2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bana progestanı vurul gel dedi yanlış mı anladım diye acaba kaldım öyle de sorayım dedim

Sabah kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
1 tane dilim tost yapıcam kendime
1avuç ceviz -çiğbadem yiyeceğim
kabak çekirdeği
bol su
3.günden sonra duş alıcam
bir yerde dnledm pozitif olan biri demişti.
akşam yemeğini bilmiyorum ama

Ay en zoru da sıkışık olmak ben kriz geçiriyordum nerdeyse hadi inşallah sağlıkla sıhhatle olsun bitsin

Ayyy benimde göz yaşım pıy peki ekrandan gördün mü gönderidklerini resim felan verdiler mi kim giriyor transfere murat hoca mı birde progestan iğneyi vurulup mu gittin sen

E
Yaaaaaa
Sen nasıl bir mucizesin mercimek
Allah'ım sana sımsıkı tutunup hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Amiiiinn Allah hepimize versin inşallah sımsıkı tutunsunlar

İğneler için nasıl yapacağız kızlar transferden sonrada devam edecek galiba biz mi gideceğiz hastanaye yoksa hemşire mi çağırsak eve

Mantıklı aslında
İğneler için nasıl yapacağız kızlar transferden sonrada devam edecek galiba biz mi gideceğiz hastanaye yoksa hemşire mi çağırsak eve
Sanırım transfer sonrası da bör müddet devam edecek iğneler Milyaay vurunuyor yaaa yanlış bilmiyorsam bende pek anlamadım pazartesi de mi iğne vurunup gidicez acaba bugün ilk iğnem 5de benim hastaneye gidip vurunucam sağlık ocağından korkuyorum ben

Ayyy benimde göz yaşım pıy peki ekrandan gördün mü gönderidklerini resim felan verdiler mi kim giriyor transfere murat hoca mı birde progestan iğneyi vurulup mu gittin sen
Ya saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa

Çok belirtisiz olup pozitif olan insanlar var canım sıkma canını Allah kerim

Ya saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
senin iğnen akşamdı dimi ? progestan
demediler mi sana sabah vurul gel diye
ben mi yanlış anladım bana ilaçlarını iç iğneni vurul gel dedi
prolotun ve enox u getir dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…