- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.201
Sağol cnm aynen anladım biraz evin icinde dolaşırım çok iş yapmamTabiki sürekli yatar veya hareketsiz poziyonda olmayın kan dolşaımı hızlansın evde yürüyüşte yapın ama
tül perde yıkayıp asmaya çalışmayın çorba karıştır mesela ama tututp da bir karnıyarık ta yapma.
Kıııız bu ne hani yoktu
Bir aksilik olmaz da transfe olursam en zo aşaması çişe sıkışmak olacakefsunn210102 Katre_g sağolun kızlar daha almadılar. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Bunlar beni içeri alana iyice sıkışacam idrara sıkışıp geliyormuşuz
huhuhuhuhhuhuKıııız bu ne hani yoktuağladığına üzüldüğüne değdi mi onca cıngar çıkardın burda bizi de üzdün iyi bak bebişe heeeeee
Bir aksilik olmaz da transfe olursam en zo aşaması çişe sıkışmak olacak
efsunn210102 senin transferin pazartesiydi di mi? Beni de aradılar 3. Günde gayet güzelmiş gelişim göstermiş embriyo, pazartesiye transfer randevusu verdiler. Bir aksilik olursa pazartesi sabah erkenden haber vericez, şu an için süreç beklediğimiz gini ilerliyor dediler. İnş ben de senle aynı gün bu heyecnı yaşayabilirim,
Kız olursa efnan-melisa-mehlika olabilirKızlar bebiş ismi düşündünüz mü hiçdaha düşinecek çoooooook zaman var ama ben yinede sormak istedim
ben kız leyya yada Züleyha
erkek Yusuf yada umut istiyorum
eşim kız Belinay
erkek te efe siz
ne düşünüyorsunuz bu konuda
Haha biz korunuyor olmamıza rağmen bebek ismlerini hep konuşurduk. Hep korunmayı bıraktığımız gibi çocuğum olacak diye düşünürdükKızlar bebiş ismi düşündünüz mü hiçdaha düşinecek çoooooook zaman var ama ben yinede sormak istedim
eşim kız Belinay
erkek te efe siz
Canım mrb bende duphalac kullanıyorum doktorum söyledi hergun deglde gerekli durumda 1 ölçek ictim işime yaradı.Kızlar ya ben bu ay ikinci kutu antibiyotik içiyorum bunlar afedersiniz beni kabız gibi yapmaya başladıNormalde olmam hiç. Transferden sonra kabız olmamak gerekiyor ya ne yapmak gerekiyor henüz doktora soramadım . Duphalac diye bir ilaç veriyormuşlar duymuştum. Siz kullanıyor musunuz ? Bi de transferden sonra kahveyi de azaltacağım normalde büyük kupalarla filtre kahve içiyorum o da rahatlatıyordu bağırsaklarımı çalıştırıyordu. Transfer sonrası kahveyi bırakınca daha da sıkıntı olacak. Öneriler varsa alırım
Yaaa küçüğün belli edecek kendini duygulandım
Kız olursa Zeynep Sare erkek olursa Ömer AsafKızlar bebiş ismi düşündünüz mü hiçdaha düşinecek çoooooook zaman var ama ben yinede sormak istedim
eşim kız Belinay
erkek te efe siz
Yaaaaaa ben hala inanmıyorum eşimde bende ağlıyoruz Allah’ım sana kurban olayım Yarabbim Sen kimseyi boş çevirme AllahımKıııız bu ne hani yoktuağladığına üzüldüğüne değdi mi onca cıngar çıkardın burda bizi de üzdün iyi bak bebişe heeeeee
Bir aksilik olmaz da transfe olursam en zo aşaması çişe sıkışmak olacak
efsunn210102 senin transferin pazartesiydi di mi? Beni de aradılar 3. Günde gayet güzelmiş gelişim göstermiş embriyo, pazartesiye transfer randevusu verdiler. Bir aksilik olursa pazartesi sabah erkenden haber vericez, şu an için süreç beklediğimiz gini ilerliyor dediler. İnş ben de senle aynı gün bu heyecnı yaşayabilirim,
NedeeenGünaydın kızlar benim transfer öbür adet zamanına kaldı o da nerden baksan şubat ayına denk geliyor beni listeden çıkartın isterseniz
Kist oluşmuş, e2 değerim çok yüksek çıktı bir de üstüne triod değerim de çok yüksek çıktı kaldı yaniNedeeen
Hepimizin başına gelebilir hayırlısı olsun inşallahKist oluşmuş, e2 değerim çok yüksek çıktı bir de üstüne triod değerim de çok yüksek çıktı kaldı yani
Canım bu grupta pozitifi görüpte ağlamayan kimse olmayacak emin olYaaaaaa ben hala inanmıyorum eşimde bende ağlıyoruz Allah’ım sana kurban olayım Yarabbim Sen kimseyi boş çevirme Allahım
Troid benimde yüksekti 1 kutu ilaçka 2,4 a düştüKist oluşmuş, e2 değerim çok yüksek çıktı bir de üstüne triod değerim de çok yüksek çıktı kaldı yani
İnşallah hayırlısı yapcak bişey yokHepimizin başına gelebilir hayırlısı olsun inşallah
YaaaaaKız olursa efnan-melisa-mehlika olabilir
erkek olursa yavuz selim-beyazıt-hamza
bu tarz isimler olabilri ben peygamberlerden ziyade osmanlı isim olsun istiorum aaslında benim adıma da uygun olsun istiyorum açıkcası
Değişik oooooHaha biz korunuyor olmamıza rağmen bebek ismlerini hep konuşurduk. Hep korunmayı bıraktığımız gibi çocuğum olacak diye düşünürdük
Kız olursa Enisa Şeker
Erkek olursa Ahmet İlir
Çok tuhaf isimlerdi kendileri artık kısmet diyoruz
Ayyyyy çok güzel iki seçenekte var bizde çevremizdeKız olursa Zeynep Sare erkek olursa Ömer Asaf
Hakkında hayırlısı olsun neden ertelenme gereği oldu ki güzel mevlam gönlünüze göre versin inşallahGünaydın kızlar benim transfer öbür adet zamanına kaldı o da nerden baksan şubat ayına denk geliyor beni listeden çıkartın isterseniz
Patik annem evlenirken çeyizime koymuştuAyyyyyyyyy hayırlısı olsun kuzum varrrrr
çoraplarına da bittim patik mi bilmiyorum ama baya iyi benim tarzım
İnşallah yüksek çikar canım ne zaman test gününPatik annem evlenirken çeyizime koymuştubizim burası çok soğuk giyiyorum öyle
Testi yaptım çöpe atacaktım biraktim gittim yattım 2 dk geldim geri baktım böyle olmuşİnşallah kan değerim de güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?