2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnşallah genetik en başta bakıldı bize ama talasemi içindi galiba. Eşim talesemi hastası bebekte hasta olmasın diye.

Az kalmışşş rahim duvarın kam mm olmuş
bu yola 08.10.2021 de başladım inşallah hepimiz son 2021 trenine binicez rahatça oturarak binemesek de bir şekilde tutunucaz o trene.
Bugün niye bilmiyorum çok çok heyecanlıydım normalde doktorumun yanına girince telefondan ses kaydı açıyordum çıkınca herşeyi unutuyorum vallahi dedi kalınlığını ama onu bile hatırlamıyorum sadece aklımda kalan büşracım her şey çok iyi onu duyunca ben zaten havalarda
Histeroskopi oldum ben rahim şeklinde bozukluk varmış onu düzelttiler ondan sonra bu her şey yolunda kelimesini duymak beni çok şaşırttı

Biz teseyle buluyoruz. Hatta fitoterapi de denedik. Ama ne yazık ki dolandırıldik. Bi umut dünyası. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Canım benim yaaa
olsun 8mm civarındadır ki 25 ine ertelenmiştir dert etme hiç .

Canım benim yaaa
olsun 8mm civarındadır ki 25 ine ertelenmiştir dert etme hiç .
Bu transferden niye bilmiyorum ama çok umutluyum hiç dert tasa sıkıntı yok kafam çok rahat kimseyle görüşmüyorum kimsede bilmiyor zaten öyle eşimle yuvarlanıp gidiyoruz

Bu transferden niye bilmiyorum ama çok umutluyum hiç dert tasa sıkıntı yok kafam çok rahat kimseyle görüşmüyorum kimsede bilmiyor zaten öyle eşimle yuvarlanıp gidiyoruz
Eşini de seni de ayrıca tebrik ediyorum .
Çok sağlam çeneniz var gerçekten maşallah
ama ben anneme felan söyledim genelde tedavimi biliyorlar ama transferi kimseye demedim demeeyceğim sonradan pozitif olursa söylerim olmazsa oldum olmadı derim.
Ben zaten heyecanlıyım zır zır her gün ararlar var mı belirti diye
ağrımaayn başımı ağrıtamam
kız ben insanlardan uzaklaşmak için kuş aldım kuşla dertleştim kv sorunlarını biraz çok anlattım galiba kuş bile intihar etti SEN DÜŞÜN.

Saol canım
Benim tedavimi sadece benim ablamlar biliyor onlara da eşim söyledi utanmadan çünkü çevremizde yaptıran hiç yoktu ve bizi nr bekleyecek bilmiyorduk işte hastanede yatacak mıyım bakım için yanımda birinin olması gerekiyor mu diye doktorumuza sorup kafa karıştırmakta hiç istemedik eşimde anlamlara söyledi gerek olursa gelirler diye biz şehir olarak biraz uzağız birbirimizden ilkine hatta İstanbul’daki ablam geldi benden heyecanlı hepsi
Şimdi ikinciyi kimseye söylemedik çünkü ihtiyaç yok
Bende aynı sürekli aranmak sorulmak evet çok güzel şeyler düşündükleri için arıyorlar ama ben ekstra stres oluyorum o yüzden kimseye yek bir şey söylemedik
Bizde aynı tutarsa 2. Aydan sonra söyleyecez tutmazsa da denedik yine tutumadı diyecez
Allah seni zavallı kuş gel burada bizimle konuş hepimizin derdi ortak

Hakkında hayırlısı canım inşallah en iyileri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…