2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bence yapma canım yorma kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın o ona en güzel hediye olur sadece pasta alacaksan al hafif yemekler yap bence yeterli yanlış düşünüyor olabilirim

Avm içerisindeki eczanelerde stoklar daha fazla oluyor çoğunu oralardan temin ettim kadın doğum hastanesi çevresinde de bulunma ihtimali artiyor umarım bulursun
bende aynı şekilde katılıyorum avm içlerinde ya da böyle lüx eczaneler oluyor ya kozmetik falanda satan oralarda oluyor. Maltepeye yakın olan varsa Maltepe bölge hastanesinin ara sokağındaki eczanelerde var.

147 bildigim kadariyla iyi degilmi kizlar neden uzuluyorsunki ? Hem daha cok erken bence normal biraz daha bekle tekrar yaptir canim hemen umitsizlige neden giriyosun
Çift embriyo transfer oldu. Artışın daha yüksek olabileceğini düşünüyordum

Canım ben bugün güzel haberi aldım değerim 425.66 çıktı insallh sende bi an önce güzel haberi alırsın

Canım ben bugün güzel haberi aldım değerim 425.66 çıktı insallh sende bi an önce güzel haberi alırsın
Yaaaa cooook sevindim canim gozunuz aydin olsun Masallah ❤ Darisi bizlere olsun kizlarrr insallah Yaaaa Cok umidliyim bakalim gunlerde gecmek bilmiyorr

İSa

İnşallah öyledir canım.cok korkuyorum. Yok yapmadım çıkar mı. Şimdi hastaneye gitsem mi
Transferi saymazsanız kaçıncı gün ? Genelde böyle lekelenme falan olunca ertesi günü idrar testinde çıkma ihtimali oluyor 8.günde falan . Gününüzü bekleyin acele etmeyin o zaman kanama kırmızıya dönmediği sürece tehlikeli bir durum yok genelde olabiliyor forumlarda takip ettiğim kadarıyla

Kizlaaarr bugün transferinin 4. Günümdeyim herhangi bir farklılık hissedemedim henüz ☹. Acaba normal mi .. transferin 4. Gününde olan arkadaşlar sizde bir belirti denilebilecek ağrı sızı var mi
Bende 4.cu gunumdeyim canim bende ilk gunden berri kasik agrisi vardi ama yavas yavas azaldi suan bol bol su iciyorum

1 saatte ne yapabilirsin diye düşünüyorum aklıma gelmiyor çok kısa zaman pasta alıp gelebilirsin o geldiğinde kapıyı açtığında hazır mumları yakarsın sürpriz olur
Aslında hani ertesi gün tranfer biraz hava değişikliği olsun diye cafeye gitseniz orda masaya gelse pasta üstünde mum iyi ki doğdun biz pek büyük bir şekilde kutlamadığımız için aklıma hep böyle şeyler geliyor

Bende 4.cu gunumdeyim canim bende ilk gunden berri kasik agrisi vardi ama yavas yavas azaldi suan bol bol su iciyorum
Yani belirgin bir ağrım yok canim bazen rahim kısmım sanki zorlanmış gibi ağrıyor ama çok az yani öyle farklı diyebileceğim şekilde değil. Bugün dışarıda çıktım yürüdüm de normal hayatıma döndüm ☹inşallah bebeğim tutunmustur seninde inşallah canım tutunmustur . suyu bende içiyorum bi ayağım tuvalette

Insallah tutunmustur canim gonlunu ferah tutmaya bak Bana ilk 3 gün cok onemli dedi doktorum sonrasinda Normal hayatina yavas yavas donebilirsin dedi ama hala ben disari cikmadim bugunde gecsin istedim. Onun disinda evde dolaniyorum surekli sen neler yapiosun? Ne zaman test yapmayi dusunuyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…