- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Prima alacaksan 1 numara 140 tane falan alabilirsin ama baby turco alacaksan 2 numara almalısın. Benim 3,5 kilo doğdu şimdi gündüzleri prima 2 no elimde kalanları bitirmek üzereyim, 3 numaraya geçeceğim.
Bence 1-2 numaralardan 1er paket al.
Ben de goon 3 numara külot bezi yanlışlıkla almıştım. Gece çok iyi oluyor, 10 saat duruyor ve en ufak sızdırma olmuyor. Gündüz şimdilik kullanmıyorum. Normal bezi de değişirken hareket ettiği için zaten tüm altını çıkarmış oluyor benim kız. Fiyatı uygun diye iade etmemiştim. İyi ki de etmemişim. Ama fiyatı diğer bezden daha uygun değilse de külot beze fazla paraya gerek yok.
Canım diyetteyim, mama arada içiyor alerji mamasından çok az, beni de kavga dövüş emiyor, kilo alımı normal sınırda öyle iri tombul değil benimki zaten. Huzursuzluk hiç değişmedi hatta giderek artıyor meme reddi, laKtoz için test yapılmadı direkt relaktaz dama verdi bize vardır diye.Canim alerji durumu ne alemde sizde diyet ve mama farketti mi bide bebisin kilo alımı nasıl, benimkinin kilo alımı sıkıntılı, mukuslu kaka falan yok ama büyükten laktoz alerjisi vardı bunda da olabilir mi diye doktorda istedim bu sefer tahlil, kaka yapmasını bekliyoruzbenimki haftada 1 yapar da, ama gecen hafta çok huzursuzdu önce kolik mi acaba dedim, sonra peynir yoğurt vs kestim eğer tesadüf değilse o huysuzlugu geçti, 2 hafta diyet yapicam bakalım gaita yi da verirsek bi bakacak duruma
Videoları iyice izleyip o şekilde denediniz mi? Öncesinde sıcak uygulayıp masaj yapıyorum çok rahat geliyor gerçektenNasıl ya ben çok çok az çıkarabiliyorum, üstelik de elim kopuyo. Nw güzel makineye muhtaç olmamak.
Ben normal de pijamami sadece yatakta giyerim, uyurken giyerim uyanır uyanmaz daha lavaboya gitmeden çıkarırım, başucumda da yelek sabahlik vs bisey durur, eğer gece tuvalete gideceksem onu rakarim üzerimeYa cok ozur dilerim bu msjda takilmam gereken son seye takildim ama sen wc ye neyle gidiyorsun kiBen de pijamayla gidiorm
Olur mu hic yanlis anlamam
Ben az cok acikacagi saati kestirebiliyorum artik o yuzden sagim saatim de onun acikmasina cok yakinken oluyor
Damlayı sonuca göre vericem dedi, emerken bile bagirsaklari gurul gurulCanım diyetteyim, mama arada içiyor alerji mamasından çok az, beni de kavga dövüş emiyor, kilo alımı normal sınırda öyle iri tombul değil benimki zaten. Huzursuzluk hiç değişmedi hatta giderek artıyor meme reddi, laKtoz için test yapılmadı direkt relaktaz dama verdi bize vardır diye.
Aa geçmiş olsunHastaneye yatis verdiler .
İshal olmus ve sivi kaybetmisiz.
32 ay emdi, zorla bıraktı. Ek gıdaya geçince adı üstünde ek olduğundan 1 yaşa hazırla kendini.Ikinci ne kadar sure emdi? Anne sutunun bagisikliga etkisi gercekten cok fazla. Ek gidaya gecince zaten bu kadar cok sagmak zorunda kalmayacagim sanirim o yuzden sutum oldugu yere kadar devam
İzledim tabiki, masaj da yaptım ama olmadı. Bi kere makinemi evde unutup işe gitmiştim, sonuç hüsran yani olmadı.Videoları iyice izleyip o şekilde denediniz mi? Öncesinde sıcak uygulayıp masaj yapıyorum çok rahat geliyor gerçekten
Görüştüğüm emzirme danışmanı da çok şaşırmıştı gerçi öyle sağabilmeme
Uyaninca ben de degistiririm de gece baya pijamalarla gidiyorum yaniBen normal de pijamami sadece yatakta giyerim, uyurken giyerim uyanır uyanmaz daha lavaboya gitmeden çıkarırım, başucumda da yelek sabahlik vs bisey durur, eğer gece tuvalete gideceksem onu rakarim üzerime
Oh masallah32 ay emdi, zorla bıraktı. Ek gıdaya geçince adı üstünde ek olduğundan 1 yaşa hazırla kendini.
İzledim tabiki, masaj da yaptım ama olmadı. Bi kere makinemi evde unutup işe gitmiştim, sonuç hüsran yani olmadı.
Bir rutin oluşması güzel bir şey şu atak haftalarında tüm rutinlerimiz dağıldı bizim ne yazık ki devamlı uyanık devamlı memede gündüzleri. Ben birde tek göğüs emziriyorum, diğer göğsümde süt çok az o yüzden gündüzleri zor geçiyorYa cok ozur dilerim bu msjda takilmam gereken son seye takildim ama sen wc ye neyle gidiyorsun kiBen de pijamayla gidiorm
Olur mu hic yanlis anlamam
Ben az cok acikacagi saati kestirebiliyorum artik o yuzden sagim saatim de onun acikmasina cok yakinken oluyor
Testi nasil yapiliyor bizimkinin de gurul gurul cok oluyor:sDamlayı sonuca göre vericem dedi, emerken bile bagirsaklari gurul gurul
Popodaki geçti. Ama maalesef bacakları fena. Tek bacakta vardı diğer bacakta oldu. Bacaktakiler mantarmış ve gittikçe yayılıyor. Pipinin üstünde ve hafif pipide de var gibi. Altını yıkıyorum kurulamadan bezi takmıyorum krem değdirmiyorum oralara ama artıyor ne yapacağımı şaşırdım
Çok geçmiş olsun ya inşallah bir an önce iyileşip çıkarsınız. Neden olmuş peki enfeksiyon falan mı kapmış?Hastaneye yatis verdiler .
Kizlar bizim kiz bir haftadir aksam 5den gece 12 1 e kadar uyumuyor zorla uykuya dalmaya calsiyor gece de 3e kadar uyuyup sabaha kadar ih ih sizde de var mi ayni durum gecici bir surec mi acaba yamerve gecmis olsun kuzum niye atesi cikti Eylul un
AynısıArtık sinirden ağlıcam tam düzene girdi derken başa döndük 1 haftadır
Bizdede ayni durum var kizlar o kadar cok inliyor ki ben uyuyamiyorum basinda bekliyorum...doktora sordum... tuvalet yaparken zorlaniyor yada gaz cikarmaya calisiyor cikaramadigi icin inliyor kulak pamuguna zeytinyagi surup poposunu uyar dedi...o sekilde yapiyor inleme bitiyor ve rahatliyor ama bende bu sekilde alisir hic yapamaz diye korktum tekrar sordum oyle bise olmaz neden alissin dediAynen ben de oyle bu aksam kac kere deprem oluyor sandim artik tansiyonum nasil dusuyorsa
Gaita danTesti nasil yapiliyor bizimkinin de gurul gurul cok oluyor:s
Hay Allah çok geçmiş olsun. Demek ki şüphelenince beklememek gerekiyor hakikatenHastaneye yatis verdiler .
Canın sufle çekmiş olabilir miEmzirirken telefona bakmak yasaklansın
Bıktım gecenin bir körler sabaha karşıları alışveriş yapmaktan
Şu saatte sufle kalıbı sipariş verecek ne yaşamış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?