2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

prednol iştah yapıyor çok fena ve tuzlu yediğin zaman şişiyor insanın yüzü işe yarasın da sorun değil

Maasallah canım insallh bizde görürüz sevindim senin adına bizde 29 Aralık'ta kese için gidicez şimdiden vakit geçmiyor
Hiç sorma ya cnm valla geçmiyor ben 1 haftadır kese için bekledim şimdi de kalp atışı için sağlıklı olsunlar da Allah kalp atışlarını duymayı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin de bekleriz Allah’ın izniyle

benim tahlil günüm pazartesi ne zaman çağırırlar kese için bundan sonraki süreç nasıll ilerliyor bana anlatır mısınız

Bakalım ben ne yapacağım sabah neyse de diğer öğünleri ben dışarıdan söylemek zorunda kalacam 2 3 gün
canım yemekleri yap, dolaba koy bozulmaz . Ben de yemek stokladım buzluğa da köfte tavuk koydum eşim çıkarır ben pişirirm. Sonuçta pişirmekte sorun yok . Ben de hareketsiz kalmayacağım bu sefer ilk iki trans hep yattım. Bunda adım atıyorum evin içinde bazen

Canım nasıl gidiyor 2gün bitti bile ne zaman test günün

prednol iştah yapıyor çok fena ve tuzlu yediğin zaman şişiyor insanın yüzü işe yarasın da sorun değil
Pek yapmadı yaa bende iyiyim şuanlık 5gün sadece kullacam daha fazla değil. Güya da yatıp dinlenecem demin kendimi yürüyeyim derken çiftetelli oynarken buldum yesemde kalmaz bende büyük ihtimalle. inşallah tutunur bu çocuk bana bu şekilde

Bağışıklık baskılıyor prednol, umarım embriyoyu da kabul etmesini sağlar Rahimde kanlanma olması da lazım ben de yüruyorum evde .2 transferimde de hep yattım sonuç negatifti

Ben 2 vuruyorum ama gece görücem seni

Ben 2 vuruyorum ama gece görücem seni
Çok mu yakar yaaa valla bak korkutma beni hemşire anlatıyor canın yanar yağlı mağlı dedim keşke vurduktan sonra deseydin böyle böyle kız iğneyi vurdu istemsiz o neydi dedim kıza koptum yaaaa nasıl korktuysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…