2021 Aralık Anneleri

Ben normal de pijamami sadece yatakta giyerim, uyurken giyerim uyanır uyanmaz daha lavaboya gitmeden çıkarırım, başucumda da yelek sabahlik vs bisey durur, eğer gece tuvalete gideceksem onu rakarim üzerime
Gece tuvalete kalktığında bile mi
Valla gün geliyor gün boyu pijamayla kalıyorum

Yok ben onları kahvaltıda reçellik olarak kullanıyorum renkleri çok güzeldi
4 numaradan da 2 tane sipariş ettim aklım kaldı siz alınca
İyi stok yaptın desene canın mı çektl
Valla bnde 1 tane daha 4 alsaydım iyiydi de geçti artık uygun bulursan bana etiket yap

merve bebişin ateşi ne durumda? Sabah eşime sordum da yakın zamanda aşı olmadıysa ilk 3 ay her türlü ateş tetkiki hak eder dedi.
Sen 39u bekleme yine varsa götür bence
37lerde oldu hep gece ilaçtan sonra. Kan vermek çok zor ya korkuyorum. Ama bugün tekrar 38 olursa gidecem mecbur.

Yedigin bisey alerji yapıyor olabilir benim büyük oglumda öyle olmuştu pişik sanmıştık yaz çocuğuydu hemen hergun karpuz yiyordum ama nasıl ciğer gibiydi bacakları poposu acsba karpuz dan mı diye yemeyi bıraktım hemen geçti.Bi alerji testi yaptırsan iyi olur çünkü bez krem hicbirsey fayda etmez,hergun yediğin ne var düşünüp beslenmeden çıkarabilirsin

Alismaz canım korkma dun akşam bende yaptım çok zorlanıyordu kabiz da değil ama niye böyle oldu oldu bilmiyorum bide 2 gündür aşırı iştahsızlık var.Insallah bisey yoktur sizde de varmi iştahsızlık?

Bunu ben de yapıyorum sonra da bezini gevşetip tuvalet pozisyonunda tutuyorum bebişi öylelikle yapıyor hemen

Salça olabilir akşamları bazen kahvaltılık yiyoruz bir şey hazırlayamazsam çok rahat oluyor çocuk

bizden de haberler reflüden uyuyamıyormuş reflü yatağını biraz daha yükselt dedi
Puset yüksek kafası ondan orda rahat ediyor dedi
Başka bi ilaç daha verildi
Cildimiz atopik başka bi Şampuan verdi
5 dakikada doyabilirmiş gazını çıkar tekrar dene almıyorsa tok oluemuş

Hadi ya gecmis olsun bizimki de iki firtla doyuyormu acaba ya gece boyu emsin diye ugrastim cok cok az emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…