2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Tebrik ederim canım sag salim kucağına almak nasip olsun ilk leveli atladınhadihayırlısı inşallah canım benim cok sevindim adına

İnşallah çok teşekkür ederim.

Ya çok sevindim. Ne zaman başladınız? Şu an hangi evredesiniz?
sağol canım
3.aydayım..perşembe opu oldum 2 yumurtam oldu beklemedeyim
biri döllenmemiş diğeri de dün 3.günüyfü günüyle uyumlu değilmiş
bugün çöp olduğunu söylemek için ararlar birazdan

8

gelecek ay transfer olmayı düşünüyodum
sen ne durumdasın
Olsun pes etmek yok, inşallah bir sonraki ay daha çok yumurtan daha çok embriyon olur. Herşeyin hayırlısı hayatta.
Zor bunu düşünmesi biliyorum ama kendimiz için bu dirayeti göstermeliyiz.
Bu arada AMH ın ne durumda?
Ben 3. günümdeyim tedavimin. 150 merional ve günde 2 klomen kullanıyorum.

amh 0.01 benim
3 aydır klomenden başka tedavi almadım
1 yıl önce olduğum yerde denemiştim iğne ilaç kullanmıştım 2yumurtam vardı boş çıkmıştı
senin amh iyi o zaman dimi

Kizlar gunaydin sonunda adet oldum yarin transfer hazirligi icin gidicem dr a tecrubelilere sormak istiyorum beni simdi neler bekliyor ve transfer kacinci gun oluyor
Günaydınnnnnnnnn
Canım muayene edecek rahim kalınlığı değerler vs
sonrasında ilaç verecek 10 günlük bir mavi hap (kişiye göre değişebilir )
sonrasında 1-2 kere muayene edecek ve transfer tarihibi verecek çok basit.
Benimde sorum şu ki tamam ilacı kullandık transfer için kovid testi veya anti hiv vs isteyecekler mi transfer olan arkidişler el atın bakem

Kan verdim,sonucu 2 saate çıkacakAllahim inş güzel bir değerle pozitifi görmek nasip olurÇok sağol cnmSenin değerin çok iyi ikiz gibi gözüküyor

amh 0.01 benim
3 aydır klomenden başka tedavi almadım
1 yıl önce olduğum yerde denemiştim iğne ilaç kullanmıştım 2yumurtam vardı boş çıkmıştı
senin amh iyi o zaman dimi
Benim de AMH yüksek değil, Gonal F i basıp beni şişirdikleri zaman bile oluşan embriyolardan sadece 2 tanesi 5. güne gidiyordu. Onlarla da 2 kimyasal gebeliğim var.
Farklı bir yöntem bilerek denemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…