2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yaaaaaa ben hala inanmıyorum eşimde bende ağlıyoruz Allah’ım sana kurban olayım Yarabbim Sen kimseyi boş çevirme Allahım
Ağlanmaz mı beaaahhh ağlayın ağlayın mutluluk gözyaşları bunlar inş sağlık sıhhatle kucağına aldığın günler de gelsin eee şimdi bir taze hamile olarak efsunn210102 la bana dua edersin artık

hemen git şekerim ver kanı

Ay duanızı eksik etmeyin kızlarrr yaaa
aradılar şimdi de 13.30 da transferim olacak kızlarrrrrrr

Z Zecmel sende işlemler nasıl gitti
hemşire aradı bana dedi ki sabah kahvaltını yap karnını doyur ilaçlarını iç akşam vurulduğun ilacı da gelirken vurul dedi(progestan)
prolotun ve enox ilaçları da yanına getir dedi
geldiğinde bütük tuvaletin olmasın idrar sıkışık ol dedi.
O kadar

Kızlar bittiiii 2embriyo donduruldu biri transfer oldu. Yumurta toplama olan yerde oldum. Yani aşılama gibi aynı anestezi almadan alttan muayene olur gibi verdiler embriyoları. Aynı zamanda karına bastırıp ultrasonla takip ettiler. 5dk falan sürüyo sonra ultrasonla bana embriyoyu gösterdiler duruyordu orda minnacık ağladım yaa

Yaa inşallah sıkıca tutunur

Belki tutacak belki tutmayacak bilmiyorum ama hücresini görünce bile mutlu olurmu yaa insan çok tuhaf
Yaaaaaa
Sen nasıl bir mucizesin mercimek
Allah'ım sana sımsıkı tutunup hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah

Değer 2 nin altında istiyoruz diyorlar benim 2,4 şuanda ama bir sorun teşkil etmiyor
4 ve üzeri problem ama düzelir kuzum 4,32 idi benim.
Troid mi? Benim 6.79 du çok yüksek ben fazla stres yaptım sanırım çok yükselmiş eşim de kızdı zaten kendini çok yıpratıyorsun diye

H hasretim0601 sana gelsin şekerimmm ...

Geldim kız geldim ne konuşmuşsunuz öyle siz akşam malum misafirim vardı sabahta kalktım temizlik yaptım şiödi de iğnemi yaptırdım geldim oh şimdi benden rahatı yok Iron Butterfly gene karamsarlığa bağlamış olumlama yapacağız kızlar transferden sonra hamileyim ben diyeceğiz hamile gibi davranacağız aşersek mi ki kocalar yer mi bunu
Rabim doktorların ayağına taş değdirmesin çok zor işleri kimileri görevini kötüye kullanıyor ama kimileri de gerçekten canla başla çalışıyor.
Vallaha benim ilk denemedeki doktorum bildiğin para gözdü tek derdi paraydı hiç bir açıklama yapmazdı herşey çok güzel der geçerdi ama sonuç negatif tabi şimdi kullandığım ilaçları bile kullanmamıştım
progestanı akşam vurulup ta transfere giderken vurdurup giden var mı acaba ?
Ben öğlen 12 de vuruluyorum iğneyi transferde 12 de benim orda yaparız dediler bana
Güzel haberini vermek kısmet olsun canım inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…