2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ay duanızı eksik etmeyin kızlarrr yaaa
aradılar şimdi de 13.30 da transferim olacak kızlarrrrrrr
Hayırlısıyla inş cağnııımm
progestanı akşam vurulup ta transfere giderken vurdurup giden var mı acaba ?
Valla bana ilaçla ilgili birşey demediler vurup gidicem ben de. Aklıma da gelmedi sormak. Sonuçta progestan transferden sonra da vurulan bir şey değil mi? Özellkle söylemediği için rutini değiştirmicem
Belki tutacak belki tutmayacak bilmiyorum ama hücresini görünce bile mutlu olurmu yaa insan çok tuhaf
Hah olur tabi olmaz mı haberlerini bekliyoruz sağlıkla senle kalsın minik
Var canım var. Burda hiç belirtim yok diye endişelenip hamilelik haberi veren çok oldu. Test gününe kadar ümidi kesme. Bünyeye göre değişiyor her şey
Ya saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
Hastanede ayakları yukarı mı diktiriyolar ne kadan da bilimsel bir uygulama

KÜÇÜKKÖY yolundaki şekerim
Bizim burda 50.ci yılda da var biran burası sandım
En sonkine çok güldüm gerçekten çok bilimsel

Ben progestanı yanlış mı anladım ki acaba akşam vurdurduğunuz iğneyi de vurdurun
valla yazdım wahtshaptan hemşireye cevap versin bakalım.
Vurdurup gel demiş akşam da vurduracak mıyım dedim hayır demiş transferden sonra akşam yok demkki salakça bir iş

Ben günde 1 kere 2 ampul
Şimdi transfere giderken vurulucam
Akşama vurdurmayacağım benim anlamadığım da 1 kereye mahsus ilaç saati neden değişiyor ?
Ben daha bugün başlıcam bugün 1 ampül 17.00 yarın da 17.00 2 ampül başka bişey yok pazartesi de yazmış ama onu anlamadım aynı saatteyse transfer sonrası mı vurunmam gerek acaba

Ben daha bugün başlıcam bugün 1 ampül 17.00 yarın da 17.00 2 ampül başka bişey yok pazartesi de yazmış ama onu anlamadım aynı saatteyse transfer sonrası mı vurunmam gerek acaba
İşte benimki aradı vurul gel dedi
bu sorunun cevabını Z Zecmel vercek bize

Bizim burda 50.ci yılda da var biran burası sandım

En sonkine çok güldüm gerçekten çok bilimsel
Kız biz bunu evde debiştikten sonra hurafe olarak uygulamıyo muyduk bu topicte fayda gören yoktur bence bundan
Belki transfer sonrası günde 1e düşürecektir ondan öyle demiştir. Kız bu kadar sorgulayınca şimdi beni de tereddüte düşürdün. Pazartesi sabah iğneden önce arıcam hemşire yazınca bana de ne dediğini?
Günde 2 defa mı vurunuyorsunuz progestanı??
Ben sabah 10 akşam 10 günde 2 kez iğneleniyorum.

ben günde 1 kere

Eklentiler

• IMG_20211218_135905.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 47
Aynen valal evda bilgisayardan yazarım hemde ohh değme keyfime olur
diyorum ya olmazsa sesli skype yapalım yazmak yorucu.

ben günde 1 kere
2 ampül birden yazıyor sende. Ben sabah akşam 1 ampül vuruyorum. Belki toton acıyor bu ilaçta diye tek seferse 2 ampül yapıyordur. ampüllerin teki 25 mg günde 50 mg alıyorm yani senin de öyle mi dozajı? Ben sadece progestan kullanıyprum bir de şy an sen bayağı bir şeyler kullanıyosun galiba

Bana dayadılar ilaçlarları anam
progestan kutusu 50mg içinde 5 tane var yani günde 2 tane vurulduğuma göre 20mg vuruluyroum
senin nasıl 25mg oluyor 1 ampul anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…