- 10 Aralık 2021
- 91
- 199
- 8
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.801
aynen doğru demişler adet gününü geçirdikten sonra hızlanıp arıyor o ara günlerde çok artmıyorKızlar ben 9. Gün kan testi yaptırmıştım. 127 çıkmıştı. Bugün 11. Gün 147 çıktı. Fazla bir artış olmadıDoktorlarım erken bakıldığı içindir diye teselli ettiler. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Pazar günü tekrar test vereceğim.
Bu 5 denememdihemen negatif diyip umutsuzluk yapma erken gebelik testi değilse normal testse çıkmayabiliyor benimde çıkmadı normal testte erken gebelik testinde çıktı oda 8.gün falandı silik belli olmuştu. Ayrıca durumunu bilmiyorum ama negatifse de sıkma canını tekrar denersin biraz dinlenirsin allah gönlüne göre tez zamanda versin inşallah
Rahim kalınlaştırmaya yardımcı canımKızlar estrofem kullanan var mı eşim bugün çok zor bulmuş bu ilacı tam olarak ne işe yarıyor
Inşallah canım inşallah dualarim hepimizkr çok kalabalık ve herkesin herkese sevinip üzüldüğü topik olduk burasının samimiyeti cok guzel rabbim hepinize bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallahGüzel haberini vermekte kısmet olsun canım inşallah her gün çoğalıyoruz
Amin canım inşallah bizde de çıkar o ikinci çizgi de bize de doktorlarımıza göndermek kısmet olsun
Yaaa o sevinci biliyorumAmin inşallah Allah razı olsun bu zamana gelebildim diye o kadar çok sevindim ki anlatamam bekleme esnasında yeni bir çift geldi hastaneye yeni başlamak için gözlerim doldu dedim ne yollardan geçti bu güne gelebilmek adina
Yaaaaa Allah'ım kızlar bizde 20de trasnfer olurken gelene kadar topik size emanet olur
Amin canım inşallah o kadar mutlu oldum ki hastaneden çıkınca çığlık stmak istedimama etraf kalabalıkdı yutkundum kendi kendime sevindim
Ayyyyy maşallah Allah'ım transfer gününü de nasip etsin inşallah
Allah razı olsun inşallah darısı hepimizin başına olsun pozitif görmek dileğiyle
Sımsıkı tutunsun yavrucunKızlar şimdi konuştuk yarın 3.gün taze embriyo transferi olcam
Üzme kendini Allahtan ümit kesilmezBu 5 denememdişimdi sil baştan başlamamız gerekecek artık dermanım kalmadı ya
Teşekkür ederimRahim kalınlaştırmaya yardımcı canım
üzüldüm canım haklısın valla ben bi taneden sonra bile yoruldum ettim istemedim denemek. Bence erken karar verme bi bekle test gününü sonrasında bakarsın belki biraz dinlenirsin stres yaptığın içindir belki herşey güzel olur.Bu 5 denememdişimdi sil baştan başlamamız gerekecek artık dermanım kalmadı ya
Evet biz de bugün çok zor bulduk kızlar. Östrojen hormonu salgılatıp rahim duvarını kalınlaştırıyorKızlar estrofem kullanan var mı eşim bugün çok zor bulmuş bu ilacı tam olarak ne işe yarıyor
Cok sevindim inşallah hayırlı guzel sonuclar alırsın bende bugun covıt testimi verdım cok sukur negatif cıktı pazartesi embriyolarım cozulecek ins saglıklıysa aynı gunde saat verıp transferımız gerceklesmıs olcak seninle aynı gunumuz allahım saglıkla bebışlerımızı almayı nasip etsinGeldim canısı geldim hamd olsun çok şükür onaylandı pazartesi benim bereketli günüm
İnşallah hayırlı şekilde atlatırız bu günleriEvet biz de bugün çok zor bulduk kızlar. Östrojen hormonu salgılatıp rahim duvarını kalınlaştırıyor
İlaçları bile artık bulamaz oldukİnşallah hayırlı şekilde atlatırız bu günleri
Kanda inşallah güzel deger görürsün erken gebelik testinde silik çizgi vardı aslında testi açıp buraya atarmısın bide ilk idrar ve ikinci idrar arasında çok fark oluyor ben ilk idrarla yaptığımda tam belliyken ikinci idrarda belli belirsiz çıkmıştı inşallah vardır dualarım seeninleKanı pazar vericem diğer testi de pazar yapicam nasip artık
Sağlıkla gör minnoşuÇarşambaya usg randevusu verdiler kızlarÇok heyecanlıyım.
Öyle tabi ama benm dusugum de çok zorluydu çok yıprandımüzüldüm canım haklısın valla ben bi taneden sonra bile yoruldum ettim istemedim denemek. Bence erken karar verme bi bekle test gününü sonrasında bakarsın belki biraz dinlenirsin stres yaptığın içindir belki herşey güzel olur.
Erken gebelikte ilk kontrol kısmı da aşırı silikti saatler sonra ikinci çizgi çıktı onun sağlıklı olduğunu sanmıyorum. İkinci yaptığım bildiğin bembeyaz silik bile yok. Ekledim bakabilirsinKanda inşallah güzel deger görürsün erken gebelik testinde silik çizgi vardı aslında testi açıp buraya atarmısın bide ilk idrar ve ikinci idrar arasında çok fark oluyor ben ilk idrarla yaptığımda tam belliyken ikinci idrarda belli belirsiz çıkmıştı inşallah vardır dualarım seeninle
Şimdiden çook geçmiş olsunIron Butterfly Canım beni de listeden kaldırabilirsin istersen burası hep hamiş dolsun insallah ama benm transferim mayıs-haziranı bulacak ameliyat kesinleşti rahim dinlendirme de olacak Umarım herkes yavrusuna kavuşur biranönce kızlar lütfen stres yapmayın kızarım valla
NO STRESSSSS NO PANIIIICCCC YESS POSITIVE YEESSSS BABBBIIEESSSS
Öpüyorum hepinizi
Üzülme kuzu sen yine kanını ver. Genelde görünüyor diyoruz ama bazen bğnyeye göre değişebiliyor. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Ben de tek döllenmiş yumurtaya sahibim şimdi onun ölmemesini 5. Güne gitmesini bekliyorum. Belki transfer bile olamıcamSonuc negatif kızlar
Başka eczaneye sordun mu? Hiç bulamıyorsan doktoruna sor muafil ilaç varmıymış. Ben öyle bir kez muadil ilaç sordum hızlıca doktora bulamayınca. Dövz kurundan dolayı tedarikçi firmalar piyasafan ilaçları çekiyormuş öyle demişti eczacıKızlar estrofem ilaç bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?