- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.261
Kız yağmur yağıyodu taksiye bindim 15 giderken 15 gelirken 30 tl taksi parası verdim iğneyi yapmaları için de 25 tl verdim toplam 55 tuttu eve gelmek için 50 tl istedi hemşire daha mantıklı geldi o yüzden.evin ordaki devlet hastanesi kovid dolu o yüzden gitmeye cesaret edemedimKız bizde para yok o kadar eve hemşire çağıracak
Vermiyorlarsa da iste canım uyanıksın o an zatenHEH İŞTE BUNU SÖYLÜYORUM BUNDAN VERİYORLAR MI @Zecmel
Yaaaaaaa nasıl duygudur bu böyle Allah'ım bizlerede yaşat ne olursun bizi bu duygundan mahrum bırakmaİlk defa transferi olacak olanlara şöyle göstereyim benimkileri parmağımla gösterdiğim minik beyaz şeyleriki tane transfer edilmişti bana Eki Görüntüle 2972080
Transferden önce olacak iğnelerimiz büyük ihtimal canımMantıklı aslında
Sanırım transfer sonrası da bör müddet devam edecek iğneler @Ilaymilya vurunuyor yaaa yanlış bilmiyorsam bende pek anlamadım pazartesi de mi iğne vurunup gidicez acaba bugün ilk iğnem 5de benim hastaneye gidip vurunucam sağlık ocağından korkuyorum ben
Valla hastaneye gittim geldim ama yine yapmadımYapsam mı ne kız yap işte ay benim her gün yapasım var valla
Çıkmış bana da baktımBiontecçıkmış ama yaptıramam şimdi kovit testi de dermeye gitmedim daha
Bende isticem devlet ama inşallah alma şansım olurVermiyorlarsa da iste canım uyanıksın o an zaten
AynenTransferden önce olacak iğnelerimiz büyük ihtimal canım
Öyleyse yaptır sen canım bana hastane yakın hastane demeye de bin şhit lazım 10 tl vurduruyorum.Kız yağmur yağıyodu taksiye bindim 15 giderken 15 gelirken 30 tl taksi parası verdim iğneyi yapmaları için de 25 tl verdim toplam 55 tuttu eve gelmek için 50 tl istedi hemşire daha mantıklı geldi o yüzden.evin ordaki devlet hastanesi kovid dolu o yüzden gitmeye cesaret edemedim
Şimdi abim arayıp söyledi bana da anime bile diyorum şimdi aşıyla uğraşamamÇıkmış bana da baktım
Ay helal olsun iyi sabretmiş yapmamışsınValla hastaneye gittim geldim ama yine yapmadımartık pazartesiye kaldı
Onların büyümüş olduğunu elini ayağını görmeyi kısmet etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz o cennet kokulularıİlk defa transferi olacak olanlara şöyle göstereyim benimkileri parmağımla gösterdiğim minik beyaz şeyleriki tane transfer edilmişti bana Eki Görüntüle 2972080
Aman başka dertlerimiz var aşı duradursun şimdi.Şimdi abim arayıp söyledi bana da anime bile diyorum şimdi aşıyla uğraşamam
Bende 5 TL vurdurmuştum şimdi olmuştur 10 TLÖyleyse yaptır sen canım bana hastane yakın hastane demeye de bin şhit lazım 10 tl vurduruyorum.
Verirler her halde ya bu özel şeyi senden esirgememeleri lazımBende isticem devlet ama inşallah alma şansım olur
Aynen
Bu transferde enteresan bir sakinlik dinginlik var üzerimde hayırlara çıksın insallahAy helal olsun iyi sabretmiş yapmamışsınama olsun önemli değil sağlıklı olsun da
Sen hangi hastanede vurduruyorsunBende 5 TL vurdurmuştum şimdi olmuştur 10 TL
Valla vermeseler bile bende o zaman telefon için izin alırım telefonlar girerim içeri delilik olsun yeter kiVerirler her halde ya bu özel şeyi senden esirgememeleri lazım
Medigold sultan hastanesi var canım caddede geçen ki iğneleri hep orada vurundum uzak ama olsun değer mercimek içinSen hangi hastanede vurduruyorsun
Aynen çok farklı çok tuhaf benim de ilk transferimdi ağla ağla bi hal olmuştum hemşire evde ağlayıp gelin transferden sonra hem kendiniz hem bebekleriniz ağlıyor dediYaaaaaaa nasıl duygudur bu böyle Allah'ım bizlerede yaşat ne olursun bizi bu duygundan mahrum bırakmaiçim acıdı sanki yaaa ama çok çok da sevindim Rabbim sımsıkı tutunmayı hayırla büyümeyi nasip etsin inşallah tarifi olmayan bir duygu gibi
Bende şafak hastanesinde vuruluyorum canımValla vermeseler bile bende o zaman telefon için izin alırım telefonlar girerim içeri delilik olsun yeter ki
Medigold sultan hastanesi var canım caddede geçen ki iğneleri hep orada vurundum uzak ama olsun değer mercimek için
beşyüzevlerde ki miBende şafak hastanesinde vuruluyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?