- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.741
Seni çevre etkiliyor işteAhhhh ahhhh ne günlerdi her ay hamile olduğumu düşünürüm sürekli sürekli sürekli
test almak cabası yaaa eczane üstünde oturuyorum sepet salıyorum alıyorum rabbim bizi de böyle yaratmış anacuummm
Canım eşimde de hiç sperm tespit edemediler önce nasıl oldu anlamadık meğer labaraturar ile alakalıymış sonrasında buldular ama 3 milyon dediler çıkar içinden tüp bebek en acilinden varikoseli çıktı onun ameliyatını olurken de spermler donduruldu ama dondurduğumuz klinikte işlem yapmadık,Eşim azospermi. Ben pko luyum. Tutunmama sebebine hiç bisey demediler. Spermin teseyle elde edilmesine bağlıyorlar.
Negatif korkusu ile dayanıyorum benSonra bize söyleme de içindenbizce çıkar yani ben olsam ben de efsunn210102 gibi başlardm her gün yapmaya dayananlar nasıl dayanıyor arkadaş, zaten bilmem kaç yıldır bekliyoruz burda
Eczacı ile kavga ettim zaten ,paso pahalısında getirdi ehh be senle mi uğraşcam dedim aynı zamanda komşumdu da sildim gitti kadını da ..Seni çevre etkiliyor işteEczane üstünde oturursan olacağı bu ne olacağdı ya
Çok sayıda denemeden sonra eczaneyi zengin ettiğini anlayıp gebelik testlerini onlinedan toplu alanlar parmak kaldırsın
Çevre bende pskoloji bırakmadı canım çevreden elimi ayağımı çektiğim halde 3 kelimeden 2,5 u çocuk yarımı ise çocukla alakalı durumlar ben ilk başlarda istemiyordum biraz ara verelim diye sonra bu işler girince işin içine kafayı yedim kırık oldum artıkSeni çevre etkiliyor işteEczane üstünde oturursan olacağı bu ne olacağdı ya
Çok sayıda denemeden sonra eczaneyi zengin ettiğini anlayıp gebelik testlerini onlinedan toplu alanlar parmak kaldırsın
Canım bugün negatif olan haftaya pozitif olmaaycak ama günü gelmiş yapılabilir bence...Negatif korkusu ile dayanıyorum ben
Sen bu kızı dinleme sonucunu bana söyle en azından meraktan ölmemi istemiyorsan söyleSonra bize söyleme de içindenbizce çıkar yani ben olsam ben de efsunn210102 gibi başlardm her gün yapmaya dayananlar nasıl dayanıyor arkadaş, zaten bilmem kaç yıldır bekliyoruz burda
Yok onun için demedim benCanım bugün negatif olan haftaya pozitif olmaaycak ama günü gelmiş yapılabilir bence...
Kız işte dayanamıyorum ben dayanamam yaniYok onun için demedim bennasıl dayanıyorsunuz olayı var ya ben mesela ilk transferimde dondurulmuş olmasına rağmen hiç belirtimde olmamıştı kan verme gününe kadar test yapmamıştım ablam yap dediğinde de negatifi göreceğimi biliyorum belki bir umut kendimi teselli şeklinde
tokk içiyoreEstrofemi aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz farkeder mi ki?
Tamam canım teşekkür ederim ikiye geçicem artık ta bilemedim. Alarm kur telefonatokk içiyore
canım ilacımı içmeyi unutmuştum sağol hatırlattın
Kız işte dayanamıyorum ben dayanamam yani
p.tesiden itiabren bildirimleri kapatın sürekli yazarım sürekli naber derim
Aaaaa keşke mailler üzerinden görüntülü görüşsek ne güzel olur beeeeee
Koca bir poşey ilaç var haminne çantası gibi yanımda hep hangisinde alarm kurayım ki zatii telefonum da kırıldı dndirik kullanıyorum sesi kapatması yok açması yok derdim çokkkTamam canım teşekkür ederim ikiye geçicem artık ta bilemedim. Alarm kur telefona
Sen hangi aşamadasın canım benim.keşke keşke benim transfere daha var
Bugün son kontrolümü oldum 25 i transfer inşallahSen hangi aşamadasın canım benim.
Yok yok dövmem severim seni ama kvyle dövüş yapabilirim tabi ki dekız dövseydin beni az oldu konu yazsın..
Benim kv haberi yok transferden çıkıp çıkıp gelir yoksa tatile çıktım ben
Güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar şimdi konuştuk yarın 3.gün taze embriyo transferi olcam
Ruh ikizim diye boşa demiyorum bende aynı vallaha aklımda duracağıma midem de dursun der kalkar yerim hiç bekleyememÖpecemmmmmm seni öpecemmmmmmm gel
Aman yapıcam yaaa benim hislerimden önemli değil hiç birşey dayanamam kardeşim ben dolapta dondurma kalsın ben önce cipsi yer dondurmayı yemeden de uyuyamam kaç kere uykudan kalktım yedim sevmiyorum hemen olsun istiyorum
Doktor bana fark etmez demişti canım ama sonra mide bulantısı yaşamazsan aç içmek daha iyi demişti aç kullanıyorum şu an daEstrofemi aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz farkeder mi ki?
Hadi hayırlı olsun bizden erkensşn güzel sonuç alırsın inşallahKızlar şimdi konuştuk yarın 3.gün taze embriyo transferi olcam
Ben hemen yemek arası arıyorum ağzıma yoksa içemiyorumEstrofemi aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz farkeder mi ki?
Ahahahahahah delirdikBu kızın çenesi amma da düşük dediğinizi duyar gibiyim heyecandan hepsi
sonucu alana akdar boleeee neydek
Az kalmışşş rahim duvarın kam mm olmuşBugün son kontrolümü oldum 25 i transfer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?