2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kız bir ara uygulama kullanıyordum sonra sildim bir sebeple bir daha da google play de bir türlü bulamıyorum uygulamayı yaaa. Allahını seven bana şu uygulamanın linkini falan atsın
Bende bulamıyorum play Store'dan sonra bitane yer buldum indirdim birazdan atarım bakarsın reklam meklam da yok burda
Eşimin hakkını yiyemem sağolsun bana destek olur ama haklısın fiziksel ve ruhsal olarak herşeyi biz çekiyoruz
Öyle tabi de işte
Siteye gir adımları izle çok kolay.
Reklam var mı orda reklam

Canım 12 doktora göre 8 yads 12 haftada kesiliyor ilaçlar benim günde 1 di progestan şimdi iki kullanıyorum risk oluştuğu için transfer günü sabah fitil yerine iğne yaptırın dediler bans bizim enişte eczacı iğne yapıyor üst katimizda oturuyor igne icin gidip gelme sıkıntısı olmuyor hergun yaptırmaya gitmek eziyet

Bizim de kimsemiz yok iğne yapacak maalesef göbekten olanları yaptık ama kalça farklı

5 6 sene önce kk giriş yaptım o gün bugündür isim belliydi nickimin adını hayalini kurduğum isim yaptım hep ikiz kızım olacak adlarını ilay ve milya koyacam hayali vardı kız olursa belli de erkek olursa affet oğlum anan sana isim düşünmedi 8 ay var daha düşünürüz inşallah sag salim gelsinler de

Yaaa ne cok seviyorum su testlerde ikinci çizgiyi görmeyi hayatımda o kadar tek çizgi gördüm ki şimdi benim olsun olmasın herkestr bu çizgiyi görmek istiyorum allah hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimize nasip etsin hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…