2021 Aralık Anneleri

Açtım bakalım kullanalım zaten 130 tane bişey en fazla 15 20 gün gider.

Canım diyetteyim, mama arada içiyor alerji mamasından çok az, beni de kavga dövüş emiyor, kilo alımı normal sınırda öyle iri tombul değil benimki zaten. Huzursuzluk hiç değişmedi hatta giderek artıyor meme reddi, laKtoz için test yapılmadı direkt relaktaz dama verdi bize vardır diye.

Nasıl ya ben çok çok az çıkarabiliyorum, üstelik de elim kopuyo. Nw güzel makineye muhtaç olmamak.
Videoları iyice izleyip o şekilde denediniz mi? Öncesinde sıcak uygulayıp masaj yapıyorum çok rahat geliyor gerçekten
Görüştüğüm emzirme danışmanı da çok şaşırmıştı gerçi öyle sağabilmeme

Ben normal de pijamami sadece yatakta giyerim, uyurken giyerim uyanır uyanmaz daha lavaboya gitmeden çıkarırım, başucumda da yelek sabahlik vs bisey durur, eğer gece tuvalete gideceksem onu rakarim üzerime

Damlayı sonuca göre vericem dedi, emerken bile bagirsaklari gurul gurul

Ikinci ne kadar sure emdi? Anne sutunun bagisikliga etkisi gercekten cok fazla. Ek gidaya gecince zaten bu kadar cok sagmak zorunda kalmayacagim sanirim o yuzden sutum oldugu yere kadar devam
32 ay emdi, zorla bıraktı. Ek gıdaya geçince adı üstünde ek olduğundan 1 yaşa hazırla kendini.
İzledim tabiki, masaj da yaptım ama olmadı. Bi kere makinemi evde unutup işe gitmiştim, sonuç hüsran yani olmadı.

Ben normal de pijamami sadece yatakta giyerim, uyurken giyerim uyanır uyanmaz daha lavaboya gitmeden çıkarırım, başucumda da yelek sabahlik vs bisey durur, eğer gece tuvalete gideceksem onu rakarim üzerime
Uyaninca ben de degistiririm de gece baya pijamalarla gidiyorum yani
Ben gece de degistiriyorsun diye dusundum
Oh masallah
Ben her turlu hazirim yeterki sutum olsun hic usenmem bebisim icin hooooiiiy totisini yedigimm

Bir rutin oluşması güzel bir şey şu atak haftalarında tüm rutinlerimiz dağıldı bizim ne yazık ki devamlı uyanık devamlı memede gündüzleri. Ben birde tek göğüs emziriyorum, diğer göğsümde süt çok az o yüzden gündüzleri zor geçiyor

M Matmazelkedi pişiğiniz geçti mi? Merak ettim sizi
Popodaki geçti. Ama maalesef bacakları fena. Tek bacakta vardı diğer bacakta oldu. Bacaktakiler mantarmış ve gittikçe yayılıyor. Pipinin üstünde ve hafif pipide de var gibi. Altını yıkıyorum kurulamadan bezi takmıyorum krem değdirmiyorum oralara ama artıyor ne yapacağımı şaşırdım bezin içteki lastiklerini koparmaya başladım bakalım hafif kızarıklık geçti gibi oldu bugün umarım işe yarar

Aynısı Artık sinirden ağlıcam tam düzene girdi derken başa döndük 1 haftadır

Aynen ben de oyle bu aksam kac kere deprem oluyor sandim artik tansiyonum nasil dusuyorsa
Bizdede ayni durum var kizlar o kadar cok inliyor ki ben uyuyamiyorum basinda bekliyorum...doktora sordum... tuvalet yaparken zorlaniyor yada gaz cikarmaya calisiyor cikaramadigi icin inliyor kulak pamuguna zeytinyagi surup poposunu uyar dedi...o sekilde yapiyor inleme bitiyor ve rahatliyor ama bende bu sekilde alisir hic yapamaz diye korktum tekrar sordum oyle bise olmaz neden alissin dedi

merve bebişin ateşi ne durumda? Sabah eşime sordum da yakın zamanda aşı olmadıysa ilk 3 ay her türlü ateş tetkiki hak eder dedi.
Sen 39u bekleme yine varsa götür bence

Emzirirken telefona bakmak yasaklansın
Bıktım gecenin bir körler sabaha karşıları alışveriş yapmaktan
Şu saatte sufle kalıbı sipariş verecek ne yaşamış olabilirim
Canın sufle çekmiş olabilir mi
Dur zaten tek o ara bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…