- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.027
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.581
İnşallah canım inşallahCanım doktorlarımıza güvenmekten başka bişey gelmiyor malesef elimizden o bizim kısmetimizse 2. yada 5. gün olması önemli değil Allah yazdıysa bize gelir zaten
Bende riske atmamak adına doktoruma durumu danışmadım bile tutmazsa kendimi suçlarım çünkü biliyorum 3. dozu yaptırdım tutmadı diye o yüzden bekleme kararı aldım
Günaydın canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz transfer tarihini netleştir gel
Bizde beklemeden sonra gelen âdete nasıl sevinmiştik anımsattı banaGünaydın kızlar çok şükür sonunda adet oldumbuna da bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Uzak mesafede insan napıcanı şaşırıyor yaaa resmen zor oluyor ama şimdi hem soğuk hem yağmur varAynı bençekmeköy Pendik arası helak oldum
Sevinilmiycek gibi değil ki ya inşallah ben de yarın doktora gittiğim de transfer işlemlerine başlarımİnşallah canım inşallah
Bizde beklemeden sonra gelen âdete nasıl sevinmiştik anımsattı banaefsunn210102 H hasretim0601 demi
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunSevinilmiycek gibi değil ki ya inşallah ben de yarın doktora gittiğim de transfer işlemlerine başlarım
İnşallah canım yaİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Gözün aydın canımGünaydın kızlar çok şükür sonunda adet oldumbuna da bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Hiç sorma yaaaa gelmesin diye sabahlara kadar dua ettiğimiz günlere istinaden;İnşallah canım inşallah
Bizde beklemeden sonra gelen âdete nasıl sevinmiştik anımsattı banaefsunn210102 H hasretim0601 demi
Çok sağol canımGözün aydın canım
Merhaba canim, bana test bozuk gibi geldiKizlar merhaba. 3 gun embriyosu 2 adet iyi kalite 6 aralıkta transfer edildi. Bugun 11. Günüm Sabah ilk idrarla miratech erken gebelik testi yaptim ama resimdeki gibi control yazan yer silik çıktı test yazan yer pembemsi kaldı. İçini açtım bu şekilde. Sizce test hatalı mi? Sonuç ne olabilir?
Mutluluktan ağlayacaktık resmen yalvardık gel artık diye hayatımda ilk defa gelmesini bu kadar beklemiştimİnşallah canım inşallah
Ah ah sevinilmez mi ona gözün aydın canım hadi bakalım sende başlıyorsun inşallahGünaydın kızlar çok şükür sonunda adet oldumbuna da bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
Çok teşekkür ederim ya çok mutluyum gerçektenMutluluktan ağlayacaktık resmen yalvardık gel artık diye hayatımda ilk defa gelmesini bu kadar beklemiştim
Ah ah sevinilmez mi ona gözün aydın canım hadi bakalım sende başlıyorsun inşallah
Canım test bozuk gibi anlamadım .Kizlar merhaba. 3 gun embriyosu 2 adet iyi kalite 6 aralıkta transfer edildi. Bugun 11. Günüm Sabah ilk idrarla miratech erken gebelik testi yaptim ama resimdeki gibi control yazan yer silik çıktı test yazan yer pembemsi kaldı. İçini açtım bu şekilde. Sizce test hatalı mi? Sonuç ne olabilir?
20. Gün bugün bunda üç gün önce değerim 2596 çıkmıştı beta dün bakıldı göbektenGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaçıncı günün bugün birde değerin kaç çıkmıştı
Teşekkür ederimMerhaba canim, bana test bozuk gibi geldi
Çok sağolun sebepsiz doktorda sorduğumda birşey demedi dediği tek şey progestan kullanıyorsan fitil yada iğne ondan değerler yüksek çıkmış olabilir dedi benim hesaplamam doğru ama 5+4 Bugün dün biye öyle çıktı çok şaşırdım ve kafamda taktim bunu gerçekten kendi doktorumun yorumu daha önemli ben buradan bunu anladimlGecmis olsun canim peki ağrının sebebi için birsey demedi mi? Daha çok küçük olduğu için bence de karından ultrasonda kucuk görünmüş olabilir vajinal ultrasonla daha iyi görülebilir di belkikendi doktorunla görüştüğünde daha iyi bilgi alirsin.
Cok teşekkür ederim. Ne heyecanla yapmıştım. Bi de ilk kez erken gebelik testi yapıyorum idrara tutun diyodu 10 sn boyunca ama o kadar tutmadım herhalde ondan mı olmadı acaba? Bi kapağını kapatın yazıyormuş onu görmemişim. Avikti kapağıda.Canım test bozuk gibi anlamadım .
İnşallah canım Hakkında hayırlısı olsun biz totem yapıyoruz 2.günden itibaren test yapıcaz her sabah yap sende :-DSelam kızlar dün 2 tane 5.gün konuldu izmir medicalparkta. 3.denemem .Allah bu sefer yüzümü güldürr inşallah26 sı pazar günü test vereceğim. Dün ilk gecemdi sağa sola dönüp uyumuşum düz yatmaj gerekmıyordu dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?