2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben neler çektim hala da bulamadım ama
gaziosmanpaşa da ilaç yok resmen
Alla alla bak şimdi bi tereddüt ettim benim elimde 2 tane var doktor tekrar yazdı 3 tane ama almadım transferden sonraya kadar yetecek çünkü daha sonra negatif görürsem kullanmayan kesecek diye almadım ya

Alla alla bak şimdi bi tereddüt ettim benim elimde 2 tane var doktor tekrar yazdı 3 tane ama almadım transferden sonraya kadar yetecek çünkü daha sonra negatif görürsem kullanmayan kesecek diye almadım ya
Bana dün 2 tane yazdı ama raporlu olduüu için reçeteyi bozduk
progestan ilaç da piyasada yok progesten almamaktan sa bunu bıraktım
şimdi de özel alıcam 1 tane buldum 2.ciyi bulamıyorum

Erken gebelikte ilk kontrol kısmı da aşırı silikti saatler sonra ikinci çizgi çıktı onun sağlıklı olduğunu sanmıyorum. İkinci yaptığım bildiğin bembeyaz silik bile yok. Ekledim bakabilirsin
Inşallah kanda çıkar canım rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarması inşallah

Amin inşallah. Senin lekelenmen devam ediyor mu? Nasıl oldun?
Devam ediyor canım ama dün kontrolüm vardı şükür bi sıkıntı yoktu bebeklerde sanırım bende alıştım pek dert etmiyorum yada bebeklerin iyi olduğunu gördüğüm için bu rahatlık rabbim hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah

Bana da progestan kapsül ve iğne yazdı ama hepsini buldum aldım şehir şehir değişiyor demek ki

Ben çarşamba günü aldım 2 kutu progestan ama eczacı ne zaman kalmıcanı bilemiyoruz hiç, yarın bulamayabilrsiniz dedi. Ama benim doktorum eğer bulamazsanız prolutexle ya da fitil formlarla devam edebilirsiniz hepsinin içeriği aynı dedi

Bana da progestan kapsül ve iğne yazdı ama hepsini buldum aldım şehir şehir değişiyor demek ki
1 eczaneye girdim progestan yok dedi
diğerine girdim enox yok dedi
birine girdim prodnul yok dedi el birliğiyle bizi kekliyor musunuz dedim sgk lı ilaç almayalım diye birinden birine fedakarlık ediyoruz..
Ne hikmetse paramızla almaya kalktığımızda bir şekilde buluyoruz kara borsa da ilacı.

Ben de sgk raporlu yapıyorum benim sgk reçeteme progestan eklemediler. Dışardan parasıyla alıyorum. Sgk raporlu tüp bebekte ödüyorlar mı? Ya fa acaba ödedikleri bir üst sınır var da ondan mı yazmadılar bana acaba zaten üst sınıra dayndı reçetem diye

Eczanelerde yok hemde hiç birinde napıcam ben şimdi yaaaa
Bak canım başka başka eczanelere . Bakmadan önce telefonla ara ara sor var mi diye boşuna gitmemis olursun. Bi de hemşire bana şey dedi bu ilacın muadili varmis eger estrofem bulamazsan onu al dedi adını bilmiyorum ama

Ben hiç anlamadım canım bu işlerden

Amin canim Güzel haberler duyarsin insallah endiselenme belki yerlesme kanamasidir ole duyuyorum bende tabiki yogunlanmamasi sartiyla Allahim yar ve yardimcin olsun. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin yar ve yardimcimiz olsun insallah
Canım ben bugün güzel haberi aldım değerim 425.66 çıktı insallh sende bi an önce güzel haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…