- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.701
Antibiyotik için bana doktor sabah aç karnına içmem icin mide koruyucu vermişti nexium adında . Midem iyi şu anÇoğu aynı ilaç hee şu antibiyotik midemi mahvetti ama
ben de muhasebeciyim ama analiz kısmındayım neyse ki kapamaya karışmıyorumCanım testin ya bozuk ya da sen bahsettiğin kapağı kapatmadığın için yaparken bozuldu. Kontrol çizgisi kırmızı çıkmalı.
İnş bu sefer güzek ve rahat geçer. Deneyimsizlik de etkiliyor işte. Doktorun özellikle doğru yönlendirmesi çok önemli.
Ayyy ben de muhasebeciyim. Lanet gelsin yılına da sonuna dayıl sonu sayımını ben mi yapıyorum sayım mı beni yapıyor bilmiyorum hepimize kolaylıklar
Ohh ohhh gözün aydınçok rahat geçer umarım sonrası da
Ya aydin merkezde yaşıyorum sağlık ocağı da çok yakın ama ben bu transferimde kayinvalidemin yanına gelmiştim. Koydeyiz o yüzden yok. Eşim de zorla aldı testleri bir daha almaz diye idare ediyorum testleriKiz nerede yaşıyorsun sen
Sağlik ocagi yakın değil mi?
Huhuuu biz şimdiye 10.testi yapmıştık demi ama bu kadar gün sabır etmek hiç bize göre değilDiğer türlu de uzuluceksin ama sen nasil istiyorsan öyle yap canım.
Himmm sen o zaman yapma bekle gününü canim.Ya aydin merkezde yaşıyorum sağlık ocağı da çok yakın ama ben bu transferimde kayinvalidemin yanına gelmiştim. Koydeyiz o yüzden yok. Eşim de zorla aldı testleri bir daha almaz diye idare ediyorum testleri
Ben almayacağım sanırım çok dengem bozulur benim yaaaBen 10 tane aldim 2.günden başlayacağım yapmaya.
Takdiri ilahi canımYa çıkmazsa üzülürüm valla.
Dur kız kadını gaza getirme ne zaman isterse yapsınKiz nerede yaşıyorsun sen
Sağlik ocagi yakın değil mi?
Hayır da yani nolmuş kv benle iyi anlaşsa bende onla iyi anlaşabilirdim tabi ki de neden olmasın yani bir haftada 3 defa görüştük kendisiyle birde transferden sonra ben bakacam sana diye tutturdu kadın beni daha çok strese sokmak için uğraşacak anlaşıldı 10 günde doğum yaptıracak bana
Ben olsam yeniden test yapardım amaaaaaa senin de kanına girmek istememYaa şimdi baktım da bildiğin belirmis 2 çizgi. Ne kadar doğru sonuç bilmiyorum ama.
Sabırsızlar derneği başkanlarıBen 10 tane aldim 2.günden başlayacağım yapmaya.
Kapamaya karışmamak allahın bir nimeti nimetiAntibiyotik için bana doktor sabah aç karnına içmem icin mide koruyucu vermişti nexium adında . Midem iyi şu an
ben de muhasebeciyim ama analiz kısmındayım neyse ki kapamaya karışmıyorum
Burası da muhasebeciler derneği başkanlarıHuhuuu biz şimdiye 10.testi yapmıştık demi ama bu kadar gün sabır etmek hiç bize göre değil
Topikte muhasebeci sayısı 4e çıktı kızlarefsunn210102 Katre_g FlyingHummingbird
Hayır da yani nolmuş kv benle iyi anlaşsa bende onla iyi anlaşabilirdim tabi ki de neden olmasın yani bir haftada 3 defa görüştük kendisiyle birde transferden sonra ben bakacam sana diye tutturdu kadın beni daha çok strese sokmak için uğraşacak anlaşıldı 10 günde doğum yaptıracak bana
HahahhaaaBen olsam yeniden test yapardım amaaaaaa senin de kanına girmek istememtransfer olalı çok olmuş bence varsa çıkar gün içinde de.
Sabırsızlar derneği başkanları
Kapamaya karışmamak allahın bir nimeti nimeti
Burası da muhasebeciler derneği başkanları
@nacwes @Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca N NAZNAZ80
@istanbul88 @akyaa @Birbumut
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruzSel
Selam kızlar en gittiğimde bir tane yumurta görünmüştü. Onu küçültmeden başlayamayız dedi doktorum.Bu yüzden 14 gün boyunca gonapeptyl yapıyorum günde 1 doz. O bittikten sonra regl olacakmışım ve reglinin 2. günü başlayacağız Allah kısmet ederse .Şu anda 8 tane kaldı iğneden acaba ne zaman regl olurum ? Heyecan başlıyor anlayacağınız :) Sizde durumlar nasıl hadi güzel haberler verin günümüz aydınlansın .@nacwes @Saturnyildizi @Efolis @lightbrown @Hayat su @Tesnim1989 @hukukkusu @Maydonozhanim @halleycik @kedicique @leyladanvazgecme @Verayinrengi @arzuerkan @Canaann34 @Alpendam @akrepprof @Dorukkubra @Hemselif @lezard @Hayalperestttttttt @bsraerdl @dilosss_ @FatmaGulsum1988 @sweetdreams1985 @Eskimeyenyillar @rusalca N NAZNAZ80
@istanbul88 @akyaa @Birbumut
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız tedavi süreçleriniz ne durumda durumlarınızı merak ediyoruz
Selam kızlar en gittiğimde bir tane yumurta görünmüştü. Onu küçültmeden başlayamayız dedi doktorum.Bu yüzden 14 gün boyunca gonapeptyl yapıyorum günde 1 doz. O bittikten sonra regl olacakmışım ve reglinin 2. günü başlayacağız Allah kısmet ederse .Şu anda 8 tane kaldı iğneden acaba ne zaman regl olurum ? Heyecan başlıyor anlayacağınız :) Sizde durumlar nasıl hadi güzel haberler verin günümüz aydınlansın .
Maşallah ya yarın tranferin var yani.Kızlar şimdi konuştuk yarın 3.gün taze embriyo transferi olcam
Kaç embriyon devam ediyor şuanda birde sizdeki sorun neydi canım erkek faktörlü müydü ?Kızlar şimdi konuştuk yarın 3.gün taze embriyo transferi olcam
Hadi hayırlı olsun canım çok güzel artışBu arada benimde düşük başlamıştı ama artış iyi oldu.
7. Gün 12
9. Gün 36
11. Gün 146
13. Gün 530
3 gün ama çıkar mı?Ben olsam yeniden test yapardım amaaaaaa senin de kanına girmek istememtransfer olalı çok olmuş bence varsa çıkar gün içinde de.
Sabırsızlar derneği başkanları
Kapamaya karışmamak allahın bir nimeti nimeti
Burası da muhasebeciler derneği başkanları
Sebepsiz infertilite tekrarlayan kimyasal ve dış gebelikler cd56 testi sonucu 4 çıktı. Tabi evleneli neredeyse 6sene olacak rezervler azalmaya başladı. 3 embriyo var şuan kaçı transfer olcak bilmiyorumKaç embriyon devam ediyor şuanda birde sizdeki sorun neydi canım erkek faktörlü müydü ?
6 aralıkta transfer olduysan bugünlerde çıkar bence. Burda transferinin 6.günü pozitifi görenler oluyor. Taze embriyo transferi mi oldun dondurulmuş mu? Taze transfer öncesi vurulan çatlatma iğnesi sahte pozitif çıkarır. O iğnenin de etkisi 10-12 gün arasında geçiyor diyorlar.3 gün ama çıkar mı?
Hadi bakalım canım hayırlı haberlerini alırız inşallah saat kaçta transferin.Sebepsiz infertilite tekrarlayan kimyasal ve dış gebelikler cd56 testi sonucu 4 çıktı. Tabi evleneli neredeyse 6sene olacak rezervler azalmaya başladı. 3 embriyo var şuan kaçı transfer olcak bilmiyorum
11buçukta senin ki ne zaman?Hadi bakalım canım hayırlı haberlerini alırız inşallah saat kaçta transferin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?