bn baya faydasını gördüm saçlarım inanılmaz gürleşti normalde azdır saçım uzamaya başladı
Demir ilacı ve b12 devm ediyorum.b12 aklı.a geldikceKızlar doğum sonrası vitaminlerinizi demir ilacını her gün kullanmaya devam ediyor musunuz gebelikteki gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?