2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sımsıkı tutunsun minigin
Ben kalmak isterim sizlik sorun yoksa ben okeyim
Kal kızkal nere gitcen seninde sonucuna birlikte sevinecez inşallah ben eylül topigindeku arkadaşlarla hala görüşüyom transfer günü hepsinden dua istedim sonuca birlikte sevindik kasım da transfer edilmiş olsa da onlar eylül bebesi

Amiiiinn inşallah

Ya saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
Canım ayaklarıni havaya kaldırma hemşire özellikle uyardı embriyo rahim boşluğunda olduğu için ayaklar havaya kaldırılırsa geriye tuplere doğru kayar orda turunur allah korusun dış gebelige sebep olur dedi bi daha kaldırma havaya

Yok kız senşn verdiğin yöntemle imdirdiğim uygulamada çok reklam çıkıyo onu demek istedim.

Linki göremedim ki mesajında eklemeyi unutmuş olabilir misin
Canım opera uygulaması var ya onu indir ordan kadınlar kulübüne giriş yap uygulama iniyor telefona

Ay Allah korusun daha yapmıyorum ilkten hemşireler yaptırdı ya hafif yatıyorum ya da yürüyorum evin içinde şimdilik o kadar

Ay Allah korusun daha yapmıyorum ilkten hemşireler yaptırdı ya hafif yatıyorum ya da yürüyorum evin içinde şimdilik o kadar
Yapma artık canım 2 gun yat bol bol sonra küçük küçük şeyler yapabilirsin artık sımsıkı tutunsun rabbim can versin inşallah

Canım ben de tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim açıkçası. Hatta normal doktoruma gittim bugün ilk kez. Altunizade acıbademde Salih Bey var çok iyidir ben tavsiye ediyorum. :)
Belki tutacak belki tutmayacak bilmiyorum ama hücresini görünce bile mutlu olurmu yaa insan çok tuhaf
Yaaa hayırlı olsun sımsıkı tutunsunnn
Yaa çok güzel, hayırlı olsunn gözünüz aydınn

Kızlar bugün ilk muayenemi oldum. Keseyi gördük, içinde yolk kesesi de vardı. Doktorum haftaya kalp atışı dedi kesenin yanında bir tane daha kese gibi ama düzensiz bir şey vardı ama doktor bazen geç gelişiyor haftaya belli olur dedi. Sağlıklı olsun bizim olsun yiter

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini çok güzel çok hoş

Hadi hayırlı olsun inşallah darısı bizlere bulaşsın

Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini çok güzel çok hoş
çok teşekkür ederim canımmm

Hadi hayırlı olsun inşallah darısı bizlere bulaşsın
Sınavlardan yüksek alan arkadaşlar filan olunca ya da şansı yaver gidenler, böyle kolumuzu sürterdik birbirimize. O geldi aklıma Kat kat fazlası bulaşsın hem dee, tüp topiğe

Bende ondan yazdım okulda bizde öyle yapardık rast gitsin diye

Kızlar bu avakado yumuşaksa olmuş mu demek
Evet yumuşayınca olgunlaşmış oluyor.
Boş boş yemek biraz hoş olmuyor. Ben avokadoyu ezip, azıcık beyaz peynir, sarımsak, tuz, karabiber, limon ekliyorum öyle lezzetli oluyor. Transfer sonrası neredeyse her gün yemiştim ama lezzetli olmasa yemezdim
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah
Amin canımm çok amin
Bende ondan yazdım okulda bizde öyle yapardık rast gitsin diye
Galata'da buluşalım mı, ben de geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…