- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #2.681
Hiç üzülme canım.Bunda da vardır bir hayırKizlar selamm. Pozitif alanlara hayirli olsunnopudan sonraki 3. Adeti bekliyordum transfer hazirligi icin. Ama olamadim ve 1 haftalik adet gecikmesinin uzerine kontrole gittim. Meğer bir yumurtaligimda kist olusmus sokturucu ve sonrasinda da 1 ay dogum kontrol hapi kullanip yani 3. Ve 4. Adeti de olup oyle baslayacagiz hazirliga. Yani insallah baska sorun cikmazsa. benim transferim şubata kaldı. Aralik ayi transferi olan ve olacak herkese hayirli sonuclar sifalar diliyorum.
HoşbuldumTabi ki hoşgeldiniz
Tabiki hoşgeldiniz
Tabi ki hoşgeldiniz
Tabi ki hoşgeldiniz
Allah'ım inşallah güzel haberler alırsın geç gördüm ama
Bende devlette her ne işlem olursa olsun hep kovid test istediler
Kambersiz düğün olur mu hiç hemen gidip dalalım kim canını sıkmışsa
Tabiki hoşgeldiniz
Listeye eklenmek istermisiniz
Allah kolaylık versin inşallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi
Ayyyy hadi inşallah sana sımsıkı tutunur minik yada minikler
Ayyyyy canım anne sende pozitifsin demek ki
Ben devlette tedavi görüyorum ilaçlara şimdilik 1500 verdim raporlu olduğum halde
Ben gebelik ya da tüp bebek deneyimi daha önce yaşamadım. Ama uzuuuun süredir forumda hamileler ya da hamile kalmaya çalışanlarlayımNe bileyim burda okuyorum milletin 5. Gun falan pozitif çıkmış. Bi de işte yok kasık batması göğüste hassasiyet falan olmuş. Bende hiçbi gariplik yok.
Kaçıncı gün embriyosu olduğunu da yaz sana zahmet not etsinHoşbuldum
Yaş 31
2.tüp denemesi
Başka ne yazmam lazm
Kuzum 4.günde donduruldu ama 3.hün embriyosu gelişiminde 3.mü oluyoBen gebelik ya da tüp bebek deneyimi daha önce yaşamadım. Ama uzuuuun süredir forumda hamileler ya da hamile kalmaya çalışanlarlayımbünyeye göre herkesin vücudunun verdiği tepkiler değişiyor. Kimi arkadaşım kasığıma bıçak saplanır gibi oldu anladım hamile olduğumu derken kimi arkadaşım 2 ay adet olmayınca bir test yapim dedim hiçbir şey de hissetmedim başka diyor. Kendini dinlememeye çalış dicem ama dinliceksin tabi ben olsam ben de dinlerdim ne desem boş
Kaçıncı gün embriyosu olduğunu da yaz sana zahmet not etsinIron Butterfly sonra dönüp feyz alırız listeden
Benim de bu çarşamba olacak, haberleşelimPozitif çıkanlara hayırlı olsuuunnBizede umut oluyor. Ben daha çarşamba yumurta toplama olacak işte
Valla bende bugün 4 oluyo gecikti. Tarlusal içmeye başladım adeti getirsin diye. Doktora sordumEvet büyük ihtimalle stresten olamıyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bizimle kalırsan geleceğe yatırım olarak bilgi edinmiş olursun en azındanKizlar selamm. Pozitif alanlara hayirli olsunnopudan sonraki 3. Adeti bekliyordum transfer hazirligi icin. Ama olamadim ve 1 haftalik adet gecikmesinin uzerine kontrole gittim. Meğer bir yumurtaligimda kist olusmus sokturucu ve sonrasinda da 1 ay dogum kontrol hapi kullanip yani 3. Ve 4. Adeti de olup oyle baslayacagiz hazirliga. Yani insallah baska sorun cikmazsa. benim transferim şubata kaldı. Aralik ayi transferi olan ve olacak herkese hayirli sonuclar sifalar diliyorum.
Embriyo diyecektim ama arkadaşımız yazmış sağolsunHoşbuldum
Yaş 31
2.tüp denemesi
Başka ne yazmam lazm
Ben gebelik ya da tüp bebek deneyimi daha önce yaşamadım. Ama uzuuuun süredir forumda hamileler ya da hamile kalmaya çalışanlarlayımbünyeye göre herkesin vücudunun verdiği tepkiler değişiyor. Kimi arkadaşım kasığıma bıçak saplanır gibi oldu anladım hamile olduğumu derken kimi arkadaşım 2 ay adet olmayınca bir test yapim dedim hiçbir şey de hissetmedim başka diyor. Kendini dinlememeye çalış dicem ama dinliceksin tabi ben olsam ben de dinlerdim ne desem boş
Kaçıncı gün embriyosu olduğunu da yaz sana zahmet not etsinIron Butterfly sonra dönüp feyz alırız listeden
Hoşgeldiniz tabikiMerhaba arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz acaba.. yaşım 30, 5. Gün ab embriyo transfer edilecek ancak transfer tarihim belli değil.. şuanda estrofem kullanıyorum
Merhaba gülüm senin ilk denemen mi inşallah sende opudan güzel haberlerle gelirsin aramıza hep birlikte sayım günlerine ulaşma dileğiyle inşallahPozitif çıkanlara hayırlı olsuuunnBizede umut oluyor. Ben daha çarşamba yumurta toplama olacak işte
Bence bi erken gebelik testlerinden yapın benim 6.günde silik çizgi çıkmıştıBenimde bugün 6.günüm , şimdiye kadar hiç agrım sızım yoktu. Bugün kasık ogrım çok. Kısa bir iş için dışarı çıktım , agrıdan zor eve attım kendimi
Aayyyyy ne güzel yazmışsınız inşallah sizde pozitif olursunuz aramıza katılırsınızSelam arkadaşlar benimde 2.tup bebek denemem bu ayin 4unde oldu. Ondan öncede bir aşılamam vardi, esimde varikosel sorunu vardi ameliyat oldu ama yinede olmayinca beklemeyip tup bebege basladik. Ali Rustu Ergure gidiyorum tavsiye uzerine muayenehanesinde başladık,operasyonları da medamericanda yapıyor. Ilaclari anlaşmalı eczanelerinden temin ettiriyo ve fiyatları piyasaya göre daha uygun.
Ilk denemem adet olmamla başarısız sonuçlanmıştı 2.denememde merak edip 6.gun idrar testi yaptim silik çıktı sonra kan tahlili verdim 43 cıktı, 8.gun tekrar baktirdim 107 çıktı. 16sinda doktor test istemişti onu bekliyorum artik insallah bu sefer tutar.
Ek olarak drun fiyatlarida uygun kesinlikle tavsiye ederim, okuduklarıma gore yasiniz gencse 2 transfer yapmazken bizim doktor 2 taneyi transfer etti şansımız artsin dedi.
Bir arkadas hic belirtim yok demis hic stres yapma ben bundan önce çok kere belirtiler yaşadım oldu vs sandım bu sefer nerdeyse hic belirti yok. Kisiden kisiye degisiyo moral bozmak yok..
Herkese bol sanslar diliyorum guzel haberleriniz gelsin tez zamanda
Insallah tesekkur ederimmAayyyyy ne güzel yazmışsınız inşallah sizde pozitif olursunuz aramıza katılırsınız
Bugünle beraber 13 gün oldu ilaç biteli hala olmadım yarın büyük ihtimalle hastaneye gidicemValla bende bugün 4 oluyo gecikti. Tarlusal içmeye başladım adeti getirsin diye. Doktora sordum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım mücadelelerini çabalarını Allah boşa çıkarmamış şükür darısı bizlerin başınaSelam arkadaşlar şimdiden herkese bol şanslar diliyorum ben 3. Denemem de hamile kaldım şuan daha keseyi görmedik nasipse göreceği
Ilk denememi izmir medical parkta oldum negatif sonuçlandı 3. Günü embriyosu dondurulmuş
2. Denememi medical parktan su hastahanesi taşımıştık doktorum merkez değiştirdiği için oda kimyasal ile sonuçlandı değerim sadece 5 ti ertesi günü 6 ya yükselmişti ve olacaktı biraktirmisti 5. Günü embriyosu dondurulmuş
3. Denememi denizli özel sağlık hastahanesinde oldum sebebi doktor değişikliği hastahane çok ücret değiştirdi sık sık bizde degsitirmeye karar vermiştik embriyoları denizli hastahanesine taşıdık ve orada tamamladık tedaviyi genetik analiz testi istedi denizlideki doktorum yaptırdık çok şükür eşimde ve bende genetik dna testin bir sorum çıkmadı bende sadece üç genimde kan pıhtılaşması tromboli çıktı sonra doktorum histeroskopi istedi yaptırdık aynı zamanda rahime üç dört yerine çizik attı ve bir aybsonra transfer yapti 5. Ve 6. Günü embriyosu dondurulmuş ve çok şükür ilk değer 178 ile öğrendim hamile olduğumu hatta transferin 7 Günü evde gebelik testi ile net ikinci çizgiyi görmüştüm pozitifi anseferin ilk gününden itibaren kan sulandırıcı hapa başladı ve gebeliği rahim kabuknetsin diye bağışıklık düşürücü hap ya ilave etti neyse iki gün sonra 284 oldu bir iki gün sonra 460 ve diğer iki gün sonra çok şükür tam katlanarak 1129 oldu beta son kez yarın bir tets istedi doktorum beta ona gore kese randevusu oluşturacak bunu yazmamdaki sebep hem size umut olmak hemde bu şekilde bir tedavi sürecinden geçtiğimi paylaşmak istedim umarım sizlerde en yakın zamanda pozitif görüsüsünüz dualarım sizin ile
Inşallah inşallah dualarım sizin ile bu uğurda çok şeylerini feda edenler ile ben inanıyorum bu topikte cogu kişi hamile kalıcak allahın izni ile unutmayın ki önce niyet niyet edelim ki rabbim de bu güzel niyetlerimizin karşılığını versin hepimiz evlatlarımizi tez zamanda kucaklarimiza alalımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım mücadelelerini çabalarını Allah boşa çıkarmamış şükür darısı bizlerin başına
Çok heyecanlı ya ben sürekli ağlamıştımKizlarr merhaba herkese transferim oldu bugun bebisimi aldım bensimdi 10 gün bekleme kaldı ayyy karnımı sevip sevip duruyorum akıllı bebeğim anneni bırakma tutun die
Aminnn inşallah canım Aminn sakız olsun yapışsın banaÇok heyecanlı ya ben sürekli ağlamıştımsonu mutlu bitsin inşallah canım hayırlı uğurlu olsun sım sıkı sana sarılsın minik nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?