- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.401
Hayırlısıyla inş cağnııımm
Valla bana ilaçla ilgili birşey demediler vurup gidicem ben de. Aklıma da gelmedi sormak. Sonuçta progestan transferden sonra da vurulan bir şey değil mi? Özellkle söylemediği için rutini değiştirmicem
Hah olur tabi olmaz mıhaberlerini bekliyoruz sağlıkla senle kalsın minik
Var canım var. Burda hiç belirtim yok diye endişelenip hamilelik haberi veren çok oldu. Test gününe kadar ümidi kesme. Bünyeye göre değişiyor her şey
Hastanede ayakları yukarı mı diktiriyola
prednol iştah yapıyor çok fena ve tuzlu yediğin zaman şişiyor insanın yüzü işe yarasın da sorun değilEvet bebeğim benden ayrıca istemediler vurul gel falan diye bütün ilaçlarımın saati var kendime göre ayarladım. Prednolu birazdan alcam mesela Progestan akşam oluyo. Proluton da hafta bir olcakmış totodan. Antibiyotikte sabah akşam ama ona daha dayanamıyorum midemin içine etti.
Amin cnmm çok aminnn teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerimizin başınaRabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eylesin inşallah
Hiç sorma ya cnm valla geçmiyor ben 1 haftadır kese için bekledim şimdi de kalp atışı için sağlıklı olsunlar da Allah kalp atışlarını duymayı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin de bekleriz Allah’ın izniyleMaasallah canıminsallh bizde görürüz sevindim senin adına bizde 29 Aralık'ta kese için gidicez şimdiden vakit geçmiyor
Cnmm benimm çok teşekkür ederim aminnÇok şükür canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Lekelenmem oldu dün doktor bana sürekli yat dinlen dedi.evde bakacak kimse yokBugün doktor bir sürü şey saydı, artık galiba dikkat etmek lazım birazcık
Canım ben de tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim açıkçası. Hatta normal doktoruma gittim bugün ilk kez. Altunizade acıbademde Salih Bey var çok iyidir ben tavsiye ediyorum. :)
Yaaa hayırlı olsun sımsıkı tutunsunnn
Yaa çok güzel, hayırlı olsunn gözünüz aydınn
Kızlar bugün ilk muayenemi oldum. Keseyi gördük, içinde yolk kesesi de vardı. Doktorum haftaya kalp atışı dedikesenin yanında bir tane daha kese gibi ama düzensiz bir şey vardı ama doktor bazen geç gelişiyor haftaya belli olur dedi. Sağlıklı olsun bizim olsun yiter
Canım ben de tüp bebek doktorumla devam etmeyeceğim açıkçası. Hatta normal doktoruma gittim bugün ilk kez. Altunizade acıbademde Salih Bey var çok iyidir ben tavsiye ediyorum. :)
Yaaa hayırlı olsun sımsıkı tutunsunnn
Yaa çok güzel, hayırlı olsunn gözünüz aydınn
Kızlar bugün ilk muayenemi oldum. Keseyi gördük, içinde yolk kesesi de vardı. Doktorum haftaya kalp atışı dedikesenin yanında bir tane daha kese gibi ama düzensiz bir şey vardı ama doktor bazen geç gelişiyor haftaya belli olur dedi. Sağlıklı olsun bizim olsun yiter
canım yemekleri yap, dolaba koy bozulmaz . Ben de yemek stokladım buzluğa da köfte tavuk koydum eşim çıkarır ben pişirirm. Sonuçta pişirmekte sorun yok . Ben de hareketsiz kalmayacağım bu sefer ilk iki trans hep yattım. Bunda adım atıyorum evin içinde bazenBakalım ben ne yapacağımsabah neyse de diğer öğünleri ben dışarıdan söylemek zorunda kalacam 2 3 gün
Canım nasıl gidiyor 2gün bitti bilecanım yemekleri yap, dolaba koy bozulmaz . Ben de yemek stokladım buzluğa da köfte tavuk koydum eşim çıkarır ben pişirirm. Sonuçta pişirmekte sorun yok . Ben de hareketsiz kalmayacağım bu sefer ilk iki trans hep yattım. Bunda adım atıyorum evin içinde bazen
Pek yapmadı yaa bende iyiyim şuanlık 5gün sadece kullacam daha fazla değil. Güya da yatıp dinlenecem demin kendimi yürüyeyim derken çiftetelli oynarken buldum yesemde kalmaz bende büyük ihtimalle. inşallah tutunur bu çocuk bana bu şekildeprednol iştah yapıyor çok fena ve tuzlu yediğin zaman şişiyor insanın yüzü işe yarasın da sorun değil
bugün trans sonra 2.gün haftaya pazar test günüm. Kendimi dinlemıyorum dizi izliyorum . Çift oldukları için biraz umudum var rabbim bu sefer güldürür inşallahCanım nasıl gidiyor 2gün bitti bilene zaman test günün
Bağışıklık baskılıyor prednol, umarım embriyoyu da kabul etmesini sağlarPek yapmadı yaa bende iyiyim şuanlık 5gün sadece kullacam daha fazla değil. Güya da yatıp dinlenecem demin kendimi yürüyeyim derken çiftetelli oynarken buldum yesemde kalmaz bende büyük ihtimalle. inşallah tutunur bu çocuk bana bu şekilde
Yaaaa çok güzelKızlaar yazamadım ne zamandır herkes iyidir inşallahbugun 12. günümdü transferimin 602 cıktı değerim
Valla canim benim karnımın içi pazar yeri gibi hele de uzandigimda acayip bağırsak hareketleri sesleri dışarıdan çok rahat duyuluyorKızlar karın gurultusu yaşıyor musunuz
Hoşgeldin canımIyi aksamlar kizlar, nasilsinizPozitifleri tebrik ederim. Allah hepimizi bir gun sevindirecek eminim Naber? Internetim yoktu pek bakamadim buraya.
YaaaaKızlaar yazamadım ne zamandır herkes iyidir inşallahbugun 12. günümdü transferimin 602 cıktı değerim
Ben 2 vuruyorum ama gece görücem seniİlk iğnemi vurundum 5'de sadece vurma esnasında canım acıdı sonrasın da çok ağrım olmadı normal mi cabaefsunn210102 korkuttun beni iğneden henüz yeni yada 1 ampül diye mi acaba ama çok miğde bulantısı yaptı bende
Çok mu yakar yaaa valla bak korkutma beni hemşire anlatıyor canın yanar yağlı mağlı dedim keşke vurduktan sonra deseydin böyle böyle kız iğneyi vurdu istemsiz o neydi dedim kıza koptum yaaaa nasıl korktuysamBen 2 vuruyorum ama gece görücem seni
Masallah canim cok sevindim gozun aydin❤Kızlaar bugün kesemizi gördük çok şükür1 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorumuz 2 embriyo konuşmuştu 1 tane kese görüldü Allah’ım nasip etsin kucağımıza almayı. Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?