2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yok dondurulmus cift kondu bugün transfer günü hariç 11 gün

Kizlar girdiniz kanima yapayım bari
Sonra bize söyleme de içinden bizce çıkar yani ben olsam ben de efsunn210102 gibi başlardm her gün yapmaya dayananlar nasıl dayanıyor arkadaş, zaten bilmem kaç yıldır bekliyoruz burda

Sonra bize söyleme de içinden bizce çıkar yani ben olsam ben de efsunn210102 gibi başlardm her gün yapmaya dayananlar nasıl dayanıyor arkadaş, zaten bilmem kaç yıldır bekliyoruz burda
Bu benim 5 deneme. İlkinde dayanamayip 9 gün kanda öğrenmiştik. Düşük oldu maalesef. Bekliyorum ama gelin bana sorun

Öpecemmmmmm seni öpecemmmmmmm gel
Aman yapıcam yaaa benim hislerimden önemli değil hiç birşey dayanamam kardeşim ben dolapta dondurma kalsın ben önce cipsi yer dondurmayı yemeden de uyuyamam kaç kere uykudan kalktım yedim sevmiyorum hemen olsun istiyorum

Aha ruh eşimi buldum dondurma rüyalarıma girer kız ben gebelik olmıcanı bildiğim zamanlarda bile gider test alır yapardım. Bir ihtimal de olsa varsa öğrenelim kardeşim yoksa da bilelim adet ağrılarını ona yormayalım yani kendi kendimize

Ahhhh ahhhh ne günlerdi her ay hamile olduğumu düşünürüm sürekli sürekli sürekli
test almak cabası yaaa eczane üstünde oturuyorum sepet salıyorum alıyorum rabbim bizi de böyle yaratmış anacuummm

Eşim azospermi. Ben pko luyum. Tutunmama sebebine hiç bisey demediler. Spermin teseyle elde edilmesine bağlıyorlar.
Genetik test istediler mi sizden hiç? Bazen çok sayıdaki denemede tutunma sorunu olunca sperm ya da yumurtanın genetiğinde sorun olabileceğini düşünüyorlar.
Tese yöntemi de zor Allah yardımcınız olsun, son olsun umarım

İnşallah olumlu sonuç alırız
İnşallah tek temennimiz inan bu yani hayat durdu ne iyi bir araba ne giyinmek ne bileyim lüks telefonlar aklına ne gelirse ki ben süslü gezmeyi seven biriyken şimdi 2 ayda bir kuaföre gdiyorum acayip etkiliyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…