2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Transferden önc bi deneyeyim diye aldım bakalım yiyebilecek miyim ya
Transfer sonrası neler tükettiniz

Transferden önc bi deneyeyim diye aldım bakalım yiyebilecek miyim ya
Transfer sonrası neler tükettiniz
Ben normalde ne yiyorsam aynen devam ettim pek bir değişiklik yapmadım açıkçası. Sadece neredeyse her sabah avokado ve 1,5 haşlanmış yumurta yedim. Farklı olarak tek seferlik, bizim burada bir çorbacı var protein vitamin olsun diye oraya gidip bol sarımsaklı saray çorbası içmiştim

Bakalım ben ne yapacağım sabah neyse de diğer öğünleri ben dışarıdan söylemek zorunda kalacam 2 3 gün

Allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı bize inşallah

Sağlıkla kucağına almak kısmet olsun inşallah canım her gün mutlu oluyoruz burda bu güzel haberlerle

Bakalım ben ne yapacağım sabah neyse de diğer öğünleri ben dışarıdan söylemek zorunda kalacam 2 3 gün
Ya biz de ne bulursak yedik. Dışarıdan yediğimiz de oldu. Stres olmamak yeterli bence.
Gözün aydın canımm. Amin

Ne gğzel cnm çok sevindim senin adına darısı da bizlere inşallah benimde bugün 5. Günüm artk bazı şeyleri normale ceviricem hep oturup yatmıcam
Bende üçüncü günden sonra yavaş yavaş bişeyler yaptim ama kendimi hiç yormadim. Az kalmış canimmm sağlıkla tutunsun bebişin insallh hepimiz bu duyguyu tadalim kucağımıza alalım bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…