2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Iyi geceler kizlar. Cok sancim var, bu normal mi? 7.gunden beri hic sancim olmamisti,bugun 14.gun. Sanki her an patlayarak adet olucakmisim gibi. Uyuyodum,uykudan uyandirdi. Cok korkuyorum

Günaydın kızlaar. Biliyorsunuz test günüm bugündü, ama işe gideceğim için eşim zor olmasın hem bugün öğren sonucu evde sindirelim hadi şimdi gidelim dedi gece yarısı dün verdim kanı, pozitif tabi henüz kese görmeden kalp atışı duymadan da tam gebeyim diyemiyor insan sanırım ama durum bu
Iyi geceler kizlar. Cok sancim var, bu normal mi? 7.gunden beri hic sancim olmamisti,bugun 14.gun. Sanki her an patlayarak adet olucakmisim gibi. Uyuyodum,uykudan uyandirdi. Cok korkuyorum
Benim de çok bel ağrılarım kasık ağrılarım oluyor özellikle geceleri, zor rahat ediyorum. Bebek büyüyor, rahim de büyüyor o yüzden oluyor ağrılar bildiğim kadarıyla. Endişelenmemek pek elde değil cidden ama gönlünüzü ferah tutun olabildiğince

Cok tebrik ederim ne guzel, Allah tamamini erdirsin. Kacinci gun oyrendin? Degerlerin kac?
Evet ilk gunler bendede cok oluyodu aldirmiyodum ama bikac gun olmayinda cok korktum. 1 haftaya kese gormeye gidicem insallah, bi gorsemde rahatlasam

Hayırlı olsun canım Allah bizlere o kalp atışınıda duyursun inşallah

canım doktorun kim ve en son denemende nasıl bir tedavi oldu yani nasıl pızitif gördün canım? Bağışıklık baskılayıcı mı ya da ekstradan ne kullandın ilaç olarak . Ya da transferinde başka bir yöntem mi oldu

Cok tebrik ederim ne guzel, Allah tamamini erdirsin. Kacinci gun oyrendin? Degerlerin kac?
Evet ilk gunler bendede cok oluyodu aldirmiyodum ama bikac gun olmayinda cok korktum. 1 haftaya kese gormeye gidicem insallah, bi gorsemde rahatlasam
Teşekkür ederim 5. Gün embriyosu idi 2 adet, taze transfer oldu. Transferden sonra 10. Günün gecesinde verdim kanı. 714 çıktı sonuç.

Hayırlı olsun canım Allah bizlere o kalp atışınıda duyursun inşallah
Aminnn pozitif alanlar kalp atışı, transfer olanlar pozitifiadet bekleyenler adeti görsün hepimiz hamile olalım

Çok sevindim cnmHayırlı olsun

Masallah cok guzel, degerlerin 10.gun icin ikiz ola bilir diyo Saglikla kucagina al insallah.

Neden bilmiyorum ama benim çok kafama takılmıştı benimki de 2.ci gün doktora sorduğumda kalitesi çok iyi dedi üstelemedim zaten hala da çok bi bilgiye sahip değilim o ayrı konu

Tabiki hoşgeldiniz
Canım merhaba hiç duydun mu bilmiyorum İstanbul Bahçeci de Dr. Mehmet Raşitaşoğlu var oda tüp bebek babası tek yumurtası toplandı eşinin ve beklemeye vaktim yoktu onu da kaybedemezdim dedi 2.gün embriyosu olarak transfer etti eşine ve şimdi bir kızı var. Allah ol derse olur 2. yada 5. gün embriyosu olması değil önemli olan sen kafana 2.gün embriyosu diye takma dua et elimizden geleni yapıyoruz hepimiz beklemekten başka bir şey gelmiyor malesef

Çok sevindim cnmHayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canımm bugün senin kan sonucunu da bekliyoruz pozitif gerçi onu biliyoruz da

Masallah cok guzel, degerlerin 10.gun icin ikiz ola bilir diyo Saglikla kucagina al insallah.
Evet yüksek geldi bana da hayırlısı olsun, bir tane de olsa olur yeter ki sağlıkla devam etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım

Canım hatay dayim ben dr um koray Altunay su ana kadarona gitmediğime pişmanım halbuki ayni merkezde başka dr da 3 denemem var hatta esimi ayni merkeze zor ikna ettim işte rabbim nasip edecekse dr falan bahane ankara'ya recai pabuçcu ya gitmiştik yazin en az yumurta o zaman toplandı ama nasip gerçekten o kadar başarılı bi yerde yibe negatif oldu
Bu dr da tedavi şekli herşey farklı ilerledi 20 yumurta toplandı 13 döllendi 5.gube 4 tane geldi dr donmuş yapalım bugüne dek sizde yapılmamış deneyelim dedi tamm dedik çizik atalım dedi esim şansımızı ne arttırır deneyin dedi cizik atıldı bi sonraki adet ile tranfer hazırlığı başladı transfer günü serum takıldı bağışıklık serumu ve hala haftafa 1 devam ediyor dr 2 3 aylik olana kadar devam edeceğini söylüyor dr a gittiğim an iste bu dedim adam öyle pozitif öyle pozitif ki aradığım dr buydu tedavide dr un moral vermesi falan cok önemli dr transfer odasına girdiği an pozitiflik saçıyor resmen tabiki bunların hepsi sadrce vesile rAbbim ol desin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…