- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 27
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.561
Benim doktorumda öyle bir yumurta bile olsa 5.günü görmesini istiyor ve araştırdığım çoğu hekim öyle düşünüyor sanırım ama vardır herkesin bir bildiği hastaya göre farklı tedavisi. Allah ol derse olacak istemezse olmayacak o yuzden bol bol duaEvet olanlar oldubelirti arama tabi insan kendini çok dinlediği için vücudundaki her şeyi ekstra fark ediyor.
H hasretim0601 canım ben de bugün embriyolog ve doktorumla tekrar görüştüm. Açıklamaları hiç mantıkssız gelmedi. Doktorum şöyle diyor :"normal şartlarda bir embryo 3. Günde henüz fallop tüplerinde oluyo, 5.gündeyse rahme iniyor. 3.günde biz embriyoyu fallop tüpünüzde olması gerekirken rahmnize bırakırsak, rahminizin embriyonun gününe göre optimal ortam ihtiyacını karşılayamama riski var. Ama bizim lablarımız çok gelişkin ve embriyonun gün gün ihtiyacı olan koşulları ona en optimal seviyede sağlıyoruz. Labda beklememiz aslında sizin şansınızı artırıyor. Derseniz ki ben ille de 3. Gün transfer etmenizi istiyorum, tabiki ederiz. Ama şansınızı artırmak yerine azaltacaktır. "
Hiç mantıksız gelmedi bu açıdanbence her doktorun kendi deneyimlerinden elde ettiği kendi yöntemi ve görüşü var ya, tam olarak bu doğru ya da yanlış demek çok mümkün olmuyo galiba. Ben de doktora güvenmeliyim, o sebeple 3. Gün transfer edin demedim, beklicem
İnsallah iki tane embriyom vardı başka yoktu zaten ikisinide transfer etti doktorum çok teşekkür ederim amin insallh hepimizinAmin canim Güzel haberler duyarsin insallah endiselenme belki yerlesme kanamasidir ole duyuyorum bende tabiki yogunlanmamasi sartiyla Allahim yar ve yardimcin olsun. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin yar ve yardimcimiz olsun insallah❤
Merhaba bende transfer sonrası sabah üç estrofem iki güne bir bant 6 günde bir ignem var aynı iğne sizin hangi doktor acaba tedavi yöntemimiz benziyor sankiYoo etmiyorum prolutex iğnem var. Climara forte bant devam ediyorum. Proluton depot 5 günde bir onu yaptırıyorum canım
Benim doktorum da eğer embriyolar 5. Günü görmezse transfer iptal olur demişti Antalya ivf tü bebek merkezi Bursa'dan araştırıp gittim vitaoe hastenesinde kontrollerim oldu hemn yan hastanede de transferim oldu anlaşmali iki hastaneBenim doktorumda öyle bir yumurta bile olsa 5.günü görmesini istiyor ve araştırdığım çoğu hekim öyle düşünüyor sanırım ama vardır herkesin bir bildiği hastaya göre farklı tedavisi. Allah ol derse olacak istemezse olmayacak o yuzden bol bol dua
Şimdi uyanıp hızlı test kitinden yaptım tek çizgi çıktı 7. Günüm ümidi kestim benMerhaba hoşgeldiniz henüz 6ci günmüş düşünüp üzmayin kendinizi takdiri ilahi inşallah pozitif sonuç görürsünüz
Günde 3 Estrofem, günde 3 Duphaston, günde 6 Progestan vajinal kapsül ve 1 Progestan iğne oluyorum ben. İlaçlar çok sersemletti ve uyku yaptı. İş yerimde Leyla gibiyim, akşam yemek yiyip ilaçları alıp yatıyorum direkt. İğne öncesi ve sonrası bulduğum yöntemi uyguluyorum, çok faydasını gördüm.Ne ilaçlar verdi doktor yaaa çok mu ağrınız oluyor iğneler sonrası
Ben gebelik gruplarında da vardım bir kaç aydır. Aşı olup üstübe hamile kalan çok oldu. Bende baya araştırma yapmıştım. Çok fazla yayın var. Hanile kaldığını bilmeden aşı olanlarda olumsuz etkiye rastlanmamış. Gönül rahatlığı ile olabilirsiniz..Benim doktorum ilk dozu ol transferle aşının alakası yok dedi ama ben herhangi bir sorun oluşturur diye olmak istemiyorum
İnşallahİnş sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebişe canımbir aksilik olmazsa aynı gün aynı yolun yolcusuyuz senin dondurulmuş embriyo muydu?
Sağlık olsun nasipten öte yer yok bizim hayatımız da Allah'ım nasip etsin de ha aralık ha Ocak fark etmesin ama tek nasip olsun anne olmakGaliba ben Ocak ayına geçiş yapcam zaten her ay devrediyor
Kuzu benim doktor ne hikmetse bütün randevuları sabahın köründe verdiGünaydın günaydın günaydın günaydınbu saaate hastaneye gitmeyen de ne bileyim hani
Bende öyle birde evim uzak ben Sultangazi de hastane Fatih'teKuzu benim doktor ne hikmetse bütün randevuları sabahın köründe verdiYumurta toplayana kadar hep 8 de gittim. Doktor ben 7 de geldim beni kim düşünsün diyor
Benim doktorumda öyle bir yumurta bile olsa 5.günü görmesini istiyor ve araştırdığım çoğu hekim öyle düşünüyor sanırım ama vardır herkesin bir bildiği hastaya göre farklı tedavisi. Allah ol derse olacak istemezse olmayacak o yuzden bol bol dua
Evet kızlar vardır bir bildikleri demekkiBenim doktorum da eğer embriyolar 5. Günü görmezse transfer iptal olur demişti Antalya ivf tü bebek merkezi Bursa'dan araştırıp gittim vitaoe hastenesinde kontrollerim oldu hemn yan hastanede de transferim oldu anlaşmali iki hastane
Hadi gmiş olsun şimdiden rahim kalınlığın falan mis gibi olsunİnşallahAllah razı olsun evet inşallah Rabbim nasip etsin gece hiç uyuyamadım bşrqzdan hastaneye gidicem benlmde dondurulmuş embriyo 1 ay bekledim şimdi sorunsuz geçirip alıp gelmek istiyorum
Sağlık olsun nasipten öte yer yok bizim hayatımız da Allah'ım nasip etsin de ha aralık ha Ocak fark etmesin ama tek nasip olsun anne olmak
Canım benim hastane ultrasonların sabah yapılması gerektiğini baştan söylemişti. Sebebini sormadım ama muhtemelen sabah saatlerinde daha iyi tespitler oluyorsur tedavi için.Kuzu benim doktor ne hikmetse bütün randevuları sabahın köründe verdiYumurta toplayana kadar hep 8 de gittim. Doktor ben 7 de geldim beni kim düşünsün diyor
Aahhhaah Günaydın canısı bende sabah 07:30 da iğnemi vurdurmaya gittimGünaydın günaydın günaydın günaydınbu saaate hastaneye gitmeyen de ne bileyim hani
Senden hayırlı haberler bekliyorum bugün kuzum.İnşallahAllah razı olsun evet inşallah Rabbim nasip etsin gece hiç uyuyamadım bşrqzdan hastaneye gidicem benlmde dondurulmuş embriyo 1 ay bekledim şimdi sorunsuz geçirip alıp gelmek istiyorum
Sağlık olsun nasipten öte yer yok bizim hayatımız da Allah'ım nasip etsin de ha aralık ha Ocak fark etmesin ama tek nasip olsun anne olmak
Evet kızlar vardır bir bildikleri demekkiama sizlerin doktorunun da aynı yönde düşündüğünü görmek en azındsn biraz rahatlattı
Hadi gmiş olsun şimdiden rahim kalınlığın falan mis gibi olsun
Canım benim hastane ultrasonların sabah yapılması gerektiğini baştan söylemişti. Sebebini sormadım ama muhtemelen sabah saatlerinde daha iyi tespitler oluyorsur tedavi için.
7 buçuk muAahhhaah Günaydın canısı bende sabah 07:30 da iğnemi vurdurmaya gittim
Bende bugün kendimden güzel haber bekliyorum valla Allah'ım yardım etsin inşallah hepimizeSenden hayırlı haberler bekliyorum bugün kuzum.
He ya sabah olan vardi bu haftada bir tane vurulacak olan akşama da protestan vurulacagim
7 buçuk muiğne hemde
Bende bugün kendimden güzel haber bekliyorum valla Allah'ım yardım etsin inşallah hepimize
He ya sabah olan vardi bu haftada bir tane vurulacak olan akşama da protestan vurulacagim
Canım doktorlarımıza güvenmekten başka bişey gelmiyor malesef elimizden o bizim kısmetimizse 2. yada 5. gün olması önemli değil Allah yazdıysa bize gelir zatenEvet olanlar oldubelirti arama tabi insan kendini çok dinlediği için vücudundaki her şeyi ekstra fark ediyor.
H hasretim0601 canım ben de bugün embriyolog ve doktorumla tekrar görüştüm. Açıklamaları hiç mantıkssız gelmedi. Doktorum şöyle diyor :"normal şartlarda bir embryo 3. Günde henüz fallop tüplerinde oluyo, 5.gündeyse rahme iniyor. 3.günde biz embriyoyu fallop tüpünüzde olması gerekirken rahmnize bırakırsak, rahminizin embriyonun gününe göre optimal ortam ihtiyacını karşılayamama riski var. Ama bizim lablarımız çok gelişkin ve embriyonun gün gün ihtiyacı olan koşulları ona en optimal seviyede sağlıyoruz. Labda beklememiz aslında sizin şansınızı artırıyor. Derseniz ki ben ille de 3. Gün transfer etmenizi istiyorum, tabiki ederiz. Ama şansınızı artırmak yerine azaltacaktır. "
Hiç mantıksız gelmedi bu açıdanbence her doktorun kendi deneyimlerinden elde ettiği kendi yöntemi ve görüşü var ya, tam olarak bu doğru ya da yanlış demek çok mümkün olmuyo galiba. Ben de doktora güvenmeliyim, o sebeple 3. Gün transfer edin demedim, beklicem
Bende riske atmamak adına doktoruma durumu danışmadım bile tutmazsa kendimi suçlarım çünkü biliyorum 3. dozu yaptırdım tutmadı diye o yüzden bekleme kararı aldımBenide tereddütte bırakan da bu aslında, bazı doktorlar bişi olmaz diyor benim doktorum gibi, bazilarida beklemek lazım diyor. İkilemde kaldım. En iyisi sanırım transfer olana kadar riske atmamak
Günaydın canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz transfer tarihini netleştir gelGünaydın günaydın günaydın günaydınbu saaate hastaneye gitmeyen de ne bileyim hani
Aynı benBende öyle birde evim uzak ben Sultangazi de hastane Fatih'teotobüsle 1 buçuk saat tramvayla yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?