- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.601
oo bir prednolcu daha doktorun kim canım . Canım ben bu ilaca umut bağladım 3.transferim bana 7 gün dediler sen kaç gn alacaksın ? Bağışıklık baskılanıyor bununlaBunlar kullanmaya başladığım ilaçklar kızlar+olarak progestan iğne 2 ampul transfere giderkende enox ve proluton götürücem.
imom-devit3-asprini kullanıyordum zaten
Eki Görüntüle 2971481
Yoo asla yapmam daha once bu hataya düştümİnşallah canım Hakkında hayırlısı olsun biz totem yapıyoruz 2.günden itibaren test yapıcaz her sabah yap sende :-D
totem derken napıyorsunuz? totemi test diye okudum hahahhahaYoo asla yapmam daha once bu hataya düştüm
5 gün kullanacağım canım benoo bir prednolcu daha doktorun kim canım . Canım ben bu ilaca umut bağladım 3.transferim bana 7 gün dediler sen kaç gn alacaksın ? Bağışıklık baskılanıyor bununla
ahahaha oda iyiymiştotem derken napıyorsunuz? totemi test diye okudum hahahhaha
Sımsıkı sarılsın sana bebeğin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar dün 2 tane 5.gün konuldu izmir medicalparkta. 3.denemem .Allah bu sefer yüzümü güldürr inşallah26 sı pazar günü test vereceğim. Dün ilk gecemdi sağa sola dönüp uyumuşum düz yatmaj gerekmıyordu dimi ?
Kız deli diyecekler bize vallaha ama sabırsızlık bu yapacak bişey yok dün akşam verdim siparişlerimi bugün kargoya verildiler bile az kaldı kızlar transfereİnşallah canım Hakkında hayırlısı olsun biz totem yapıyoruz 2.günden itibaren test yapıcaz her sabah yap sende :-D
Desinler ne yapalım gece uyku uyuyamadımSımsıkı sarılsın sana bebeğin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Kız deli diyecekler bize vallaha ama sabırsızlık bu yapacak bişey yok dün akşam verdim siparişlerimi bugün kargoya verildiler bile az kaldı kızlar transfere
İnşallah canım dualarımız seninleGünaydın kızlar ben de tekrar kan verdim. Beklemedeyim. Dua edin benim için lütfen güzelce artmış olsun. Lekelenme ara ara kesilip ara ara devam ediyor.
İnşallah güzelce artmıştır canım güzel haberini bekliyoruzGünaydın kızlar ben de tekrar kan verdim. Beklemedeyim. Dua edin benim için lütfen güzelce artmış olsun. Lekelenme ara ara kesilip ara ara devam ediyor.
Gün yaklaştıkça daha da strese giriyoruz galiba bende hiç uyuyamadım bugünden sonra izne ayrılıyorum evde daha geçecek 2 gün diye düşünüyorum daha da strese girmem inşallah evde. sen ne zaman ayrılıyorsun izne canımDesinler ne yapalım gece uyku uyuyamadım
heyecandan
Canısı döndüğümde devir işlerine gireceğim için kapatmam gereken hesaplar banka işlerim var bugün mesai bile yapabilirim ama yarın öğleye kadar da çalışıp çıkıyorum bende ,İnşallah güzelce artmıştır canım güzel haberini bekliyoruz
Gün yaklaştıkça daha da strese giriyoruz galiba bende hiç uyuyamadım bugünden sonra izne ayrılıyorum evde daha geçecek 2 gün diye düşünüyorum daha da strese girmem inşallah evde. sen ne zaman ayrılıyorsun izne canım
ESTROTEMİ inşallah bulursun hemen ilaç karaborsa ya düştü resmenKızlar kızlar günaydın. Şimdi çıktım kontrolden 3 gün önce rahim duvarı kalınlığım 8.1 idi şimdi 6ya düşmüş. Doğal siklusta ilaçsız olduğu için düşmesi bekleniyormuş zaten ama bundan sonra estrofem takviyesine başlıyorum ben de . Yumurtalarım iyi gelişmiş yarın akşam çatlatma iğnesi verdi. Pazar günü sabah öğle akşam estrofeme başlıyorum. 25 Aralık cumartesi günü saat 11 de transfer tarihi verdi canımIron Butterfly . Hemşire transferi anesteziz olmam konusunda beni ikna etti şimdilik ilk denemem anlatmıştım biraz travmatik geçmişti inşalah bu sefer iyi olur çok korkuyorum sıkışık gelme biz olmadı transfer zamanı seni sıkıştırırız dediler. Bu seferde bu şekilde deneyeyim olmadı sonraki sefer artık anestezi düşünürüm.
Bu arada nar suyu içtiğimi söyledim bir bardaktan fazla içme dedi zaten bi bardak içiyordum . Asıl orman meyvelerinin (yabanmersini , ahududu , dağ çileği ) fertilite açısından kanıtlanmış faydaları olduğunu bunu transfer öncesi ve sonrası yiyebileceğimi söyledi. Biraz rahim kalınlığı düştüğü icin canım sıkıldı ama estrofemle artar tekrar umarım
Yıl sonu olaylarını hangimiz seviyoruzdur ki muhasebeci olarak en iğrenç dönem. Ben hemen hemen hallettim gibi ama tabi eksikler olacak onları da evden halledeceğim ofise gelmicem arkadaşlar destek çıkacaklar dışarı işleri için de aman iş filan düşünmeyeceğim bebeğimi düşüneceğim vallaha o hepsinden önemli küçük minnaklarımızCanısı döndüğümde devir işlerine gireceğim için kapatmam gereken hesaplar banka işlerim var bugün mesai bile yapabilirim ama yarın öğleye kadar da çalışıp çıkıyorum bende ,
Bu tarih ikimiz için de hiç uygun değil aslında Yıl sonu olaylarını sevmiyorum.
Prednol coraspin estrofem bende kullanıyorum tetradox ne canım antibiyotik mi ?Bunlar kullanmaya başladığım ilaçklar kızlar+olarak progestan iğne 2 ampul transfere giderkende enox ve proluton götürücem.
imom-devit3-asprini kullanıyordum zaten
Eki Görüntüle 2971481
Evet antibiyorik neden başladı bilmiyorum işlemden enfeksiyon kapmayaım diye olabilirPrednol coraspin estrofem bende kullanıyorum tetradox ne canım antibiyotik mi ?
İlk denememde ağrıdan resmen bayıldım ben masadaESTROTEMİ inşallah bulursun hemen ilaç karaborsa ya düştü resmen
hemen düzelir o ilacı alınca canım ayrıca transferi anestezili neden isteediğini anlamadım zaten ağrı veya acı hissedilmeyecek muayene gibi düşün korktuğun için mi istemedin ?
Ben iki gündür içiyorum antibiyotik. Transfere daha 7 gün var devam edecekmişim kutu bitene kadar . Transfer öncesi bitmiş olacak amaEvet antibiyorik neden başladı bilmiyorum işlemden enfeksiyon kapmayaım diye olabilir
Ayyy kıyamam yaaİlk denememde ağrıdan resmen bayıldım ben masadaherkes ne kadar duygulandığını anlatıyordu iste embriyoları izliyorlar falan filan. Ben beni bırakın gidicem diye ağladım . Sonra ağrıdan titriyor titriye tüm kaslarımı kastim. Sonra odaya aldıklarında da 5 dk duramadım hemen tuvalate koştum. Hayatımda geçirdiğim en kötü gündü Allah kimseye yaşatmasın ben rahim filmi bile çektirdim hic acım olmadı benim muayeneden yana da acim olmuyor ama işte transferim böyle geçti demek herkesin kolay olmuyor inşallah bu sefer rahat geçer. Belki çok sıkışıktım bilmiyorum boşaltması gerekiyordu doktor boşaltmadılar . Şimdi başka doktorla devam ediyorum insallah iyi geçer
Ben tüp bebekde aldığım ilaçları hayatımda içmiş insan değilimBen iki gündür içiyorum antibiyotik. Transfere daha 7 gün var devam edecekmişim kutu bitene kadar . Transfer öncesi bitmiş olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?