- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.241
Bana progestanı vurul gel dedi yanlış mı anladım diye acaba kaldım öyle de sorayım dedimGeldim kız geldim ne konuşmuşsunuz öyle siz akşam malum misafirim vardı sabahta kalktım temizlik yaptım şiödi de iğnemi yaptırdım geldim oh şimdi benden rahatı yokIron Butterfly gene karamsarlığa bağlamış olumlama yapacağız kızlar transferden sonra hamileyim ben diyeceğiz hamile gibi davranacağız aşersek mi ki kocalar yer mi bunu
Vallaha benim ilk denemedeki doktorum bildiğin para gözdü tek derdi paraydı hiç bir açıklama yapmazdı herşey çok güzel der geçerdi ama sonuç negatif tabi şimdi kullandığım ilaçları bile kullanmamıştım
Ben öğlen 12 de vuruluyorum iğneyi transferde 12 de benim orda yaparız dediler bana
Güzel haberini vermek kısmet olsun canım inşallah sımsıkı tutunsun bebeğin sana
Kal canım be herkese kapımız açık bizims ende bilgilen bizlerden ..Ben kalmak isterim sizlik sorun yoksa ben okeyim
Ay en zoru da sıkışık olmak
Ayyy benimde göz yaşım pıy peki ekrandan gördün mü gönderidklerini resim felan verdiler mi kim giriyor transfere murat hoca mı birde progestan iğneyi vurulup mu gittin senKızlar bittiiii 2embriyo donduruldu biri transfer oldu. Yumurta toplama olan yerde oldum. Yani aşılama gibi aynı anestezi almadan alttan muayene olur gibi verdiler embriyoları. Aynı zamanda karına bastırıp ultrasonla takip ettiler. 5dk falan sürüyo sonra ultrasonla bana embriyoyu gösterdiler duruyordu orda minnacıkağladım yaa
AmiiiinnYaaaaaa
Sen nasıl bir mucizesin mercimek
Allah'ım sana sımsıkı tutunup hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Ben kalmak isterim sizlik sorun yoksa ben okeyim
Hep stres yapan siziz zaten ama yine moralsız olan da biziz erkek çok umursamaz zatenTroid mi? Benim 6.79 du çok yüksek ben fazla stres yaptım sanırım çok yükselmiş eşim de kızdı zaten kendini çok yıpratıyorsun diye
İğneler için nasıl yapacağız kızlar transferden sonrada devam edecek galiba biz mi gideceğiz hastanaye yoksa hemşire mi çağırsak eveSabah kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
1 tane dilim tost yapıcam kendime
1avuç ceviz -çiğbadem yiyeceğim
kabak çekirdeği
bol su
3.günden sonra duş alıcam
bir yerde dnledm pozitif olan biri demişti.
akşam yemeğini bilmiyorum ama
Mantıklı aslındaSabah kahvaltıda
1 haşlanmış yumurta
1 tane dilim tost yapıcam kendime
1avuç ceviz -çiğbadem yiyeceğim
kabak çekirdeği
bol su
3.günden sonra duş alıcam
bir yerde dnledm pozitif olan biri demişti.
akşam yemeğini bilmiyorum ama
Sanırım transfer sonrası da bör müddet devam edecek iğnelerİğneler için nasıl yapacağız kızlar transferden sonrada devam edecek galiba biz mi gideceğiz hastanaye yoksa hemşire mi çağırsak eve
Ya saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaaAyyy benimde göz yaşım pıy peki ekrandan gördün mü gönderidklerini resim felan verdiler mi kim giriyor transfere murat hoca mı birde progestan iğneyi vurulup mu gittin sen
Çok belirtisiz olup pozitif olan insanlar var canım sıkma canını Allah kerimKızlar sorumun saçma olduğunu biliyorum fakat hiç belirtisi olmadan pozitif gören var mı ?Trans sonraki 2.gün asla bi kasık batması bi vajina batması yok transfere girrmemiş gibiyim . Minnoşlar tutundu mu napıyorlar acaba.
Sana sımsıkı tutunsun inşallahYa saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
Kız bizde para yok o kadar eve hemşire çağıracakİğneler için nasıl yapacağız kızlar transferden sonrada devam edecek galiba biz mi gideceğiz hastanaye yoksa hemşire mi çağırsak eve
neydi senin aşın bebişimKızlar benim 3.cü doz aşım çıkmış sizinde çıkmış mi hiç baktınız mı
senin iğnen akşamdı dimi ? progestanYa saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
Biontecneydi senin aşın bebişim
HEH İŞTE BUNU SÖYLÜYORUM BUNDAN VERİYORLAR MI Z Zecmelİlk defa transferi olacak olanlara şöyle göstereyim benimkileri parmağımla gösterdiğim minik beyaz şeyleriki tane transfer edilmişti bana Eki Görüntüle 2972080
Ve bunu uyanıkken izlemek mükemmel bişey çok duygusal bi anİlk defa transferi olacak olanlara şöyle göstereyim benimkileri parmağımla gösterdiğim minik beyaz şeyleriki tane transfer edilmişti bana Eki Görüntüle 2972080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?