- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.621
Bana vermemişlerdi ama transfer günü hangi embriyo transfer edildiyse onun resmini veriyorlar 5.gün embriyosuydu benim onun resmî var elimdeAyyy kıyamam yaa
bilmiyorum ama transfer olanlar çok rahat diyorlar başa gelmeden bilinmez tabi canım
İnşallah aynılarını yaşamazsın birde transfer edilince ultrason resmi veriliyor mu hatıra olarak.
Aaaaaaa nasıl oluyor yükler misi bakayım çok merak ettim.Bana vermemişlerdi ama transfer günü hangi embriyo transfer edildiyse onun resmini veriyorlar 5.gün embriyosuydu benim onun resmî var elimde
Maşallah canım benimGeldim geldim çok şükür tam anlamıyla onaylandı pazartesi transferim saat 1 1 buçuk gibi nasipse bana sadece estrofem ve progestan 3 iğne verdi 1 gün 1 gün 2
rahim kalınlığı da tam 11 olmuş
Hadi hayırlısı olsun inşallah canımGeldim geldim çok şükür tam anlamıyla onaylandı pazartesi transferim saat 1 1 buçuk gibi nasipse bana sadece estrofem ve progestan 3 iğne verdi 1 gün 1 gün 2
rahim kalınlığı da tam 11 olmuş
Transferin kolaylıkla geçsin insallah canım. Ben geçen transferimde sıkışık değildim onlar şişirdiler mesaneyi hiçbirsey hissetmiyorsun. Son transferimde transferden 1 saat önce yarım litreden biraz fazla su içtim sonrasında içmedim çünkü midende kalıyor su. Mesaneye gelmesi 45 dakika. Sıkışıklık hissetmedim ama mesanem doluymuş hiç sorun olmadan transfer oldu. İçini rahat tut, stres olma sakın. Çok şükür pozitifi gördüm, darısı başına olsun insallahKızlar kızlar günaydın. Şimdi çıktım kontrolden 3 gün önce rahim duvarı kalınlığım 8.1 idi şimdi 6ya düşmüş. Doğal siklusta ilaçsız olduğu için düşmesi bekleniyormuş zaten ama bundan sonra estrofem takviyesine başlıyorum ben de . Yumurtalarım iyi gelişmiş yarın akşam çatlatma iğnesi verdi. Pazar günü sabah öğle akşam estrofeme başlıyorum. 25 Aralık cumartesi günü saat 11 de transfer tarihi verdi canımIron Butterfly . Hemşire transferi anesteziz olmam konusunda beni ikna etti şimdilik ilk denemem anlatmıştım biraz travmatik geçmişti inşalah bu sefer iyi olur çok korkuyorum sıkışık gelme biz olmadı transfer zamanı seni sıkıştırırız dediler. Bu seferde bu şekilde deneyeyim olmadı sonraki sefer artık anestezi düşünürüm.
Bu arada nar suyu içtiğimi söyledim bir bardaktan fazla içme dedi zaten bi bardak içiyordum . Asıl orman meyvelerinin (yabanmersini , ahududu , dağ çileği ) fertilite açısından kanıtlanmış faydaları olduğunu bunu transfer öncesi ve sonrası yiyebileceğimi söyledi. Biraz rahim kalınlığı düştüğü icin canım sıkıldı ama estrofemle artar tekrar umarım
MuhteşemmmmGünaydın kızlar. 29 yumurtamdan 13 olgun çıkmış. 9 tanesi döllenmiş önemli olan yarın kaç tanesi hücreye bölünüp kaliteli olacak bekleyeceğiz
6AB kalite kendi kabuğundan çıkıyormuş gibi tek bir embriyo bu . İyiydi yani kalitesi ama tutmadı işteAaaaaaa nasıl oluyor yükler misi bakayım çok merak ettim.
Hakkında hayırlısı böyleymiş canım6AB kalite kendi kabuğundan çıkıyormuş gibi tek bir embriyo bu . İyiydi yani kalitesi ama tutmadı işte
Yarın saat 5 de benim ilk iğnem pazarda 5 de pazartesi hastaneMaşallah canım benim
benimde öğleden sonra ama saati c.tesi haber verecekler
Sağolasın gülüm Allah razı olsun inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah canım
Ayyýyyy cınııımmmm
bu parçayı dostlarıma armağan ediyorum
Allah hepimize nasip etsin inşallah3.gün 5.gün 6.gün embriyosu daha iyi demenin çok doğru olduğunu düşünmüyorum bu benim naçizane fikrim kimseyi kırmak istemem burada hepimiz bir umut için bekliyoruz herkes çok hassas zor süreçlerden geçiyor herkesin yapısı tedavi sürecinde yaşadıkları farklı olduğu gibi herkesin transferdeki durumu da farklı olumlu olduğunu düşündüğümüz bir durumu paylaşırken diğer kişilerin bu durumdan ne kadar etkileneceğini düşünüp empati yaparsak daha iyi olur kanaatindeyim önemli olan tutunması ve sıkı sıkıya bağlanması herkes dilerim kucaklarını doldurur
Hayirli haberlerle gelUzak mesafede insan napıcanı şaşırıyor yaaa resmen zor oluyor ama şimdi hem soğuk hem yağmur var
Günaydın kuzum güzel haberlerle gelinşallahGünaydın günaydın günaydın günaydınbu saaate hastaneye gitmeyen de ne bileyim hani
Geldim canısı geldim hamd olsun çok şükür onaylandı pazartesi benim bereketli günümHayirli haberlerle gel
İnşallah hepimizin kolay ve güzel ceker canım sagolasinTransferin kolaylıkla geçsin insallah canım. Ben geçen transferimde sıkışık değildim onlar şişirdiler mesaneyi hiçbirsey hissetmiyorsun. Son transferimde transferden 1 saat önce yarım litreden biraz fazla su içtim sonrasında içmedim çünkü midende kalıyor su. Mesaneye gelmesi 45 dakika. Sıkışıklık hissetmedim ama mesanem doluymuş hiç sorun olmadan transfer oldu. İçini rahat tut, stres olma sakın. Çok şükür pozitifi gördüm, darısı başına olsun insallah
Vuu super canimmmmGeldim canısı geldim hamd olsun çok şükür onaylandı pazartesi benim bereketli günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?