2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnşallah canım inşallah
Günaydın kızlar çok şükür sonunda adet oldum buna da bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Bizde beklemeden sonra gelen âdete nasıl sevinmiştik anımsattı bana efsunn210102 H hasretim0601 demi

Kizlar merhaba. 3 gun embriyosu 2 adet iyi kalite 6 aralıkta transfer edildi. Bugun 11. Günüm Sabah ilk idrarla miratech erken gebelik testi yaptim ama resimdeki gibi control yazan yer silik çıktı test yazan yer pembemsi kaldı. İçini açtım bu şekilde. Sizce test hatalı mi? Sonuç ne olabilir?

Eklentiler

• 20211217_055758.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 20211217_083648.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20211217_083912_791.webp
    IMG_20211217_083912_791.webp
    300,3 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba canim, bana test bozuk gibi geldi

İnşallah canım inşallah

Bizde beklemeden sonra gelen âdete nasıl sevinmiştik anımsattı bana efsunn210102 H hasretim0601 demi
Mutluluktan ağlayacaktık resmen yalvardık gel artık diye hayatımda ilk defa gelmesini bu kadar beklemiştim
Günaydın kızlar çok şükür sonunda adet oldum buna da bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Ah ah sevinilmez mi ona gözün aydın canım hadi bakalım sende başlıyorsun inşallah

Canım test bozuk gibi anlamadım .

Çok sağolun sebepsiz doktorda sorduğumda birşey demedi dediği tek şey progestan kullanıyorsan fitil yada iğne ondan değerler yüksek çıkmış olabilir dedi benim hesaplamam doğru ama 5+4 Bugün dün biye öyle çıktı çok şaşırdım ve kafamda taktim bunu gerçekten kendi doktorumun yorumu daha önemli ben buradan bunu anladiml

Canım test bozuk gibi anlamadım .
Cok teşekkür ederim. Ne heyecanla yapmıştım. Bi de ilk kez erken gebelik testi yapıyorum idrara tutun diyodu 10 sn boyunca ama o kadar tutmadım herhalde ondan mı olmadı acaba? Bi kapağını kapatın yazıyormuş onu görmemişim. Avikti kapağıda.

İnşallah canım Hakkında hayırlısı olsun biz totem yapıyoruz 2.günden itibaren test yapıcaz her sabah yap sende :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…