- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.281
KÜÇÜKKÖY yolundaki şekerimbeşyüzevlerde ki mi
Hayırlısıyla inş cağnııımmAy duanızı eksik etmeyin kızlarrr yaaa
aradılar şimdi de 13.30 da transferim olacak kızlarrrrrrr
Valla bana ilaçla ilgili birşey demediler vurup gidicem ben de. Aklıma da gelmedi sormak. Sonuçta progestan transferden sonra da vurulan bir şey değil mi? Özellkle söylemediği için rutini değiştirmicemprogestanı akşam vurulup ta transfere giderken vurdurup giden var mı acaba ?
Hah olur tabi olmaz mıBelki tutacak belki tutmayacak bilmiyorum ama hücresini görünce bile mutlu olurmu yaa insan çok tuhaf
Var canım var. Burda hiç belirtim yok diye endişelenip hamilelik haberi veren çok oldu. Test gününe kadar ümidi kesme. Bünyeye göre değişiyor her şeyKızlar sorumun saçma olduğunu biliyorum fakat hiç belirtisi olmadan pozitif gören var mı ?Trans sonraki 2.gün asla bi kasık batması bi vajina batması yok transfere girrmemiş gibiyim . Minnoşlar tutundu mu napıyorlar acaba.
Hastanede ayakları yukarı mı diktiriyolarYa saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
Bizim burda 50.ci yılda da var biran burası sandımKÜÇÜKKÖY yolundaki şekerim
En sonkine çok güldüm gerçekten çok bilimselHayırlısıyla inş cağnııımm
Valla bana ilaçla ilgili birşey demediler vurup gidicem ben de. Aklıma da gelmedi sormak. Sonuçta progestan transferden sonra da vurulan bir şey değil mi? Özellkle söylemediği için rutini değiştirmicem
Hah olur tabi olmaz mıhaberlerini bekliyoruz sağlıkla senle kalsın minik
Var canım var. Burda hiç belirtim yok diye endişelenip hamilelik haberi veren çok oldu. Test gününe kadar ümidi kesme. Bünyeye göre değişiyor her şey
Hastanede ayakları yukarı mı diktiriyolarne kadan da bilimsel bir uygulama
Ben progestanı yanlış mı anladım ki acaba akşam vurdurduğunuz iğneyi de vurdurunHayırlısıyla inş cağnııımm
Valla bana ilaçla ilgili birşey demediler vurup gidicem ben de. Aklıma da gelmedi sormak. Sonuçta progestan transferden sonra da vurulan bir şey değil mi? Özellkle söylemediği için rutini değiştirmicem
Hah olur tabi olmaz mıhaberlerini bekliyoruz sağlıkla senle kalsın minik
Var canım var. Burda hiç belirtim yok diye endişelenip hamilelik haberi veren çok oldu. Test gününe kadar ümidi kesme. Bünyeye göre değişiyor her şey
Hastanede ayakları yukarı mı diktiriyolarne kadan da bilimsel bir uygulama
Ben günde 1 kere 2 ampulGünde 2 defa mı vurunuyorsunuz progestanı??
Ben daha bugün başlıcam bugün 1 ampül 17.00 yarın da 17.00 2 ampül başka bişey yok pazartesi de yazmış ama onu anlamadım aynı saatteyse transfer sonrası mı vurunmam gerek acabaBen günde 1 kere 2 ampul
Şimdi transfere giderken vurulucam
Akşama vurdurmayacağım benim anlamadığım da 1 kereye mahsus ilaç saati neden değişiyor ?
ahahaahah çenesi düşükler en başta
Kız biz bunu evde debiştikten sonra hurafe olarak uygulamıyo muydukBizim burda 50.ci yılda da var biran burası sandım
En sonkine çok güldüm gerçekten çok bilimsel
Belki transfer sonrası günde 1e düşürecektir ondan öyle demiştir. Kız bu kadar sorgulayınca şimdi beni de tereddüte düşürdün. Pazartesi sabah iğneden önce arıcamBen progestanı yanlış mı anladım ki acaba akşam vurdurduğunuz iğneyi de vurdurun
valla yazdım wahtshaptan hemşireye cevap versin bakalım.
Vurdurup gel demiş akşam da vurduracak mıyım dedim hayır demiş transferden sonra akşam yok demkki salakça bir iş
Ben sabah 10 akşam 10 günde 2 kez iğneleniyorum.Günde 2 defa mı vurunuyorsunuz progestanı??
Ben de kendimi çok konuşuyor sanıyordum topikteahahaahah çenesi düşükler en başta
ben günde 1 kereKız biz bunu evde debiştikten sonra hurafe olarak uygulamıyo muydukbu topicte fayda gören yoktur bence bundan
Belki transfer sonrası günde 1e düşürecektir ondan öyle demiştir. Kız bu kadar sorgulayınca şimdi beni de tereddüte düşürdün. Pazartesi sabah iğneden önce arıcamhemşire yazınca bana de ne dediğini?
Ben sabah 10 akşam 10 günde 2 kez iğneleniyorum.
Sen tatile girdin aktifsin bende 7 24 burda aktifim şimdi hamişler düşünsünahahaahah çenesi düşükler en başta
Aynen valal evda bilgisayardan yazarım hemde ohh değme keyfime olurSen tatile girdin aktifsin bende 7 24 burda aktifim şimdi hamişler düşünsünKatre_g ve H hasretim0601 de müsait olurlar topik uçar gider artık şimdi böyleyse pazartesi buralar alev alır sanırım
ben günde 1 kere
Bana sadece eşinle gel dedi ben annemide aldım yanıma benden daha istekli gelmeye kıramadım birde su al yanına dedi ilaç milaç bişey demediben günde 1 kere
2 ampül birden yazıyor sende. Ben sabah akşam 1 ampül vuruyorum. Belki toton acıyor bu ilaçta diye tek seferse 2 ampül yapıyordur. ampüllerin teki 25 mg günde 50 mg alıyorm yani senin de öyle mi dozajı? Ben sadece progestan kullanıyprum bir de şy an sen bayağı bir şeyler kullanıyosun galibaben günde 1 kere
Ben uygulamayı fark ettiğimden beri telefon alimden düşmüyorAynen valal evda bilgisayardan yazarım hemde ohh değme keyfime olur
diyorum ya olmazsa sesli skype yapalım yazmak yorucu.
Galiba bana da su al 1 lt dediBana sadece eşinle gel dedi ben annemide aldım yanıma benden daha istekli gelmeye kıramadım birde su al yanına dedi ilaç milaç bişey demedi
Bana dayadılar ilaçlarları anam2 ampül birden yazıyor sende. Ben sabah akşam 1 ampül vuruyorum. Belki toton acıyor bu ilaçta diye tek seferse 2 ampül yapıyordur. ampüllerin teki 25 mg günde 50 mg alıyorm yani senin de öyle mi dozajı? Ben sadece progestan kullanıyprum bir de şy an sen bayağı bir şeyler kullanıyosun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?