2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çok değişik ya zaten zorlu süreç bir de bu durumlar hepten stres yaptırıyor insanı

Canım ben bugün güzel haberi aldım değerim 425.66 çıktı insallh sende bi an önce güzel haberi alırsın
Gözün aydın kendime olmuş gibi seviyorumyaaaaaaaa
bende bir gün kızlar betam yükselmiş diyecek miyim allahım sen nasip et yaaa

Çok değişik ya zaten zorlu süreç bir de bu durumlar hepten stres yaptırıyor insanı
İlacı bulamadım yağmuru da yedim eşimde bu eczaneye sorayım dedi adama da sinirlendim bağırdım
sinirimi kocamdan çıkartdım resmen çok üzüldüm sonra da.

Bende raporluyum yanlış değilsem progestan kapsülü karşılıyor ama iğneyi karşılamıyor herkeste farklı değilse
Mesela bana kapsülü 5 tane yazmıştı eczane rapor 3 tane veriyor defi tamam dedim
İğneleri de karşılamıyor dedi onları ücretli aldım

Kızlar pazar günü transfer oldum.3.gun embriyosu iki tane. Dün akşam jöle kivaminda minik bişey geldi bulutumsu seffafti.hafif bı adet sancısı gibi iki üç dakikalik bı ağrı oldu geçti. Sonra herşey normaldi.biraz önce WC girdigimde gene kıvamlı sütlü kahve gibi bı akıntı geldi.bu nedir başına gelen var mı? Açıkçası çok korktum.

Artık var ya o kadar usandım ki ölümüne sorgulamadan iş yapıyorum deseler ki ilaçtan sonra evde eşek taklidi yapmak gerekiyo onu da yapacam

Dersin tabi dersin.Allah razı olsun canım bende öyle pozitif olan herkes için seviniyorum çünkü bizi bizden başkası anlamaz bakalım pazartesi ikinci test vercez senin transfer oldumu yoksa transfer öncesi mi?

Tutunma kanaması olabilir gibi geldi bana canım test yaptın mi ?

Kızlar bana fikir verin şimdi placeeeeeeeeeeeee
Eşimin 21 Aralık salı doğum günü ama ben transfer olacağım için kutlamayı pazara aldım
Eşim pazar günü 1 saatlik bir yere gidip gelecek o arada evi nasıl süslerim nasıl süpriz yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…