- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.321
Yaaa kıyamam bakıyoruz vallaYa isticektim aslında unuttum 10dk orda bekledim çocuğuma baka baka daha da aklıma bişe gelmedi
Amaaann inşallah tutunmuş halde alırız ultrason görüntüleriniDemekki vermiyorlar canım veriyor olsalar sen istemeden de verirlerdi
Bence yine de söyleyin isteyin sen olmadı telefonla gir ekranın fotosunu çeksinler yada sen de çekebilirsin hatta video al keşke ben de video alsaydımDemekki vermiyorlar canım veriyor olsalar sen istemeden de verirlerdi
Şu hali bile çok güzelYaaa kıyamam bakıyoruz valla
Olsun nolcakAy çok şükür bir cevap buldum kimseye dememiş bana mı demişler bunlar da sadece sağol canım kafasını ütüledim az
EvetŞu hali bile çok güzel
Hala hastanede misin canımŞu hali bile çok güzel
Bende bulamıyorum play Store'dan sonra bitane yer buldum indirdim birazdan atarım bakarsın reklam meklam da yok burdaKız bir ara uygulama kullanıyordum sonra sildim bir sebeple bir daha da google play de bir türlü bulamıyorum uygulamayı yaaa. Allahını seven bana şu uygulamanın linkini falan atsın
Öyle tabi de işteEşimin hakkını yiyemem sağolsun bana destek olur ama haklısın fiziksel ve ruhsal olarak herşeyi biz çekiyoruz
Siteye gir adımları izle çok kolay.
Kadınlar klübün utgulaması indirmesi var ama reklam var mı bilmiyorumBende bulamıyorum play Store'dan sonra bitane yer buldum indirdim birazdan atarım bakarsın reklam meklam da yok burda
Öyle tabi de işte
Reklam var mı orda reklam
Reklam var yine kafam kadarBende bulamıyorum play Store'dan sonra bitane yer buldum indirdim birazdan atarım bakarsın reklam meklam da yok burda
Öyle tabi de işte
Reklam var mı orda reklam
Ben link paylaştım reklama mı girdi aaa ne olacak şimdi pekiReklam var yine kafam kadar
Canım 12 doktora göre 8 yads 12 haftada kesiliyor ilaçlar benim günde 1 di progestan şimdi iki kullanıyorum risk oluştuğu için transfer günü sabah fitil yerine iğne yaptırın dediler bans bizim enişte eczacı iğne yapıyor üst katimizda oturuyor igne icin gidip gelme sıkıntısı olmuyor hergun yaptırmaya gitmek eziyetMantıklı aslında
Sanırım transfer sonrası da bör müddet devam edecek iğnelerMilyaay vurunuyor yaaa yanlış bilmiyorsam bende pek anlamadım pazartesi de mi iğne vurunup gidicez acaba bugün ilk iğnem 5de benim hastaneye gidip vurunucam sağlık ocağından korkuyorum ben
Bizim de kimsemiz yok iğne yapacak maalesef göbekten olanları yaptık ama kalça farklıCanım 12 doktora göre 8 yads 12 haftada kesiliyor ilaçlar benim günde 1 di progestan şimdi iki kullanıyorum risk oluştuğu için transfer günü sabah fitil yerine iğne yaptırın dediler bans bizim enişte eczacı iğne yapıyor üst katimizda oturuyor igne icin gidip gelme sıkıntısı olmuyor hergun yaptırmaya gitmek eziyet
Kalçadan olunca işte mecbur gidiliyor allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBizim de kimsemiz yok iğne yapacak maalesef göbekten olanları yaptık ama kalça farklı
Kadınlar klübün utgulaması indirmesi var ama reklam var mı bilmiyorum
Reklam var yine kafam kadar
Bu linke bakın hiç reklam yok sayfada çok güzel kaz gündür kullanıyorum benBen link paylaştım reklama mı girdi aaa ne olacak şimdi peki
5 6 sene önce kk giriş yaptım o gün bugündür isim belliydi nickimin adını hayalini kurduğum isim yaptım hep ikiz kızım olacak adlarını ilay ve milya koyacam hayali vardı kız olursa belli de erkek olursa affet oğlum anan sana isim düşünmediKızlar bebiş ismi düşündünüz mü hiçdaha düşinecek çoooooook zaman var ama ben yinede sormak istedim
ben kız leyya yada Züleyha
erkek Yusuf yada umut istiyorum
eşim kız Belinay
erkek te efe siz
ne düşünüyorsunuz bu konuda
Yaaa ne cok seviyorum su testlerde ikinci çizgiyi görmeyi hayatımda o kadar tek çizgi gördüm ki şimdi benim olsun olmasın herkestr bu çizgiyi görmek istiyorum allah hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimize nasip etsin hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah canım benim
Şimdilik çok pozitifim ama arada negatif ihtimali de geliyo hani, hayırlısı olsun artıkEvetgelsin bakalım bu günden sonra sebepsiz sırıtmalar karnına dokununca mutlu olmalar
Eve geldim yaa 1saat olduHala hastanede misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?