- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #3.781
Hah benim bugüne kadar bir kez pozitif görmüşlüğüm yokNegatif korkusu ile dayanıyorum ben
Ben de önceden yakınlarıma sorardım iyi niyetle. Başıma gelince anladım ki uzun süre bebek sahibi olmayanların bir sorunla boğuşuyor olması çok muhtemel. Artık ağzımı açmıyorumÇevre bende pskoloji bırakmadı canım çevreden elimi ayağımı çektiğim halde 3 kelimeden 2,5 u çocuk yarımı ise çocukla alakalı durumlar ben ilk başlarda istemiyordum biraz ara verelim diye sonra bu işler girince işin içine kafayı yedim kırık oldum artık
Kız söylenme yazacaktım yanlş yazmışm. Söyleme olur mu en önce bana söyle. Ben kendi gebeliğim kadar başkalarınınkini de çok merak edip heyecanlanıyorum
Şimdi de çişine mi dua edicez yahu ohhoooooÇişim gelmiyor su da icemedim seyrelmesin diye
Merhaba cnm bnm de 13 aralıkta transferim oldu bnde 2 gündür bacak ağrısı cekiyorum bnde romatizma var ondanmıdır diye düşünüyordm ama hep yatıyorm ondan olması zor . Bir kaç arkadaş bacak ağrıması bir belirti yazmış bnde ilk defa duyuyorum.Merhaba bende bu topikte yeniyim benim de 14 Aralık'ta 5. Gün tek embriyo transferim oldu ama 2 gündür bacak ağrısından uyuyamıyorum. Havalardan mı bununla alakası var mı bilemedim. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aramızda
Slm cnm inşallah hepimüz güzel sonuçlar alırızSelam kızlar dün 2 tane 5.gün konuldu izmir medicalparkta. 3.denemem .Allah bu sefer yüzümü güldürr inşallah26 sı pazar günü test vereceğim. Dün ilk gecemdi sağa sola dönüp uyumuşum düz yatmaj gerekmıyordu dimi ?
Kiz Allah seni beni çok güldürdün bugünHah benim bugüne kadar bir kez pozitif görmüşlüğüm yok
Ben de önceden yakınlarıma sorardım iyi niyetle. Başıma gelince anladım ki uzun süre bebek sahibi olmayanların bir sorunla boğuşuyor olması çok muhtemel. Artık ağzımı açmıyorum
Kız söylenme yazacaktım yanlş yazmışm. Söyleme olur mu en önce bana söyle. Ben kendi gebeliğim kadar başkalarınınkini de çok merak edip heyecanlanıyorumburda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz, her birimize heyecan yaşıyorum H Htc258316
Şimdi de çişine mi dua edicez yahu ohhooooo
Biz garibanların yüzü azcık gülürse ne mutlu banaKiz Allah seni beni çok güldürdün bugün
Aynen canım çok sevdim seni benim gibisin aynıBiz garibanların yüzü azcık gülürse ne mutlu banainfertiliz falan ama eğlenmeyi biliyoruz evelallah
Hem de trafik çilesi 10 kat arttı. Eşim kendi gittiği için yakın düşünmüşUzak mesafede insan napıcanı şaşırıyor yaaa resmen zor oluyor ama şimdi hem soğuk hem yağmur var
Yemekten hemen sonra 1 bardak su ile yazmışlar eczaneden canımEstrofemi aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz farkeder mi ki?
Aynen canım çok sevdim seni benim gibisin aynı
Öptük canım hakkında hayırlısı olsun .Iron Butterfly Canım beni de listeden kaldırabilirsin istersen burası hep hamiş dolsun insallah ama benm transferim mayıs-haziranı bulacak ameliyat kesinleşti rahim dinlendirme de olacak Umarım herkes yavrusuna kavuşur biranönce kızlar lütfen stres yapmayın kızarım valla
NO STRESSSSS NO PANIIIICCCC YESS POSITIVE YEESSSS BABBBIIEESSSS
Öpüyorum hepinizi
Tamam teşekkür ederimYemekten hemen sonra 1 bardak su ile yazmışlar eczaneden canım
Sonuc negatif kızlar
Sonuc negatifAynen canım çok sevdim seni benim gibisin aynı
Çok zor sınavlardan geçiyoruz, çok üzüldümSonuc negatif
PffffffffSonuc negatif kızlar
Vericem aynen testin adi artı med ne kadar güvenilir bilmiyorumÇok zor sınavlardan geçiyoruz, çok üzüldüminşallah kendiliğinden hamile kalırsınız daha fazla yıpranmadan dualarım sizinle siz yinede gününde kan testi verin
Kanı pazar vericem diğer testi de pazar yapicam nasip artıkPffffffff
yine de kan ver canım görelim kanı da off ya
hemen negatif diyip umutsuzluk yapma erken gebelik testi değilse normal testse çıkmayabiliyor benimde çıkmadı normal testte erken gebelik testinde çıktı oda 8.gün falandı silik belli olmuştu. Ayrıca durumunu bilmiyorum ama negatifse de sıkma canını tekrar denersin biraz dinlenirsin allah gönlüne göre tez zamanda versin inşallahSonuc negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?