2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kız bizde para yok o kadar eve hemşire çağıracak
Kız yağmur yağıyodu taksiye bindim 15 giderken 15 gelirken 30 tl taksi parası verdim iğneyi yapmaları için de 25 tl verdim toplam 55 tuttu eve gelmek için 50 tl istedi hemşire daha mantıklı geldi o yüzden.evin ordaki devlet hastanesi kovid dolu o yüzden gitmeye cesaret edemedim

İlk defa transferi olacak olanlara şöyle göstereyim benimkileri parmağımla gösterdiğim minik beyaz şeyler iki tane transfer edilmişti bana Eki Görüntüle 2972080
Yaaaaaaa nasıl duygudur bu böyle Allah'ım bizlerede yaşat ne olursun bizi bu duygundan mahrum bırakma içim acıdı sanki yaaa ama çok çok da sevindim Rabbim sımsıkı tutunmayı hayırla büyümeyi nasip etsin inşallah tarifi olmayan bir duygu gibi

Transferden önce olacak iğnelerimiz büyük ihtimal canım

Öyleyse yaptır sen canım bana hastane yakın hastane demeye de bin şhit lazım 10 tl vurduruyorum.

İlk defa transferi olacak olanlara şöyle göstereyim benimkileri parmağımla gösterdiğim minik beyaz şeyler iki tane transfer edilmişti bana Eki Görüntüle 2972080
Onların büyümüş olduğunu elini ayağını görmeyi kısmet etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz o cennet kokuluları

Aynen çok farklı çok tuhaf benim de ilk transferimdi ağla ağla bi hal olmuştum hemşire evde ağlayıp gelin transferden sonra hem kendiniz hem bebekleriniz ağlıyor dedi napalım ilk defa rahmimize daha bebek de olmasa bi can girmiş nasıl ağlamayalım zalım hemşireler

Bende şafak hastanesinde vuruluyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…