2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Erken gebelikte ilk kontrol kısmı da aşırı silikti saatler sonra ikinci çizgi çıktı onun sağlıklı olduğunu sanmıyorum. İkinci yaptığım bildiğin bembeyaz silik bile yok. Ekledim bakabilirsin
Benim ilk gebeligimde de yok denecek kadat silik çizgi çıkmıştı hemde ikizdi aynı gün beta 225 çıktı silik bile denemezdi kan değerin insAllah pozitif gelir çubuk testlere takılmayın

Devlet hastanesi olduğu için şuan kapalı o bölüm aradım eşim de bakıyor ama olduğum civarda en az 10 eczane aradım baktımyok

İnşallah senin için güzel olur cnm

147 bildigim kadariyla iyi degilmi kizlar neden uzuluyorsunki ? Hem daha cok erken bence normal biraz daha bekle tekrar yaptir canim hemen umitsizlige neden giriyosun

Devlet hastanesi olduğu için şuan kapalı o bölüm aradım eşim de bakıyor ama olduğum civarda en az 10 eczane aradım baktımyok
Hangi şehirde ve semttesin? Tüp bebek merkezş olan semtte merkezin etrafındaki eczanelere bakıyosun di mi? Diğerleyle zaman kaybetme olmaz onlarda zaten

Şeydoşşş netceğizz böyle yaa

Hangi şehirde ve semttesin? Tüp bebek merkezş olan semtte merkezin etrafındaki eczanelere bakıyosun di mi? Diğerleyle zaman kaybetme olmaz onlarda zaten

Canım hangi şehirdesin?

Ben neler çektim hala da bulamadım ama
gaziosmanpaşa da ilaç yok resmen
Offffff kafayı yedim resmen yaaaa İstanbul'dayım

Kızlar ilaç temininde ciddi bir sıkıntı var. Katre_g nin dediği gibi tüp bebek merkezlerinin yakınlarındaki eczanelere sorun mutlaka bulunca da fazladan alın. Bende progestan iğne bulmakta zorlanıyorum.
Vermiyorlar dün buldum medipol hastanesinin rada esenlerde 2 tane alamazsın başkası da alsın yasak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…