- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.501
Hadi bismillah inşallah güzel biter bu sefer hikayeniz
Ya çok sevindim. Ne zaman başladınız? Şu an hangi evredesiniz?merhaba tedaviniz hayırlı olsun ben de aret kamar da tedavideyim
görünce yazmak istedim
Tebrik ederim canım sag salim kucağına almak nasip olsun ilk leveli atladınGünaydın kızlaar. Biliyorsunuz test günüm bugündü, ama işe gideceğim için eşim zor olmasın hem bugün öğren sonucu evde sindirelim hadi şimdi gidelim dedi gece yarısıdün verdim kanı, pozitif tabi henüz kese görmeden kalp atışı duymadan da tam gebeyim diyemiyor insan sanırım ama durum bu
Benim de çok bel ağrılarım kasık ağrılarım oluyor özellikle geceleri, zor rahat ediyorum. Bebek büyüyor, rahim de büyüyor o yüzden oluyor ağrılar bildiğim kadarıyla. Endişelenmemek pek elde değil cidden ama gönlünüzü ferah tutun olabildiğince
Kızlar hepinize selam hepiniz de hoşgeldinizumarım hepimizin kucakları cennet minikleriyle dolar
En başta ki listeye eklenmek istermisiniz
sağol canımİnşallah çok teşekkür ederim.
Ya çok sevindim. Ne zaman başladınız? Şu an hangi evredesiniz?
Çok üzüldüm şu an, havuz mu yapılacak bu durumda?sağol canım
3.aydayım..perşembe opu oldum 2 yumurtam oldu beklemedeyim
biri döllenmemiş diğeri de dün 3.günüyfü günüyle uyumlu değilmiş
bugün çöp olduğunu söylemek için ararlar birazdan
gelecek ay transfer olmayı düşünüyodumÇok üzüldüm şu an, havuz mu yapılacak bu durumda?
Hadi bakalım başlasın hazırlıklarDoktora gidiyorum kızçeler umarım sıkıntı yoktur da rahim hazırlığına başlayabilirim
Olsun pes etmek yok, inşallah bir sonraki ay daha çok yumurtan daha çok embriyon olur. Herşeyin hayırlısı hayatta.gelecek ay transfer olmayı düşünüyodum
sen ne durumdasın
amh 0.01 benimOlsun pes etmek yok, inşallah bir sonraki ay daha çok yumurtan daha çok embriyon olur. Herşeyin hayırlısı hayatta.
Zor bunu düşünmesi biliyorum ama kendimiz için bu dirayeti göstermeliyiz.
Bu arada AMH ın ne durumda?
Ben 3. günümdeyim tedavimin. 150 merional ve günde 2 klomen kullanıyorum.
GünaydınnnnnnnnnKizlar gunaydin sonunda adet oldum yarin transfer hazirligi icin gidicem dr a tecrubelilere sormak istiyorum beni simdi neler bekliyor ve transfer kacinci gun oluyor
Benim de 5. Gun embriyosu. Bugün transferden sonra 6.günüm. sabah test yaptım negatif çıktı bir sürü ağladım. Test falan yapmayalım sabredelim biraz inşaallah pozitif olur sunucumuz❤6. gün embriyosu canım
Günaydınnnnnnnnn
Canım muayene edecek rahim kalınlığı değerler vs
sonrasında ilaç verecek 10 günlük bir mavi hap (kişiye göre değişebilir )
sonrasında 1-2 kere muayene edecek ve transfer tarihibi verecek çok basit.
Benimde sorum şu ki tamam ilacı kullandık transfer için kovid testi veya anti hiv vs isteyecekler mi transfer olan arkidişler el atın bakem
İnşalalh canım daha önce trasfer oldunuz mu kaçıncı denemeniz ?Benden herhangi bi test istemediler canımhayırlısı olsun. Inşallah pozitif sonuçlar alırız.
Kan verdim,sonucu 2 saate çıkacakÇok teşekkür ederim canımm bugün senin kan sonucunu da bekliyoruzpozitif gerçi onu biliyoruz da
Evet yüksek geldi bana dahayırlısı olsun, bir tane de olsa olur yeter ki sağlıkla devam etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım
Benim de AMH yüksek değil, Gonal F i basıp beni şişirdikleri zaman bile oluşan embriyolardan sadece 2 tanesi 5. güne gidiyordu. Onlarla da 2 kimyasal gebeliğim var.amh 0.01 benim
3 aydır klomenden başka tedavi almadım
1 yıl önce olduğum yerde denemiştim iğne ilaç kullanmıştım 2yumurtam vardı boş çıkmıştı
senin amh iyi o zaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?