2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çoğu aynı ilaç hee şu antibiyotik midemi mahvetti ama
Antibiyotik için bana doktor sabah aç karnına içmem icin mide koruyucu vermişti nexium adında . Midem iyi şu an
ben de muhasebeciyim ama analiz kısmındayım neyse ki kapamaya karışmıyorum

Kiz nerede yaşıyorsun sen
Sağlik ocagi yakın değil mi?
Ya aydin merkezde yaşıyorum sağlık ocağı da çok yakın ama ben bu transferimde kayinvalidemin yanına gelmiştim. Koydeyiz o yüzden yok. Eşim de zorla aldı testleri bir daha almaz diye idare ediyorum testleri

Ya aydin merkezde yaşıyorum sağlık ocağı da çok yakın ama ben bu transferimde kayinvalidemin yanına gelmiştim. Koydeyiz o yüzden yok. Eşim de zorla aldı testleri bir daha almaz diye idare ediyorum testleri
Himmm sen o zaman yapma bekle gününü canim.
Kv iyi anlasiyorsun demek gör gör H hasretim0601

Himmm sen o zaman yapma bekle gününü canim.
Kv iyi anlasiyorsun demek gör gör H hasretim0601
Hayır da yani nolmuş kv benle iyi anlaşsa bende onla iyi anlaşabilirdim tabi ki de neden olmasın yani bir haftada 3 defa görüştük kendisiyle birde transferden sonra ben bakacam sana diye tutturdu kadın beni daha çok strese sokmak için uğraşacak anlaşıldı 10 günde doğum yaptıracak bana

Yaa şimdi baktım da bildiğin belirmis 2 çizgi. Ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama.
Ben olsam yeniden test yapardım amaaaaaa senin de kanına girmek istemem transfer olalı çok olmuş bence varsa çıkar gün içinde de.
Ben 10 tane aldim 2.günden başlayacağım yapmaya.
Sabırsızlar derneği başkanları
Antibiyotik için bana doktor sabah aç karnına içmem icin mide koruyucu vermişti nexium adında . Midem iyi şu an

ben de muhasebeciyim ama analiz kısmındayım neyse ki kapamaya karışmıyorum
Kapamaya karışmamak allahın bir nimeti nimeti
Huhuuu biz şimdiye 10.testi yapmıştık demi ama bu kadar gün sabır etmek hiç bize göre değil

Topikte muhasebeci sayısı 4e çıktı kızlar efsunn210102 Katre_g FlyingHummingbird
Burası da muhasebeciler derneği başkanları

kız dövseydin beni az oldu konu yazsın..
Benim kv haberi yok transferden çıkıp çıkıp gelir yoksa tatile çıktım ben

Son düzenleme:
Hahahhaaa

Selam kızlar en gittiğimde bir tane yumurta görünmüştü. Onu küçültmeden başlayamayız dedi doktorum.Bu yüzden 14 gün boyunca gonapeptyl yapıyorum günde 1 doz. O bittikten sonra regl olacakmışım ve reglinin 2. günü başlayacağız Allah kısmet ederse .Şu anda 8 tane kaldı iğneden acaba ne zaman regl olurum ? Heyecan başlıyor anlayacağınız :) Sizde durumlar nasıl hadi güzel haberler verin günümüz aydınlansın .

Hepimizin gözü gönlü aydınlansın inşallah

Kaç embriyon devam ediyor şuanda birde sizdeki sorun neydi canım erkek faktörlü müydü ?
Sebepsiz infertilite tekrarlayan kimyasal ve dış gebelikler cd56 testi sonucu 4 çıktı. Tabi evleneli neredeyse 6sene olacak rezervler azalmaya başladı. 3 embriyo var şuan kaçı transfer olcak bilmiyorum

3 gün ama çıkar mı?
6 aralıkta transfer olduysan bugünlerde çıkar bence. Burda transferinin 6.günü pozitifi görenler oluyor. Taze embriyo transferi mi oldun dondurulmuş mu? Taze transfer öncesi vurulan çatlatma iğnesi sahte pozitif çıkarır. O iğnenin de etkisi 10-12 gün arasında geçiyor diyorlar.

Sebepsiz infertilite tekrarlayan kimyasal ve dış gebelikler cd56 testi sonucu 4 çıktı. Tabi evleneli neredeyse 6sene olacak rezervler azalmaya başladı. 3 embriyo var şuan kaçı transfer olcak bilmiyorum
Hadi bakalım canım hayırlı haberlerini alırız inşallah saat kaçta transferin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…