- 12 Ekim 2021
- 207
- 183
- 18
- 25
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.221
Çok yüksek çıkınca bebek tutunmaz dedi bu değerlerde transfer yaparsakYaaaaa
Değişik ooooo
Ayyyyy çok güzel iki seçenekte var bizde çevremizde
Hakkında hayırlısı olsun neden ertelenme gereği oldu ki güzel mevlam gönlünüze göre versin inşallah
Ağlanmaz mı beaaahhhYaaaaaa ben hala inanmıyorum eşimde bende ağlıyoruz Allah’ım sana kurban olayım Yarabbim Sen kimseyi boş çevirme Allahım
hemen git şekerim ver kanıPatik annem evlenirken çeyizime koymuştubizim burası çok soğuk giyiyorum öyle
Testi yaptım çöpe atacaktım biraktim gittim yattım 2 dk geldim geri baktım böyle olmuşİnşallah kan değerim de güzel çıkar
Ay duanızı eksik etmeyin kızlarrr yaaaAğlanmaz mı beaaahhhağlayın ağlayın mutluluk gözyaşları bunlar inş sağlık sıhhatle kucağına aldığın günler de gelsin eee şimdi bir taze hamile olarak efsunn210102 la bana dua edersin artık
Değer 2 nin altında istiyoruz diyorlar benim 2,4 şuanda ama bir sorun teşkil etmiyorÇok yüksek çıkınca bebek tutunmaz dedi bu değerlerde transfer yaparsak
Anladım canım hakkında hayırlıs inşallah liste konusuna gelince istersen kalabilirsin bizimle sen nasıl istersenÇok yüksek çıkınca bebek tutunmaz dedi bu değerlerde transfer yaparsak
Saatimiz bile aynıAy duanızı eksik etmeyin kızlarrr yaaa
aradılar şimdi de 13.30 da transferim olacak kızlarrrrrrr
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bir süre idare edicez artık napalim benim aylarca geçmemişti diğer transferdekilerDedim agriyor uyutmuyor elinden geleni yapıyor esim de ovaliyor ama nafile
Kutu bitene kadar dediler bana ama
Prednol 5 günlük sadece.
Allah razı olsun inşallah
Yaa inşallah sıkıca tutunurKızlar bittiiii 2embriyo donduruldu biri transfer oldu. Yumurta toplama olan yerde oldum. Yani aşılama gibi aynı anestezi almadan alttan muayene olur gibi verdiler embriyoları. Aynı zamanda karına bastırıp ultrasonla takip ettiler. 5dk falan sürüyo sonra ultrasonla bana embriyoyu gösterdiler duruyordu orda minnacıkağladım yaa
Kızlar bittiiii 2embriyo donduruldu biri transfer oldu. Yumurta toplama olan yerde oldum. Yani aşılama gibi aynı anestezi almadan alttan muayene olur gibi verdiler embriyoları. Aynı zamanda karına bastırıp ultrasonla takip ettiler. 5dk falan sürüyo sonra ultrasonla bana embriyoyu gösterdiler duruyordu orda minnacıkağladım yaa
YaaaaaaBelki tutacak belki tutmayacak bilmiyorum ama hücresini görünce bile mutlu olurmu yaa insan çok tuhaf
Ben kalmak isterim sizlik sorun yoksa ben okeyimAnladım canım hakkında hayırlıs inşallah liste konusuna gelince istersen kalabilirsin bizimle sen nasıl istersen
Saatimiz bile aynı
Troid mi? Benim 6.79 du çok yüksek ben fazla stres yaptım sanırım çok yükselmiş eşim de kızdı zaten kendini çok yıpratıyorsun diyeDeğer 2 nin altında istiyoruz diyorlar benim 2,4 şuanda ama bir sorun teşkil etmiyor
4 ve üzeri problem ama düzelir kuzum 4,32 idi benim.
Geldim kız geldim ne konuşmuşsunuz öyle siz akşam malum misafirim vardı sabahta kalktım temizlik yaptım şiödi de iğnemi yaptırdım geldim oh şimdi benden rahatı yok
Vallaha benim ilk denemedeki doktorum bildiğin para gözdü tek derdi paraydı hiç bir açıklama yapmazdı herşey çok güzel der geçerdi ama sonuç negatif tabi şimdi kullandığım ilaçları bile kullanmamıştımRabim doktorların ayağına taş değdirmesin çok zor işleri kimileri görevini kötüye kullanıyor ama kimileri de gerçekten canla başla çalışıyor.
Ben öğlen 12 de vuruluyorum iğneyi transferde 12 de benim orda yaparız dediler banaprogestanı akşam vurulup ta transfere giderken vurdurup giden var mı acaba ?
Güzel haberini vermek kısmet olsun canım inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin sanaKızlar bittiiii 2embriyo donduruldu biri transfer oldu. Yumurta toplama olan yerde oldum. Yani aşılama gibi aynı anestezi almadan alttan muayene olur gibi verdiler embriyoları. Aynı zamanda karına bastırıp ultrasonla takip ettiler. 5dk falan sürüyo sonra ultrasonla bana embriyoyu gösterdiler duruyordu orda minnacıkağladım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?