2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben de doktora yok yok yapmam niye yapimki dedim o potansiyeli görüyorum sende ama yapma lütfen dedi

Ben de doktora yok yok yapmam niye yapimki dedim o potansiyeli görüyorum sende ama yapma lütfen dedi
Yapmazsin hic yapar mısın ben yapınca ilk doktora attim sonucu sevinsin garibim 7 deneme kendisinde ilk eee haklı olarakta sevindi seviniyor rabbim herkese nasip etsin inşallah

Amin kuzum inşallah tek duamız o zaten sağlıklı hayırlı bir evlada sahip olmak senin de güzel haberlerini bekliyorum

Canım testin ya bozuk ya da sen bahsettiğin kapağı kapatmadığın için yaparken bozuldu. Kontrol çizgisi kırmızı çıkmalı.
İnş bu sefer güzek ve rahat geçer. Deneyimsizlik de etkiliyor işte. Doktorun özellikle doğru yönlendirmesi çok önemli.
Ayyy ben de muhasebeciyim. Lanet gelsin yılına da sonuna da yıl sonu sayımını ben mi yapıyorum sayım mı beni yapıyor bilmiyorum hepimize kolaylıklar

Geldim geldim çok şükür tam anlamıyla onaylandı pazartesi transferim saat 1 1 buçuk gibi nasipse bana sadece estrofem ve progestan 3 iğne verdi 1 gün 1 gün 2 rahim kalınlığı da tam 11 olmuş

Ohh ohhh gözün aydın çok rahat geçer umarım sonrası da

Kızlar kontrolden dönüyorum ayın 25 ine transfer günü verdi hayırlısıyla inşallah
Güzel haberini vermekte kısmet olsun canım inşallah her gün çoğalıyoruz
Yapmazsin hic yapar mısın ben yapınca ilk doktora attim sonucu sevinsin garibim 7 deneme kendisinde ilk eee haklı olarakta sevindi seviniyor rabbim herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah bizde de çıkar o ikinci çizgi de bize de doktorlarımıza göndermek kısmet olsun

Yaa şimdi baktım da bildiğin belirmis 2 çizgi. Ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama.

Eklentiler

Vuu super canimmmm
Rabbim saglikla ilerletsinn
Transferden sonrasida bence daha zor he
Amin inşallah Allah razı olsun bu zamana gelebildim diye o kadar çok sevindim ki anlatamam bekleme esnasında yeni bir çift geldi hastaneye yeni başlamak için gözlerim doldu dedim ne yollardan geçti bu güne gelebilmek adina
Yaaaaa Allah'ım kızlar bizde 20de trasnfer olurken gelene kadar topik size emanet olur
Hadi hayırlısı inşallah canım sag salim alın minnaklari birlikte sonuc icib gun sayalım hepimizin sevinecegi sonuçlar alın sımsıkı tutunsun minnoşlar
Amin canım inşallah o kadar mutlu oldum ki hastaneden çıkınca çığlık stmak istedim ama etraf kalabalıkdı yutkundum kendi kendime sevindim
Kızlar kontrolden dönüyorum ayın 25 ine transfer günü verdi hayırlısıyla inşallah
Ayyyyy maşallah Allah'ım transfer gününü de nasip etsin inşallah
Allah razı olsun inşallah darısı hepimizin başına olsun pozitif görmek dileğiyle

Bu arada benimde düşük başlamıştı ama artış iyi oldu.
7. Gün 12
9. Gün 36
11. Gün 146
13. Gün 530
Maşallah Allah'ım sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallah sizin sevinçleriniz daha çok umut oluyor bana Allah'ım bizlerede bugünleri nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…