2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Evet yaaa bende çok merak ediyorum nasıl olacak acaba bana dediler sadece ameliyathane ortamında olacak aynı aşılama yapar gibi geçenlerde biri demişti çok ağrım oldu falan diye korktum bian
Şuan bende korktum ama Z Zecmel kesin bilgiyi vrecek nede olsa aynı klinik bizim şaşmaz

Gız sus sus doktor doktordur de geç transfer olsun belki değiştirirsin doktorunu
En son ki muayenede çok kastım galiba
göremedi rahmi tam olarak bir baktı aaa senin gazın var diyor kız insan öyle der mi bende dedim yoo ne gazı
vahşice bastırdı karnıma pıt gideckti az daha

Ahahahahah ayy hadi inşallah çok pozitifim inşallah bozulmaz pskolojim
İnşallah herkes bana sana karşı içimde pozitif hissiyatı var diyor ama ben biraz da olsa pek umut bağlamamaya çalışıyorum yalan dünya sonuçta ne olacağı ne olacağımız belirsiz

İnşallah herkes bana sana karşı içimde pozitif hissiyatı var diyor ama ben biraz da olsa pek umut bağlamamaya çalışıyorum yalan dünya sonuçta ne olacağı ne olacağımız belirsiz
Tam bir felaket tellalısın zaten sen
Sal bir yaaaaaaa
Güzel günlerimizi düşün
Galatayı düşün

En son ki muayenede çok kastım galiba
göremedi rahmi tam olarak bir baktı aaa senin gazın var diyor kız insan öyle der mi bende dedim yoo ne gazı
vahşice bastırdı karnıma pıt gideckti az daha
Ben doktorumdan çok memunum yaaa Allah razı olsun dün tek gittim yaa kontrolden sonra dedim hocam size sarılabilir miyim oyyy canımıniçi yaaa abla gibi nasıl sarıldı bana gözyaşım pıt aktı sevinçten

Ben doktorumdan çok memunum yaaa Allah razı olsun dün tek gittim yaa kontrolden sonra dedim hocam size sarılabilir miyim oyyy canımıniçi yaaa abla gibi nasıl sarıldı bana gözyaşım pıt aktı sevinçten
Yok daha neler sevgi pıtırcığı olmuşsun ama bende hamile kalırsam doktorun kel kafasında öpmezsem neyim
bir tutam saçı var üstünden öpücem hemen .

Tam bir felaket tellalısın zaten sen
Sal bir yaaaaaaa
Güzel günlerimizi düşün
Galatayı düşün
Gülüm hep pozitif olmayı bende çok isterim ama hayatın yaşamın gerçekleri bunlar bu sefer çok pozitif olup hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum zor süreçler hepimiz engebeliyiz malum

Gülüm hep pozitif olmayı bende çok isterim ama hayatın yaşamın gerçekleri bunlar bu sefer çok pozitif olup hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum zor süreçler hepimiz engebeliyiz malum
Haklısın polyanna ol demiyorum aam iyi enerji ile başla
Bence olacak ben öye hissediyorum ama dedğin gibi hakkımızda hayırlısı bakalım yaa

Yok daha neler sevgi pıtırcığı olmuşsun ama bende hamile kalırsam doktorun kel kafasında öpmezsem neyim
bir tutam saçı var üstünden öpücem hemen .
Diyorum yaaa çok alâkalı çok cana yakın sert bir mizaci var ama odaya girdim mi 32 dişi gülüyor resmen çok sempatik o ağırlığı atıyor sanki odaya girince

Diyorum yaaa çok alâkalı çok cana yakın sert bir mizaci var ama odaya girdim mi 32 dişi gülüyor resmen çok sempatik o ağırlığı atıyor sanki odaya girince
Rabim doktorların ayağına taş değdirmesin çok zor işleri kimileri görevini kötüye kullanıyor ama kimileri de gerçekten canla başla çalışıyor.

Kızlar bebiş ismi düşündünüz mü hiç daha düşinecek çoooooook zaman var ama ben yinede sormak istedim
ben kız leyya yada Züleyha
erkek Yusuf yada umut istiyorum
eşim kız Belinay
erkek te efe siz
ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…