2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bunu benim yazdığım için söylüyorsanız kendimi iyi ifade edemedim sanırım. Benim 6AB yi sonuçta bu bir derecelendirme herkese söylenilen bir şey . Yani çok takılmayın sayıların çok onemi yok tutacaksa 2bc de tutuyor tutmayacaksa 6ABde tutmuyor diye söyledim amacım kimseyi kirmak degil zaten bu süreçte çok kırıldık hepimizin hikayesi birbirine benzer ama burada herkesin birbirini doğru anladığını düşünerek dürüstçe yazıyorum sadece hepinizi seviyorum

Evet antibiyorik neden başladı bilmiyorum işlemden enfeksiyon kapmayaım diye olabilir
Aynen canım enfeksiyon oluşmasın diye bende monodoks kullanıyorum opudan sonrada bunu vermişti
Senin transferin saati belli değil mi canım ben mi hatırlayamadım

Geldim geldim çok şükür tam anlamıyla onaylandı pazartesi transferim saat 1 1 buçuk gibi nasipse bana sadece estrofem ve progestan 3 iğne verdi 1 gün 1 gün 2 rahim kalınlığı da tam 11 olmuş

Şükür canım çok sevindim peş peşe alacağız bebişlerimizi inşallah bende 12 de gireceğim

Evet öğleden sonra olacak dediler p.tesi için c.tesi günü arayıp saat vericez dediler.

Valla ben transfer den once 10lu erken gebelik testi alip sakladım transferin 5.gunune kadarhepsibi tüketmistiminşallah sizlerdd cift çizgi görürsünüz

Valla ben transfer den once 10lu erken gebelik testi alip sakladım transferin 5.gunune kadarhepsibi tüketmistiminşallah sizlerdd cift çizgi görürsünüz
10ludan 2 paket farklı markadan aldım canım elimde testle gezeceğim gibi görünüyor doğumhaneden önce tımarhaneye yatırmazlar inşallah beni kızlar

Günaydın kızçelerimm,
Uzun zaman giremedim, girince de sadece mesajları okuyabildim bir sürü birikmişti. Pazartesi gününe bol transferlerimiz var, hayırlısı ile kolaylıkla transferler gerçekleşsin bebişlerinizi alın dönün. Sonra da güzel haberler alalım hep birlikte

Ben ilk kan sonrası tekrar verdim, yükselmeye devam ettiğini gördük. Değer yüksek olduğu halde çarşamba sabah görüştüğümde tüp bebek merkezindeki hemşireler teee 24 Aralık cuma gününe verdiler randevuyu bir yandan normal doktorumla da iletişimdeydim. Değerlerimi ona da attım, o muayeneye çağırdı. Yarın kendi doktoruma muayeneye gideceğim kese görmeye

Pozitif alan kızlar size sorum, tüp bebek doktorunuzla ne kadar devam ettiniz? İlk kese muayenesi tüp bebek paketine dahilmiş ama kalp atışı ücretliymiş. Kalp atışı için de keseden 2 hafta sonra çağırır doktor dediler telefonda, yani tam 7+6, 8+0 gibi denk geliyor. Ben kese için tüp bebek doktoruma gidip ilaçlarla ilgili sorularımı sorup bilgiyi alıp kalp atışı için normal doktoruma devam etmeyi düşünüyorum.

Geldim geldim çok şükür tam anlamıyla onaylandı pazartesi transferim saat 1 1 buçuk gibi nasipse bana sadece estrofem ve progestan 3 iğne verdi 1 gün 1 gün 2 rahim kalınlığı da tam 11 olmuş

Maşallah canım benim
benimde öğleden sonra ama saati c.tesi haber verecekler
Hadi hayırlısı inşallah canım sag salim alın minnaklari birlikte sonuc icib gun sayalım hepimizin sevinecegi sonuçlar alın sımsıkı tutunsun minnoşlar

10ludan 2 paket farklı markadan aldım canım elimde testle gezeceğim gibi görünüyor doğumhaneden önce tımarhaneye yatırmazlar inşallah beni kızlar
Beni yatirmadılarsa seni de yatirmazlar merak etme10.gune kadar 13 idrar 3 kan testi yaptim

Canım ben tuo bebek doktorumla devam etmeyi düşünüyorum tabi bizimgittiğimiz hastanede kemdi doktorum ve diger doktorlar arasında fiyat farkı olmadığı için devam edecem çünkü maddi manevi yorucu bi süreç cebine uyanla devam etmeli insan sonuçta hamile kaldıktan sonra dr falan farketmiyor fiyat farkı olsaydı başka dr ls devam edebilirdim ama ayni fiyat tek sıkıntı dr um cok yoğun ve cok sira bekliyorum

Ben de 1,5 yıldır düzenli gittiğim doktorumun olduğu hastanede yaptırmıştım tüp bebek işlemlerini, onun yönlendirmesi ile. Ama tüp bebek doktoru profesör olduğu için fark alıyorlar muayene için. hatta bir de tüp bebek merkezi olarak randevu alırsam sigorta ödemiyor, muayene ücretini de sırf ben ödüyorum. Pek ucuz değildi fiyatları yanlış hatırlamıyorsam. Ben kese muayenesinde söyleyeceğim durumu tüp bebek doktoruma, sorun olacağını sanmıyorum. Gerekirse kendi doktorum iletişime geçer diye düşünüyorum.

Hepimiz de fena şeyler yaptığına göre göründüğü gibi küçük masum değil demek ki ya hepimizi çarpıyor
Maalesef ama her şeyin bir sonu var, eskisine göre çok daha cesurum. Şükür...

Evet antibiyorik neden başladı bilmiyorum işlemden enfeksiyon kapmayaım diye olabilir

Mecburen işlem var, mikrop riskine karşın yapılıyor.

Tebrik ederim canım.

Canım dediğim gibi zaten cok masraflı süreç ilacı zımbırtısi cebine neresu uyacaksa oraya git benim gittiğim dr un muayenesi 135 tl 10 gun içinde kontrol ücretsiz yani bu kadar kötü zamanda cebiji de düşünmek zorundasın başka şehirde tup bebek yaptıranlar zaten normal kadın doğuma gitmiyor mu gidiyor için rahat olsun sag salım kucagımiza almayı nasip etsin
İdolimsin canım en az senin kadar yaparım galiba ama inşallah seninki gibi güzel haberi de vermek kısmet olur inşallah
AhAahaaainşallah sende güzel haberlerverirsin seninde güzel haberi ne seviniriz aslında dr un dediği gibi benkötü ornegimen yaramaz hAsta kim deseler sen derdim diyoboşver sonu güzel olsun inşallah

Opu da hepsini bitiremedim ben şimdi de yazarken yazmayın ddim en iyisi bu dedi
İçmek istemiyorum da bende zorla içiyorum napim. Şifa olsun can olsun bebeklerimize inşallah sırf onlar için bu kadar ilaç. Yoksa gerçekten içilecek gibi değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…