- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.761
İnşallah genetik en başta bakıldı bize ama talasemi içindi galiba. Eşim talesemi hastası bebekte hasta olmasın diye.Genetik test istediler mi sizden hiç? Bazen çok sayıdaki denemede tutunma sorunu olunca sperm ya da yumurtanın genetiğinde sorun olabileceğini düşünüyorlar.
Tese yöntemi de zor Allah yardımcınız olsun, son olsun umarım
Bugün niye bilmiyorum çok çok heyecanlıydım normalde doktorumun yanına girince telefondan ses kaydı açıyordum çıkınca herşeyi unutuyorumAz kalmışşş rahim duvarın kam mm olmuş
bu yola 08.10.2021 de başladım inşallah hepimiz son 2021 trenine binicez rahatça oturarak binemesek de bir şekilde tutunucaz o trene.
Biz teseyle buluyoruz. Hatta fitoterapi de denedik. Ama ne yazık ki dolandırıldik. Bi umut dünyası. Hakkımızda hayırlısı olsun cnmCanım eşimde de hiç sperm tespit edemediler önce nasıl oldu anlamadık meğer labaraturar ile alakalıymış sonrasında buldular ama 3 milyon dediler çıkar içinden tüp bebek en acilinden varikoseli çıktı onun ameliyatını olurken de spermler donduruldu ama dondurduğumuz klinikte işlem yapmadık,
velhasır 11 yumurtam toplandı sadece 1 embriyo elde ettik nedeni ise spermlerin dölleme yeteneği yokmuş,
Abi bunu yumurta toplamadan sonra mı söylüyorsunuz körmüsünüz spermleri aldınız neye baktınız dedim.
Buna bir çözüm yok erkek arttırıcı ilaçlar var ama tedavisi yok dedi kadın gibi değil bu erkekteki sorunlar,
Şimdi de tek temennimiz tüp bebek tutunduk artık bir dala ya savrulucaz ya tırmanıcaz.
Tamam canım ama inat gibi cisim gelmiyor
Canım benim yaaaBugün niye bilmiyorum çok çok heyecanlıydım normalde doktorumun yanına girince telefondan ses kaydı açıyordum çıkınca herşeyi unutuyorumvallahi dedi kalınlığını ama onu bile hatırlamıyorum sadece aklımda kalan büşracım her şey çok iyi onu duyunca ben zaten havalarda
Histeroskopi oldum ben rahim şeklinde bozukluk varmış onu düzelttiler ondan sonra bu her şey yolunda kelimesini duymak beni çok şaşırttı
Çok sevindim aç karnına içeyim bari ben erkenden kahvaltı edemem deDoktor bana fark etmez demişti canım ama sonra mide bulantısı yaşamazsan aç içmek daha iyi demişti aç kullanıyorum şu an da
Öyle düşünme yine deBiz teseyle buluyoruz. Hatta fitoterapi de denedik. Ama ne yazık ki dolandırıldik. Bi umut dünyası. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm
Kız yaptın mııııııTamam canım ama inat gibi cisim gelmiyor
Bu transferden niye bilmiyorum ama çok umutluyumCanım benim yaaa
olsun 8mm civarındadır ki 25 ine ertelenmiştir dert etme hiç .
Şeydoşşş netceğizz böyle yaaHadi hayırlı olsun bizden erkensşn güzel sonuç alırsın inşallah
Ben hemen yemek arası arıyorum ağzıma yoksa içemiyorum
Ahahahahahah delirdik
Eşini de seni de ayrıca tebrik ediyorum .Bu transferden niye bilmiyorum ama çok umutluyumhiç dert tasa sıkıntı yok kafam çok rahat kimseyle görüşmüyorum kimsede bilmiyor zaten öyle eşimle yuvarlanıp gidiyoruz
Aynen zor ve yıpratıcıÖyle düşünme yine de
ne bileyim bu işler gerçekten çok zor
Çişim gelmiyor su da icemedim seyrelmesin diyeKız yaptın mıııııı
Saol canımEşini de seni de ayrıca tebrik ediyorum .
Çok sağlam çeneniz var gerçekten maşallah
ama ben anneme felan söyledim genelde tedavimi biliyorlar ama transferi kimseye demedim demeeyceğim sonradan pozitif olursa söylerim olmazsa oldum olmadı derim.
Ben zaten heyecanlıyım zır zır her gün ararlar var mı belirti diye
ağrımaayn başımı ağrıtamam
kız ben insanlardan uzaklaşmak için kuş aldım kuşla dertleştim kv sorunlarını biraz çok anlattım galiba kuş bile intihar ettiSEN DÜŞÜN.
Hayir çişim gelmiyorYaptın mı test
Abowwwww seni mi beklicez akşama kadar beÇişim gelmiyor su da icemedim seyrelmesin diye
Hakkında hayırlısı canım inşallah en iyileri olur.Saol canım
Benim tedavimi sadece benim ablamlar biliyor onlara da eşim söyledi utanmadançünkü çevremizde yaptıran hiç yoktu ve bizi nr bekleyecek bilmiyorduk işte hastanede yatacak mıyım bakım için yanımda birinin olması gerekiyor mu diye doktorumuza sorup kafa karıştırmakta hiç istemedik eşimde anlamlara söyledi gerek olursa gelirler diye biz şehir olarak biraz uzağız birbirimizden ilkine hatta İstanbul’daki ablam geldi benden heyecanlı hepsi
Şimdi ikinciyi kimseye söylemedik çünkü ihtiyaç yok
Bende aynı sürekli aranmak sorulmak evet çok güzel şeyler düşündükleri için arıyorlar ama ben ekstra stres oluyorum o yüzden kimseye yek bir şey söylemedik
Bizde aynı tutarsa 2. Aydan sonra söyleyecez tutmazsa da denedik yine tutumadı diyecez
Amin canım hepimiz için inşallahHakkında hayırlısı canım inşallah en iyileri olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?