2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bana dayadılar ilaçlarları anam
progestan kutusu 50mg içinde 5 tane var yani günde 2 tane vurulduğuma göre 20mg vuruluyroum
senin nasıl 25mg oluyor 1 ampul anlamadım
Kutuda 25 mg yazıyor 7 ampül var. Tek mapülde kaç mg oluyor yani ben her ampülün 25 mg olduğunu düşünmüştüm ölçü birimleriyle de aram hiç iyi değil

Eklentiler

• 16398257938682291360791028106415.webp
    17 KB · Görüntüleme: 45
Ben uygulamayı fark ettiğimden beri telefon alimden düşmüyor
Kız bir ara uygulama kullanıyordum sonra sildim bir sebeple bir daha da google play de bir türlü bulamıyorum uygulamayı yaaa. Allahını seven bana şu uygulamanın linkini falan atsın

Endişe etme canım. Benim ilk 5 günde hiçbirsey yoktu gaz dışında. 6. Gün başladı kasık agrısı birdenbire. Çok şükür pozitifi gördüm, Allah devamını getirsin insallah darısı başına insallah

Kuzum niye saçma olsun tereddüt etmen gayet normal ama hiçbir belirti yaşamayan ve gebe kalan o kadar fazla kişi var ki zaten bu belirtiler hep ilaçlardan

Kız bir ara uygulama kullanıyordum sonra sildim bir sebeple bir daha da google play de bir türlü bulamıyorum uygulamayı yaaa. Allahını seven bana şu uygulamanın linkini falan atsın
Siteye gir adımları izle çok kolay.

senin iğnen akşamdı dimi ? progestan
demediler mi sana sabah vurul gel diye
ben mi yanlış anladım bana ilaçlarını iç iğneni vurul gel dedi
prolotun ve enox u getir dedi sadece
Göbekten iğne vurmayı biliyorsan enox a gerek yok ama diğeri lazım orda vurdular

Kan can olsunlar insallahhhh hadi hayırlı olsun canım

Kuzum sen ilaçlarınla ilgili neyi anlamadın? Okudum orda sana vurdurmadan gelin diyor sen hangisini diyorsun
Aradı beni yanımda getireceklerimi söyledi
progestanı ben akşamları vurduruyordum bana vurdurup gel dedi
ilaçlarını da iç dedi
bende diyorum ki saatimi neden değiştiriyorlar akşam sa akşamdır onu sordum

sen normalde progestanı akşam mı vuruluyrodun ?
Evet bebeğim benden ayrıca istemediler vurul gel falan diye bütün ilaçlarımın saati var kendime göre ayarladım. Prednolu birazdan alcam mesela Progestan akşam oluyo. Proluton da hafta bir olcakmış totodan. Antibiyotikte sabah akşam ama ona daha dayanamıyorum midemin içine etti.

Aradı beni yanımda getireceklerimi söyledi
progestanı ben akşamları vurduruyordum bana vurdurup gel dedi
ilaçlarını da iç dedi
bende diyorum ki saatimi neden değiştiriyorlar akşam sa akşamdır onu sordum
Tamam doğru anlamışım transferden önce progestan değerin yükselsin diye vurdur gel demiş canım daha iyi öyle olması o değer yüksek olması lazım bizde transfer öncesi

Tamam doğru bana progestanı vurdur gel dedi o yüzden sormak istedim normalde benimde saatli sabah kahvaltını yap ila.larını iç gel dedi
proloutn onlar vuracakmış enox var birde büyük kutu onu da istediler 1lt de su istediler yanında bulunsun diye.

Ağrı sızı oldu mu canım birde ultrason görüntüsü felan verdiler mi sana?

Tamam doğru anlamışım transferden önce progestan değerin yükselsin diye vurdur gel demiş canım daha iyi öyle olması o değer yüksek olması lazım bizde transfer öncesi
Ay çok şükür bir cevap buldum kimseye dememiş bana mı demişler bunlar da sadece sağol canım kafasını ütüledim az

Ya bide bugün pazar yeri gibiydi orası çok kalabalık. Suyu idrara sıkışık olman için istemiş olabilirler. Ayrıca başka bişi demediler bende baya sıkışık gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…