- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.661
Ben de doktora yok yok yapmam niye yapimki dedim o potansiyeli görüyorum sende ama yapma lütfen dediCanım dediğim gibi zaten cok masraflı süreç ilacı zımbırtısi cebine neresu uyacaksa oraya git benim gittiğim dr un muayenesi 135 tl 10 gun içinde kontrol ücretsiz yani bu kadar kötü zamanda cebiji de düşünmek zorundasın başka şehirde tup bebek yaptıranlar zaten normal kadın doğuma gitmiyor mu gidiyor için rahat olsun sag salım kucagımiza almayı nasip etsin
AhAahaaainşallah sende güzel haberlerverirsin seninde güzel haberi ne seviniriz aslında dr un dediği gibi benkötü ornegim en yaramaz hAsta kim deseler sen derdim diyo boşver sonu güzel olsun inşallah
Hadi bakalım hayırlı haberlerini de vermeyi nasip etsin rabbim.Kızlar kontrolden dönüyorumayın 25 ine transfer günü verdi hayırlısıyla inşallah
Yapmazsin hic yapar mısın ben yapınca ilk doktora attim sonucuBen de doktora yok yok yapmam niye yapimki dedim o potansiyeli görüyorum sende ama yapma lütfen dedi
Ooo transferer artıyor güzel haberler peşpeşe inşallahKızlar kontrolden dönüyorumayın 25 ine transfer günü verdi hayırlısıyla inşallah
Amin inşallah hepimiz güzel haberler veririz burada birbirimize rabbim bekleyen herkesi sevindirsinHadi bakalım hayırlı haberlerini de vermeyi nasip etsin rabbim.
İnşallahOoo transferer artıyor güzel haberler peşpeşe inşallah
Amin kuzum inşallah tek duamız o zaten sağlıklı hayırlı bir evlada sahip olmakMerhaba canim daha önceki aylarda ki gruptan hatırlıyorum seni kimyasal olmuştu sanırım değil mi benimde o ay kimyasal oldu. Bende hemen hemen 3 senedir uğraşıyorum bakalim bu ay histeroskopi çizik falan atıldı tekrar transfer denedik. hersey rabbimden insallah biz elimizden geleni yapıyoruz güzel haberi almak bizede nasip olur birgun insallah
Canım testin ya bozuk ya da sen bahsettiğin kapağı kapatmadığın için yaparken bozuldu. Kontrol çizgisi kırmızı çıkmalı.Kizlar merhaba. 3 gun embriyosu 2 adet iyi kalite 6 aralıkta transfer edildi. Bugun 11. Günüm Sabah ilk idrarla miratech erken gebelik testi yaptim ama resimdeki gibi control yazan yer silik çıktı test yazan yer pembemsi kaldı. İçini açtım bu şekilde. Sizce test hatalı mi? Sonuç ne olabilir?
İnş bu sefer güzek ve rahat geçer. Deneyimsizlik de etkiliyor işte. Doktorun özellikle doğru yönlendirmesi çok önemli.Kızlar kızlar günaydın. Şimdi çıktım kontrolden 3 gün önce rahim duvarı kalınlığım 8.1 idi şimdi 6ya düşmüş. Doğal siklusta ilaçsız olduğu için düşmesi bekleniyormuş zaten ama bundan sonra estrofem takviyesine başlıyorum ben de . Yumurtalarım iyi gelişmiş yarın akşam çatlatma iğnesi verdi. Pazar günü sabah öğle akşam estrofeme başlıyorum. 25 Aralık cumartesi günü saat 11 de transfer tarihi verdi canımIron Butterfly . Hemşire transferi anesteziz olmam konusunda beni ikna etti şimdilik ilk denemem anlatmıştım biraz travmatik geçmişti inşalah bu sefer iyi olur çok korkuyorum sıkışık gelme biz olmadı transfer zamanı seni sıkıştırırız dediler. Bu seferde bu şekilde deneyeyim olmadı sonraki sefer artık anestezi düşünürüm.
Bu arada nar suyu içtiğimi söyledim bir bardaktan fazla içme dedi zaten bi bardak içiyordum . Asıl orman meyvelerinin (yabanmersini , ahududu , dağ çileği ) fertilite açısından kanıtlanmış faydaları olduğunu bunu transfer öncesi ve sonrası yiyebileceğimi söyledi. Biraz rahim kalınlığı düştüğü icin canım sıkıldı ama estrofemle artar tekrar umarım
Ayyy ben de muhasebeciyim. Lanet gelsin yılına da sonuna daYıl sonu olaylarını hangimiz seviyoruzdur ki muhasebeci olarak en iğrenç dönem. Ben hemen hemen hallettim gibi ama tabi eksikler olacak onları da evden halledeceğim ofise gelmicem arkadaşlar destek çıkacaklar dışarı işleri için de aman iş filan düşünmeyeceğim bebeğimi düşüneceğim vallaha o hepsinden önemli küçük minnaklarımız
Ohh ohhh gözün aydınGeldim geldim çok şükür tam anlamıyla onaylandı pazartesi transferim saat 1 1 buçuk gibi nasipse bana sadece estrofem ve progestan 3 iğne verdi 1 gün 1 gün 2
rahim kalınlığı da tam 11 olmuş
Güzel haberini vermekte kısmet olsun canım inşallah her gün çoğalıyoruzKızlar kontrolden dönüyorumayın 25 ine transfer günü verdi hayırlısıyla inşallah
Amin canım inşallah bizde de çıkar o ikinci çizgi de bize de doktorlarımıza göndermek kısmet olsunYapmazsin hic yapar mısın ben yapınca ilk doktora attim sonucusevinsin garibim 7 deneme kendisinde ilk eee haklı olarakta sevindi seviniyor rabbim herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahhhGüzel haberini vermekte kısmet olsun canım inşallah her gün çoğalıyoruz
Amin canım inşallah bizde de çıkar o ikinci çizgi de bize de doktorlarımıza göndermek kısmet olsun
Yaa şimdi baktım da bildiğin belirmis 2 çizgi. Ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama.Canım testin ya bozuk ya da sen bahsettiğin kapağı kapatmadığın için yaparken bozuldu. Kontrol çizgisi kırmızı çıkmalı.
İnş bu sefer güzek ve rahat geçer. Deneyimsizlik de etkiliyor işte. Doktorun özellikle doğru yönlendirmesi çok önemli.
Ayyy ben de muhasebeciyim. Lanet gelsin yılına da sonuna dayıl sonu sayımını ben mi yapıyorum sayım mı beni yapıyor bilmiyorum hepimize kolaylıklar
Ohh ohhh gözün aydınçok rahat geçer umarım sonrası da
Yeni test yapabilme şansın var mı ?Yaa şimdi baktım da bildiğin belirmis 2 çizgi. Ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama.
Var ama yarın sabah ilk idrarla yapiyim demiştim. Şimdi belki çıkmaz diye.Yeni test yapabilme şansın var mı ?
Amin inşallah Allah razı olsun bu zamana gelebildim diye o kadar çok sevindim ki anlatamam bekleme esnasında yeni bir çift geldi hastaneye yeni başlamak için gözlerim doldu dedim ne yollardan geçti bu güne gelebilmek adinaVuu super canimmmm
Rabbim saglikla ilerletsinn
Transferden sonrasida bence daha zor he
Yaaaaa Allah'ım kızlar bizde 20de trasnfer olurken gelene kadar topik size emanet olurAynen canım enfeksiyon oluşmasın diye bende monodoks kullanıyorum opudan sonrada bunu vermişti
Senin transferin saati belli değil mi canım ben mi hatırlayamadım
Şükür canım çok sevindim peş peşe alacağız bebişlerimizi inşallah bende 12 de gireceğim
Amin canım inşallah o kadar mutlu oldum ki hastaneden çıkınca çığlık stmak istedimHadi hayırlısı inşallah canım sag salim alın minnaklari birlikte sonuc icib gun sayalım hepimizin sevinecegi sonuçlar alınsımsıkı tutunsun minnoşlar
Ayyyyy maşallah Allah'ım transfer gününü de nasip etsin inşallahKızlar kontrolden dönüyorumayın 25 ine transfer günü verdi hayırlısıyla inşallah
Allah razı olsun inşallah darısı hepimizin başına olsun pozitif görmek dileğiyleCanım testin ya bozuk ya da sen bahsettiğin kapağı kapatmadığın için yaparken bozuldu. Kontrol çizgisi kırmızı çıkmalı.
İnş bu sefer güzek ve rahat geçer. Deneyimsizlik de etkiliyor işte. Doktorun özellikle doğru yönlendirmesi çok önemli.
Ayyy ben de muhasebeciyim. Lanet gelsin yılına da sonuna dayıl sonu sayımını ben mi yapıyorum sayım mı beni yapıyor bilmiyorum hepimize kolaylıklar
Ohh ohhh gözün aydınçok rahat geçer umarım sonrası da
Var gibi de yok gibide pek anlamadım bende ama yeniden test yapın bence de inşallah pozitif sonuç alırsınızYaa şimdi baktım da bildiğin belirmis 2 çizgi. Ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama.
Geliyor gelmekte olanKızlar 13. Gün 530,67 çıktı çok şükür. 11. Gün 146 ydı.
MaşallahBu arada benimde düşük başlamıştı ama artış iyi oldu.
7. Gün 12
9. Gün 36
11. Gün 146
13. Gün 530
Varsa çıkar bence elinde varsa yap aklımizdan çıksınVar ama yarın sabah ilk idrarla yapiyim demiştim. Şimdi belki çıkmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?