2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sağol cnm aynen anladım biraz evin icinde dolaşırım çok iş yapmam

Kıııız bu ne hani yoktu ağladığına üzüldüğüne değdi mi onca cıngar çıkardın burda bizi de üzdün iyi bak bebişe heeeeee
efsunn210102 Katre_g sağolun kızlar daha almadılar. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Bunlar beni içeri alana iyice sıkışacam idrara sıkışıp geliyormuşuz
Bir aksilik olmaz da transfe olursam en zo aşaması çişe sıkışmak olacak

efsunn210102 senin transferin pazartesiydi di mi? Beni de aradılar 3. Günde gayet güzelmiş gelişim göstermiş embriyo, pazartesiye transfer randevusu verdiler. Bir aksilik olursa pazartesi sabah erkenden haber vericez, şu an için süreç beklediğimiz gini ilerliyor dediler. İnş ben de senle aynı gün bu heyecnı yaşayabilirim,

huhuhuhuhhuhu
20 aralık büyük gün
İnşallah aksilik çıkmaz canım
Benimde saatimi arayıp bilgi vereceklerdi daha arayan olmadı.

Kız olursa efnan-melisa-mehlika olabilir
erkek olursa yavuz selim-beyazıt-hamza
bu tarz isimler olabilri ben peygamberlerden ziyade osmanlı isim olsun istiorum aaslında benim adıma da uygun olsun istiyorum açıkcası

Haha biz korunuyor olmamıza rağmen bebek ismlerini hep konuşurduk. Hep korunmayı bıraktığımız gibi çocuğum olacak diye düşünürdük
Kız olursa Enisa Şeker
Erkek olursa Ahmet İlir
Çok tuhaf isimlerdi kendileri artık kısmet diyoruz

Canım mrb bende duphalac kullanıyorum doktorum söyledi hergun deglde gerekli durumda 1 ölçek ictim işime yaradı.

Yaaaaaa ben hala inanmıyorum eşimde bende ağlıyoruz Allah’ım sana kurban olayım Yarabbim Sen kimseyi boş çevirme Allahım

Yaaaaaa ben hala inanmıyorum eşimde bende ağlıyoruz Allah’ım sana kurban olayım Yarabbim Sen kimseyi boş çevirme Allahım
Canım bu grupta pozitifi görüpte ağlamayan kimse olmayacak emin ol
rabbim yavrunu sana bağışlasın.

Kız olursa efnan-melisa-mehlika olabilir
erkek olursa yavuz selim-beyazıt-hamza
bu tarz isimler olabilri ben peygamberlerden ziyade osmanlı isim olsun istiorum aaslında benim adıma da uygun olsun istiyorum açıkcası
Yaaaaa
Değişik ooooo
Kız olursa Zeynep Sare erkek olursa Ömer Asaf
Ayyyyy çok güzel iki seçenekte var bizde çevremizde
Günaydın kızlar benim transfer öbür adet zamanına kaldı o da nerden baksan şubat ayına denk geliyor beni listeden çıkartın isterseniz
Hakkında hayırlısı olsun neden ertelenme gereği oldu ki güzel mevlam gönlünüze göre versin inşallah

Ayyyyyyyyy hayırlısı olsun kuzum varrrrr
çoraplarına da bittim patik mi bilmiyorum ama baya iyi benim tarzım
Patik annem evlenirken çeyizime koymuştu bizim burası çok soğuk giyiyorum öyle
Testi yaptım çöpe atacaktım biraktim gittim yattım 2 dk geldim geri baktım böyle olmuş İnşallah kan değerim de güzel çıkar

İnşallah yüksek çikar canım ne zaman test günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…