- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.301
Kutuda 25 mg yazıyor 7 ampül var. Tek mapülde kaç mg oluyor yaniBana dayadılar ilaçlarları anam
progestan kutusu 50mg içinde 5 tane var yani günde 2 tane vurulduğuma göre 20mg vuruluyroum
senin nasıl 25mg oluyor 1 ampul anlamadım
Kız bir ara uygulama kullanıyordum sonra sildim bir sebeple bir daha da google play de bir türlü bulamıyorum uygulamayı yaaa. Allahını seven bana şu uygulamanın linkini falan atsınBen uygulamayı fark ettiğimden beri telefon alimden düşmüyor
Endişe etme canım. Benim ilk 5 günde hiçbirsey yoktu gaz dışında. 6. Gün başladı kasık agrısı birdenbire. Çok şükür pozitifi gördüm, Allah devamını getirsin insallahKızlar sorumun saçma olduğunu biliyorum fakat hiç belirtisi olmadan pozitif gören var mı ?Trans sonraki 2.gün asla bi kasık batması bi vajina batması yok transfere girrmemiş gibiyim . Minnoşlar tutundu mu napıyorlar acaba.
Eşimin hakkını yiyemem sağolsun bana destek olur ama haklısın fiziksel ve ruhsal olarak herşeyi biz çekiyoruz
Hep stres yapan siziz zaten ama yine moralsız olan da biziz erkek çok umursamaz zaten
Ahh sağolunKal canım be herkese kapımız açık bizims ende bilgilen bizlerden ..
Kuzum niye saçma olsun tereddüt etmen gayet normal ama hiçbir belirti yaşamayan ve gebe kalan o kadar fazla kişi var kiKızlar sorumun saçma olduğunu biliyorum fakat hiç belirtisi olmadan pozitif gören var mı ?Trans sonraki 2.gün asla bi kasık batması bi vajina batması yok transfere girrmemiş gibiyim . Minnoşlar tutundu mu napıyorlar acaba.
Siteye gir adımları izle çok kolay.Kız bir ara uygulama kullanıyordum sonra sildim bir sebeple bir daha da google play de bir türlü bulamıyorum uygulamayı yaaa. Allahını seven bana şu uygulamanın linkini falan atsın
Göbekten iğne vurmayı biliyorsan enox a gerek yok ama diğeri lazım orda vurdularsenin iğnen akşamdı dimi ? progestan
demediler mi sana sabah vurul gel diye
ben mi yanlış anladım bana ilaçlarını iç iğneni vurul gel dedi
prolotun ve enox u getir dedi sadece
Kan can olsunlar insallahhhhKızlar bittiiii 2embriyo donduruldu biri transfer oldu. Yumurta toplama olan yerde oldum. Yani aşılama gibi aynı anestezi almadan alttan muayene olur gibi verdiler embriyoları. Aynı zamanda karına bastırıp ultrasonla takip ettiler. 5dk falan sürüyo sonra ultrasonla bana embriyoyu gösterdiler duruyordu orda minnacıkağladım yaa
sen normalde progestanı akşam mı vuruluyrodun ?Göbekten iğne vurmayı biliyorsan enox a gerek yok ama diğeri lazım orda vurdular
Kuzum sen ilaçlarınla ilgili neyi anlamadın? Okudum orda sana vurdurmadan gelin diyor sen hangisini diyorsunSiteye gir adımları izle çok kolay.
Aradı beni yanımda getireceklerimi söylediKuzum sen ilaçlarınla ilgili neyi anlamadın? Okudum orda sana vurdurmadan gelin diyor sen hangisini diyorsun
Evet bebeğim benden ayrıca istemediler vurul gel falan diye bütün ilaçlarımın saati var kendime göre ayarladım. Prednolu birazdan alcam mesela Progestan akşam oluyo. Proluton da hafta bir olcakmış totodan. Antibiyotikte sabah akşam ama ona daha dayanamıyorum midemin içine etti.sen normalde progestanı akşam mı vuruluyrodun ?
Tamam doğru anlamışımAradı beni yanımda getireceklerimi söyledi
progestanı ben akşamları vurduruyordum bana vurdurup gel dedi
ilaçlarını da iç dedi
bende diyorum ki saatimi neden değiştiriyorlar akşam sa akşamdır onu sordum
Tamam doğru bana progestanı vurdur gel dedi o yüzden sormak istedim normalde benimde saatli sabah kahvaltını yap ila.larını iç gel dediEvet bebeğim benden ayrıca istemediler vurul gel falan diye bütün ilaçlarımın saati var kendime göre ayarladım. Prednolu birazdan alcam mesela Progestan akşam oluyo. Proluton da hafta bir olcakmış totodan. Antibiyotikte sabah akşam ama ona daha dayanamıyorum midemin içine etti.
Ağrı sızı oldu mu canım birde ultrason görüntüsü felan verdiler mi sana?Evet bebeğim benden ayrıca istemediler vurul gel falan diye bütün ilaçlarımın saati var kendime göre ayarladım. Prednolu birazdan alcam mesela Progestan akşam oluyo. Proluton da hafta bir olcakmış totodan. Antibiyotikte sabah akşam ama ona daha dayanamıyorum midemin içine etti.
Ay çok şükür bir cevap buldum kimseye dememiş bana mı demişler bunlar da sadece sağol canım kafasını ütüledim azTamam doğru anlamışımtransferden önce progestan değerin yükselsin diye vurdur gel demiş canım daha iyi öyle olması o değer yüksek olması lazım bizde transfer öncesi
Ya bide bugün pazar yeri gibiydi orası çok kalabalık. Suyu idrara sıkışık olman için istemiş olabilirler. Ayrıca başka bişi demediler bende baya sıkışık gittimTamam doğru bana progestanı vurdur gel dedi o yüzden sormak istedim normalde benimde saatli sabah kahvaltını yap ila.larını iç gel dedi
proloutn onlar vuracakmış enox var birde büyük kutu onu da istediler 1lt de su istediler yanında bulunsun diye.
Ya isticektim aslında unuttum 10dk orda bekledim çocuğuma baka baka daha da aklıma bişe gelmediAğrı sızı oldu mu canım birde ultrason görüntüsü felan verdiler mi sana?
Demekki vermiyorlar canım veriyor olsalar sen istemeden de verirlerdiYa isticektim aslında unuttum 10dk orda bekledim çocuğuma baka baka daha da aklıma bişe gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?