2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Negatif korkusu ile dayanıyorum ben
Hah benim bugüne kadar bir kez pozitif görmüşlüğüm yok
Ben de önceden yakınlarıma sorardım iyi niyetle. Başıma gelince anladım ki uzun süre bebek sahibi olmayanların bir sorunla boğuşuyor olması çok muhtemel. Artık ağzımı açmıyorum
Sen bu kızı dinleme sonucunu bana söyle en azından meraktan ölmemi istemiyorsan söyle
H Htc258316
Kız söylenme yazacaktım yanlş yazmışm. Söyleme olur mu en önce bana söyle. Ben kendi gebeliğim kadar başkalarınınkini de çok merak edip heyecanlanıyorum burda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz, her birimize heyecan yaşıyorum H Htc258316
Çişim gelmiyor su da icemedim seyrelmesin diye
Şimdi de çişine mi dua edicez yahu ohhooooo

Merhaba cnm bnm de 13 aralıkta transferim oldu bnde 2 gündür bacak ağrısı cekiyorum bnde romatizma var ondanmıdır diye düşünüyordm ama hep yatıyorm ondan olması zor . Bir kaç arkadaş bacak ağrıması bir belirti yazmış bnde ilk defa duyuyorum.
Slm cnm inşallah hepimüz güzel sonuçlar alırız Yani burda okuduğum yorumlara göre yan da yatabilirsn bi sıkuntı olmuyormuş

Kiz Allah seni beni çok güldürdün bugün

Iron Butterfly Canım beni de listeden kaldırabilirsin istersen burası hep hamiş dolsun insallah ama benm transferim mayıs-haziranı bulacak ameliyat kesinleşti rahim dinlendirme de olacak Umarım herkes yavrusuna kavuşur biranönce kızlar lütfen stres yapmayın kızarım valla

NO STRESSSSS NO PANIIIICCCC YESS POSITIVE YEESSSS BABBBIIEESSSS

Öpüyorum hepinizi

Öptük canım hakkında hayırlısı olsun .

Kızlar ben 9. Gün kan testi yaptırmıştım. 127 çıkmıştı. Bugün 11. Gün 147 çıktı. Fazla bir artış olmadı Doktorlarım erken bakıldığı içindir diye teselli ettiler. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Pazar günü tekrar test vereceğim.

hemen negatif diyip umutsuzluk yapma erken gebelik testi değilse normal testse çıkmayabiliyor benimde çıkmadı normal testte erken gebelik testinde çıktı oda 8.gün falandı silik belli olmuştu. Ayrıca durumunu bilmiyorum ama negatifse de sıkma canını tekrar denersin biraz dinlenirsin allah gönlüne göre tez zamanda versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…