- 8 Aralık 2021
- 52
- 156
- 8
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.481
evet o da var bu sabah bende yapcaktkm ama biraz daha bekleyim dedimBekle bencebenim de 6 ncı gün ve ben sabah test yaptım çıkmadı bişey sonra strese giriyorsun en azından 9uncu gün falanı bekle
Amin canım çok aminevet o da var bu sabah bende yapcaktkm ama biraz daha bekleyim dediminşallah güzel haberleri alalım
Her zaman sorabilirsiniz bilgim oldukça cevaplarımAaaaaa maşallah o zaman size size sorup danışcağımız çok soru olacak desenize
Cnm 6. Çok erken idrarda çıkmama olasılığı yüksek.9. Günü yapmanı öneririmKızlarr bugün transferimin 6. günü sizce ne zaman test yaptırayım 8. gün idrar testi yapsam erken mi olur çok heyecanlı zor duruyorum :)
Transfer yumurta toplanmasinin hemen ardından mi yapıldı? Yoksa rahîm dinlendirme yapıldı miBeni de eklermisiniz yaş 30,2.deneme,6 aralik da 5.gün çifte embriyo transferi oldum
Kaçıncı gün embriyosuKızlarr bugün transferimin 6. günü sizce ne zaman test yaptırayım 8. gün idrar testi yapsam erken mi olur çok heyecanlı zor duruyorum :)
Benim de çok bel ağrılarım kasık ağrılarım oluyor özellikle geceleri, zor rahat ediyorum. Bebek büyüyor, rahim de büyüyor o yüzden oluyor ağrılar bildiğim kadarıyla. Endişelenmemek pek elde değil cidden ama gönlünüzü ferah tutun olabildiğinceIyi geceler kizlar. Cok sancim var, bu normal mi? 7.gunden beri hic sancim olmamisti,bugun 14.gun. Sanki her an patlayarak adet olucakmisim gibi. Uyuyodum,uykudan uyandirdi. Cok korkuyorum
Cok tebrik ederim ne guzel, Allah tamamini erdirsin. Kacinci gun oyrendin? Degerlerin kac?Günaydın kızlaar. Biliyorsunuz test günüm bugündü, ama işe gideceğim için eşim zor olmasın hem bugün öğren sonucu evde sindirelim hadi şimdi gidelim dedi gece yarısıdün verdim kanı, pozitif tabi henüz kese görmeden kalp atışı duymadan da tam gebeyim diyemiyor insan sanırım ama durum bu
Benim de çok bel ağrılarım kasık ağrılarım oluyor özellikle geceleri, zor rahat ediyorum. Bebek büyüyor, rahim de büyüyor o yüzden oluyor ağrılar bildiğim kadarıyla. Endişelenmemek pek elde değil cidden ama gönlünüzü ferah tutun olabildiğince
Hayırlı olsun canım Allah bizlere o kalp atışınıda duyursun inşallahGünaydın kızlaar. Biliyorsunuz test günüm bugündü, ama işe gideceğim için eşim zor olmasın hem bugün öğren sonucu evde sindirelim hadi şimdi gidelim dedi gece yarısıdün verdim kanı, pozitif tabi henüz kese görmeden kalp atışı duymadan da tam gebeyim diyemiyor insan sanırım ama durum bu
Benim de çok bel ağrılarım kasık ağrılarım oluyor özellikle geceleri, zor rahat ediyorum. Bebek büyüyor, rahim de büyüyor o yüzden oluyor ağrılar bildiğim kadarıyla. Endişelenmemek pek elde değil cidden ama gönlünüzü ferah tutun olabildiğince
canım doktorun kim ve en son denemende nasıl bir tedavi oldu yani nasıl pızitif gördün canım? Bağışıklık baskılayıcı mı ya da ekstradan ne kullandın ilaç olarak . Ya da transferinde başka bir yöntem mi olduCanım bana histereskopi ile rahme çizik atıldı bu bahsettiğin serum intralipid mi bana intralipid serum takıldı tutunmaya yardımcı olsun diye 7.denemede pozitif gördük şükür tabi bunların hepsi bahane rabbim ol desin yeterinşallah seninde pozitif haberini almak nasip olsun
Teşekkür ederimCok tebrik ederim ne guzel, Allah tamamini erdirsin. Kacinci gun oyrendin? Degerlerin kac?
Evet ilk gunler bendede cok oluyodu aldirmiyodum ama bikac gun olmayinda cok korktum. 1 haftaya kese gormeye gidicem insallah, bi gorsemde rahatlasam
AminnnHayırlı olsun canım Allah bizlere o kalp atışınıda duyursun inşallah
Tebrik ederimm değeriniz çok iyimişTeşekkür ederim5. Gün embriyosu idi 2 adet, taze transfer oldu. Transferden sonra 10. Günün gecesinde verdim kanı. 714 çıktı sonuç.
6. gün embriyosu canımKaçıncı gün embriyosu
Çoook teşekkür ederimmmmTebrik ederimm değeriniz çok iyimişsağlıkla büyüsün inşallah
Çok sevindim cnmGünaydın kızlaar. Biliyorsunuz test günüm bugündü, ama işe gideceğim için eşim zor olmasın hem bugün öğren sonucu evde sindirelim hadi şimdi gidelim dedi gece yarısıdün verdim kanı, pozitif tabi henüz kese görmeden kalp atışı duymadan da tam gebeyim diyemiyor insan sanırım ama durum bu
Masallah cok guzel, degerlerin 10.gun icin ikiz ola bilir diyoTeşekkür ederim5. Gün embriyosu idi 2 adet, taze transfer oldu. Transferden sonra 10. Günün gecesinde verdim kanı. 714 çıktı sonuç.
Aminnnpozitif alanlar kalp atışı, transfer olanlar pozitifiadet bekleyenler adeti görsün hepimiz hamile olalım
Canım merhaba hiç duydun mu bilmiyorum İstanbul Bahçeci de Dr. Mehmet Raşitaşoğlu var oda tüp bebek babası tek yumurtası toplandı eşinin ve beklemeye vaktim yoktu onu da kaybedemezdim dedi 2.gün embriyosu olarak transfer etti eşine ve şimdi bir kızı var. Allah ol derse olur 2. yada 5. gün embriyosu olması değil önemli olan sen kafana 2.gün embriyosu diye takma dua et elimizden geleni yapıyoruz hepimiz beklemekten başka bir şey gelmiyor malesefNeden bilmiyorum ama benim çok kafama takılmıştı benimki de 2.ci gün doktora sorduğumda kalitesi çok iyi dedi üstelemedim zaten hala da çok bi bilgiye sahip değilim o ayrı konu
Tabikihoşgeldiniz
Çok teşekkür ederim canımm bugün senin kan sonucunu da bekliyoruzÇok sevindim cnmHayırlı olsun
Evet yüksek geldi bana daMasallah cok guzel, degerlerin 10.gun icin ikiz ola bilir diyoSaglikla kucagina al insallah.
Canım hatay dayim ben dr um koray Altunay su ana kadarona gitmediğime pişmanım halbuki ayni merkezde başka dr da 3 denemem var hatta esimi ayni merkeze zor ikna ettim işte rabbim nasip edecekse dr falan bahane ankara'ya recai pabuçcu ya gitmiştik yazin en az yumurta o zaman toplandı ama nasip gerçekten o kadar başarılı bi yerde yibe negatif olducanım doktorun kim ve en son denemende nasıl bir tedavi oldu yani nasıl pızitif gördün canım? Bağışıklık baskılayıcı mı ya da ekstradan ne kullandın ilaç olarak . Ya da transferinde başka bir yöntem mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?