- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 63
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.381
Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eylesin inşallahKızlaar bugün kesemizi gördük çok şükür1 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorumuz 2 embriyo konuşmuştu 1 tane kese görüldü Allah’ım nasip etsin kucağımıza almayı. Allah herkese nasip etsin
Ben de yalnız olmadığım için sevindim. Sanki hiç dikkat etmiyor muyum gibi düşünüyordumTek dışardan yiyen ben değilmişim
Gelecek, transfer çok güzel geçecek, sonra güzel haberlerini alacağız inşallah canımKesinlikle stres çok önemlinasip bakalım cumartesi bi gelse
Amin inşallahBen de yalnız olmadığım için sevindim. Sanki hiç dikkat etmiyor muyum gibi düşünüyordum
Gelecek, transfer çok güzel geçecek, sonra güzel haberlerini alacağız inşallah canım
Maasallah canımKızlaar bugün kesemizi gördük çok şükür1 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorumuz 2 embriyo konuşmuştu 1 tane kese görüldü Allah’ım nasip etsin kucağımıza almayı. Allah herkese nasip etsin
Bilmiyorum ki inşallah geliyordur yani şu an var mı varsa napıyo Allah bilirAmin kuzum sen naptın. Ben takip edemedim ise başlamıştım çok giremedim o yüzden. Geliyo mu minnoş
Çok şükür canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlaar bugün kesemizi gördük çok şükür1 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorumuz 2 embriyo konuşmuştu 1 tane kese görüldü Allah’ım nasip etsin kucağımıza almayı. Allah herkese nasip etsin
Ben hiç bilmiyorum valla hiç saymak nasip olmadıKızlar benim size sorularım olacak bakarmısınız bi
Diyelim ki transfer oldu hamile kaldık inşallah (mevlam nasip eder) nasıl gün sayılıyor benimki 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite kese görme gün sayma falan ve hamile kaldık diyelim haftalık falan onlar nasıl belli oluyor
Eşim çok kafamı karıştırdı yaaaaBen hiç bilmiyorum valla hiç saymak nasip olmadıbilenlerden öğrenelim
Evet yumuşayınca olgunlaşmış oluyor.
Boş boş yemek biraz hoş olmuyor. Ben avokadoyu ezip, azıcık beyaz peynir, sarımsak, tuz, karabiber, limon ekliyorum öyle lezzetli oluyor. Transfer sonrası neredeyse her gün yemiştim ama lezzetli olmasa yemezdim
Amin canımm çok amin
Galata'da buluşalım mı, ben de geleyim
Cnm beni eklenmemişsin beni.dun yazdımKızlar benim size sorularım olacak bakarmısınız bi
Diyelim ki transfer oldu hamile kaldık inşallah (mevlam nasip eder) nasıl gün sayılıyor benimki 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite kese görme gün sayma falan ve hamile kaldık diyelim haftalık falan onlar nasıl belli oluyor
TabikiCnm beni eklenmemişsin beni.dun yazdım
Listeye girememşim
Benşm çenem düşük en çok ben konuşmuşumListeye girememşim
35 yaş. 2 ci transfer. 1 embriyo 3bb. Transfer 30-31 Aralık olacakTabiki
Yaş deneme embriyo transfer sonuç yazarmısın rica etsem
Bunları yazınca sorgulanıyor gibi hissediyorum kendimi ama daha çok sohbet ve kaynaşma oluyor arada tabi bu benim düşüncem
Hemen ekliyorum hoşgeldiniz aramıza yolumuz uzun beklmek sabır istiyor inşallah sabrımız selamet olur önümüze35 yaş. 2 ci transfer. 1 embriyo 3bb. Transfer 30-31 Aralık olacak
Evet insana öyle geliyorBen de yalnız olmadığım için sevindim. Sanki hiç dikkat etmiyor muyum gibi düşünüyordum
Gelecek, transfer çok güzel geçecek, sonra güzel haberlerini alacağız inşallah canım
Biliyorumm okumuştum
Bugün doktor bir sürü şey saydı, artık galiba dikkat etmek lazım birazcıkEvet insana öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?