- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.341
Ay duanızı eksik etmeyin kızlarrr yaaa
aradılar şimdi de 13.30 da transferim olacak kızlarrrrrrr
Yaas sag salim alın gelin kuzulariAnladım canım hakkında hayırlıs inşallah liste konusuna gelince istersen kalabilirsin bizimle sen nasıl istersen
Saatimiz bile aynı
Sımsıkı tutunsun miniginKızlar bittiiii 2embriyo donduruldu biri transfer oldu. Yumurta toplama olan yerde oldum. Yani aşılama gibi aynı anestezi almadan alttan muayene olur gibi verdiler embriyoları. Aynı zamanda karına bastırıp ultrasonla takip ettiler. 5dk falan sürüyo sonra ultrasonla bana embriyoyu gösterdiler duruyordu orda minnacıkağladım yaa
Kal kızkal nere gitcen seninde sonucuna birlikte sevinecez inşallahBen kalmak isterim sizlik sorun yoksa ben okeyim
Amiiiinn inşallahSımsıkı tutunsun minigin
Kal kızkal nere gitcen seninde sonucuna birlikte sevinecez inşallahben eylül topigindeku arkadaşlarla hala görüşüyom transfer günü hepsinden dua istedim sonuca birlikte sevindik kasım da transfer edilmiş olsa da onlar eylül bebesi
Canım ayaklarıni havaya kaldırma hemşire özellikle uyardı embriyo rahim boşluğunda olduğu için ayaklar havaya kaldırılırsa geriye tuplere doğru kayar orda turunur allah korusun dış gebelige sebep olur dedi bi daha kaldırma havayaYa saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
Aaaa orda bende varımahahaahah çenesi düşükler en başta
Ben bugün 4.cüyü vuruldum canım öğlen 12de 2 doz yaptırıyorumBen daha bugün başlıcam bugün 1 ampül 17.00 yarın da 17.00 2 ampül başka bişey yok pazartesi de yazmış ama onu anlamadım aynı saatteyse transfer sonrası mı vurunmam gerek acaba
Ne çok yazmışsak artık
Yok kız senşn verdiğin yöntemle imdirdiğim uygulamada çok reklam çıkıyo onu demek istedim.Ben link paylaştım reklama mı girdi aaa ne olacak şimdi peki
Linki göremedim ki mesajında eklemeyi unutmuş olabilir misinBu linke bakın hiç reklam yok sayfada çok güzel kaz gündür kullanıyorum ben
Canım opera uygulaması var ya onu indir ordan kadınlar kulübüne giriş yap uygulama iniyor telefonaYok kız senşn verdiğin yöntemle imdirdiğim uygulamada çok reklam çıkıyo onu demek istedim.
Linki göremedim ki mesajında eklemeyi unutmuş olabilir misin
Bende var tedaviye başladığımdan beriKızlar karın gurultusu yaşıyor musunuz
Ay Allah korusun daha yapmıyorum ilkten hemşireler yaptırdı ya hafif yatıyorum ya da yürüyorum evin içinde şimdilik o kadarCanım ayaklarıni havaya kaldırma hemşire özellikle uyardı embriyo rahim boşluğunda olduğu için ayaklar havaya kaldırılırsa geriye tuplere doğru kayar orda turunur allah korusun dış gebelige sebep olur dedi bi daha kaldırma havaya
Yapma artık canım 2 gun yat bol bol sonra küçük küçük şeyler yapabilirsin artık sımsıkı tutunsun rabbim can versin inşallahAy Allah korusun daha yapmıyorum ilkten hemşireler yaptırdı ya hafif yatıyorum ya da yürüyorum evin içinde şimdilik o kadar
Canım ben de tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim açıkçası. Hatta normal doktoruma gittim bugün ilk kez. Altunizade acıbademde Salih Bey var çok iyidir ben tavsiye ediyorum. :)Kızlar dr beni pzt ultrasona çağırdı benim size yine bi sorum olcaktitup bebek drum çok yoğun gebelik icin onda devam etmek istemiyorum yurtdışına who konferanslarına falan gidiyo. Böyle sizin tavsiye edeceğiniz doktor olur mu birde forumda aktif başlık bulamadim bu konu için belki yardimci olursunuz
Yaaa hayırlı olsun sımsıkı tutunsunnnBelki tutacak belki tutmayacak bilmiyorum ama hücresini görünce bile mutlu olurmu yaa insan çok tuhaf
Yaa çok güzel, hayırlı olsunn gözünüz aydınn
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini çok güzel çok hoşCanım ben de tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim açıkçası. Hatta normal doktoruma gittim bugün ilk kez. Altunizade acıbademde Salih Bey var çok iyidir ben tavsiye ediyorum. :)
Yaaa hayırlı olsun sımsıkı tutunsunnn
Kızlar bugün ilk muayenemi oldum. Keseyi gördük, içinde yolk kesesi de vardı. Doktorum haftaya kalp atışı dedikesenin yanında bir tane daha kese gibi ama düzensiz bir şey vardı ama doktor bazen geç gelişiyor haftaya belli olur dedi. Sağlıklı olsun bizim olsun yiter
Hadi hayırlı olsun inşallah darısı bizlere bulaşsınCanım ben de tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim açıkçası. Hatta normal doktoruma gittim bugün ilk kez. Altunizade acıbademde Salih Bey var çok iyidir ben tavsiye ediyorum. :)
Kızlar bugün ilk muayenemi oldum. Keseyi gördük, içinde yolk kesesi de vardı. Doktorum haftaya kalp atışı dedikesenin yanında bir tane daha kese gibi ama düzensiz bir şey vardı ama doktor bazen geç gelişiyor haftaya belli olur dedi. Sağlıklı olsun bizim olsun yiter
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallahCanım ben de tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim açıkçası. Hatta normal doktoruma gittim bugün ilk kez. Altunizade acıbademde Salih Bey var çok iyidir ben tavsiye ediyorum. :)
çok teşekkür ederim canımmmHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini çok güzel çok hoş
Sınavlardan yüksek alan arkadaşlar filan olunca ya da şansı yaver gidenler, böyle kolumuzu sürterdik birbirimize. O geldi aklımaHadi hayırlı olsun inşallah darısı bizlere bulaşsın
Bende ondan yazdımçok teşekkür ederim canımmm
Sınavlardan yüksek alan arkadaşlar filan olunca ya da şansı yaver gidenler, böyle kolumuzu sürterdik birbirimize. O geldi aklımaKat kat fazlası bulaşsın hem dee, tüp topiğe
Evet yumuşayınca olgunlaşmış oluyor.Kızlar bu avakado yumuşaksa olmuş mu demek
Amin canımm çok aminHayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah
Galata'da buluşalım mı, ben de geleyimBende ondan yazdımokulda bizde öyle yapardık rast gitsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?