- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.361
Transferden önc bi deneyeyim diye aldım bakalım yiyebilecek miyim yaEvet yumuşayınca olgunlaşmış oluyor.
Boş boş yemek biraz hoş olmuyor. Ben avokadoyu ezip, azıcık beyaz peynir, sarımsak, tuz, karabiber, limon ekliyorum öyle lezzetli oluyor. Transfer sonrası neredeyse her gün yemiştim ama lezzetli olmasa yemezdim
Amin canımm çok amin
Galata'da buluşalım mı, ben de geleyim
Kaçıncı gununuzdesinizBende var tedaviye başladığımdan beri
Insallah canim yaaaOlacak olacak ben inanıyorum emek verileren herşeyin karşılığı alınacak tüm anne adaylari dualarımdasinz
Ben normalde ne yiyorsam aynen devam ettim pek bir değişiklik yapmadım açıkçası. Sadece neredeyse her sabah avokado ve 1,5 haşlanmış yumurta yedim. Farklı olarak tek seferlik, bizim burada bir çorbacı var protein vitamin olsun diye oraya gidip bol sarımsaklı saray çorbası içmiştimTransferden önc bi deneyeyim diye aldım bakalım yiyebilecek miyim ya
Transfer sonrası neler tükettiniz
Bakalım ben ne yapacağımBen normalde ne yiyorsam aynen devam ettim pek bir değişiklik yapmadım açıkçası. Sadece neredeyse her sabah avokado ve 1,5 haşlanmış yumurta yedim. Farklı olarak tek seferlik, bizim burada bir çorbacı var protein vitamin olsun diye oraya gidip bol sarımsaklı saray çorbası içmiştim
Allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı bize inşallahCanım ben de tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim açıkçası. Hatta normal doktoruma gittim bugün ilk kez. Altunizade acıbademde Salih Bey var çok iyidir ben tavsiye ediyorum. :)
Yaaa hayırlı olsun sımsıkı tutunsunnn
Yaa çok güzel, hayırlı olsunn gözünüz aydınn
Kızlar bugün ilk muayenemi oldum. Keseyi gördük, içinde yolk kesesi de vardı. Doktorum haftaya kalp atışı dedikesenin yanında bir tane daha kese gibi ama düzensiz bir şey vardı ama doktor bazen geç gelişiyor haftaya belli olur dedi. Sağlıklı olsun bizim olsun yiter
Aaa neden canım yanına gelebilecek kimse yok muBakalım ben ne yapacağımsabah neyse de diğer öğünleri ben dışarıdan söylemek zorunda kalacam 2 3 gün
Sağlıkla kucağına almak kısmet olsun inşallah canım her gün mutlu oluyoruz burda bu güzel haberlerleKızlaar bugün kesemizi gördük çok şükür1 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorumuz 2 embriyo konuşmuştu 1 tane kese görüldü Allah’ım nasip etsin kucağımıza almayı. Allah herkese nasip etsin
Evet yumuşak olması lazım böyle kabuğu mandalina soyar gibi çıkması lazım o zaman olmuş demektir yoksa acı oluyoKızlar bu avakado yumuşaksa olmuş mu demek
Bugün transfer oldum işteKA
Kaçıncı gununuzdesiniz
Hayırlı olsun canım o zaman normal senin ki ilk günlerde gaz çok olabiliyorBugün transfer oldum işte
Ya biz de ne bulursak yedik. Dışarıdan yediğimiz de oldu. Stres olmamak yeterli bence.Bakalım ben ne yapacağımsabah neyse de diğer öğünleri ben dışarıdan söylemek zorunda kalacam 2 3 gün
Gözün aydın canımm.Kızlaar bugün kesemizi gördük çok şükür1 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorumuz 2 embriyo konuşmuştu 1 tane kese görüldü Allah’ım nasip etsin kucağımıza almayı. Allah herkese nasip etsin
Amin kuzum sen naptın. Ben takip edemedim ise başlamıştım çok giremedim o yüzden. Geliyo mu minnoşYaaaa inşallah Rabbim kendiliğinden nasip eder
Tek dışardan yiyen ben değilmişimYa biz de ne bulursak yedik. Dışarıdan yediğimiz de oldu. Stres olmamak yeterli bence.
Gözün aydın canımm.Amin
Bende üçüncü günden sonra yavaş yavaş bişeyler yaptim ama kendimi hiç yormadim. Az kalmış canimmm sağlıkla tutunsun bebişin insallhNe gğzel cnm çok sevindim senin adına darısı da bizlere inşallahbenimde bugün 5. Günüm artk bazı şeyleri normale ceviricem hep oturup yatmıcam
Aslında annemle aramda 10 dakika var ama bilmiyor söylemedikAaa neden canım yanına gelebilecek kimse yok mu
Aldıklarım olmuş demek ki yumuşak çünküEvet yumuşak olması lazım böyle kabuğu mandalina soyar gibi çıkması lazım o zaman olmuş demektir yoksa acı oluyo
Kesinlikle stres çok önemliYa biz de ne bulursak yedik. Dışarıdan yediğimiz de oldu. Stres olmamak yeterli bence.
Gözün aydın canımm.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?