- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.421
Kolonya ile ovalaÇok mu yakar yaaa valla bak korkutma beni hemşire anlatıyor canın yanar yağlı mağlı dedim keşke vurduktan sonra deseydin böyle böyle kız iğneyi vurdu istemsiz o neydi dedim kıza koptum yaaaa nasıl korktuysam
Dun lekelenme oldu bugün gurultu olunca korktumValla canim benim karnımın içi pazar yeri gibi hele de uzandigimda acayip bağırsak hareketleri sesleri dışarıdan çok rahat duyuluyor
Kaçıncı gününde sin canımDun lekelenme oldu bugün gurultu olunca korktum
Aslında evet buzluk işini yapabilirim bende ilk transferimde sadece 2 gün dinlendim sonra hafif hafif günlük hayatıma döndümcanım yemekleri yap, dolaba koy bozulmaz . Ben de yemek stokladım buzluğa da köfte tavuk koydum eşim çıkarır ben pişirirm. Sonuçta pişirmekte sorun yok . Ben de hareketsiz kalmayacağım bu sefer ilk iki trans hep yattım. Bunda adım atıyorum evin içinde bazen
Hayirli olsunKızlaar bugün kesemizi gördük çok şükür1 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı doktorumuz 2 embriyo konuşmuştu 1 tane kese görüldü Allah’ım nasip etsin kucağımıza almayı. Allah herkese nasip etsin
Kızlar benim size sorularım olacak bakarmısınız bi
Diyelim ki transfer oldu hamile kaldık inşallah (mevlam nasip eder) nasıl gün sayılıyor benimki 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite kese görme gün sayma falan ve hamile kaldık diyelim haftalık falan onlar nasıl belli oluyor
Kızlar son adet tarihinden hesaplanıyor hafta ve gün. Önceki mesajlarda bir kaç arkadaş link atmıştı otomatik hesaplayan siteler için. Kese görmeyede doktor test sonucunuza göre aşağı yukarı bir hesap yapıp çağırıyor. Benim merkezim normalde 14. Gün sonucundan 2 hafta sonra çağırıyordu. Benim katlanması biraz yüksek gidince 10 gün sonra gel dediler. Ama yaşadığım yerdeki kendi doktorum çarşamba gel bakalım dedi.benim tahlil günüm pazartesi ne zaman çağırırlar kese için bundan sonraki süreç nasıll ilerliyor bana anlatır mısınız
Canım benimde sonrasında çok ağrı olmuyor. Sabah akşam 1 er ampul vurduruyorum ama hafif sızlama hariç gün içinde ciddi bir ağrım olmuyor.İlk iğnemi vurundum 5'de sadece vurma esnasında canım acıdı sonrasın da çok ağrım olmadı normal mi cabaefsunn210102 korkuttun beni iğneden henüz yeni yada 1 ampül diye mi acaba ama çok miğde bulantısı yaptı bende
Opu yapıldığı gün 1 diyerek gün say ama önden veya geriden gelme durumu da olabiliyorKızlar benim size sorularım olacak bakarmısınız bi
Diyelim ki transfer oldu hamile kaldık inşallah (mevlam nasip eder) nasıl gün sayılıyor benimki 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite kese görme gün sayma falan ve hamile kaldık diyelim haftalık falan onlar nasıl belli oluyor
Canım ben eylülde transferden sonra günlük hayatıma döndüm. Tuttu ama kimyasal oldu. Bu sefer ilk 2 gün baya yattın ufak ufak gezindim. 9. Gün hafif kanama olunca yatak istirahati verdiler o yüzden yatıyorum ama hemşire normalde kanama olmazsa hep yatmayın kan dolaşımınızda sorun olmasın demişti.Hanımlar ben anlamıyorum. Bazılarınız devamlı yatıyor bazılarınız bu sefer yatmayacağım diyor.. Transfer sonrası nasıl bir süreç izleyeceğiz.. Fikir vermesi açısından Bi toparlayıp yorum yapsak
Merhaba tanıdığınız bir ilaç mümessili varsa ondan yardım isteyebilirsiniz hemen bulurlar onlar. Malesef bu ilacın muadili de yokDevlet hastanesi olduğu için şuan kapalı o bölüm aradım eşim de bakıyor ama olduğum civarda en az 10 eczane aradım baktımyok
Benim ilk tecrübem olduğu için ben full 1 hafta valan yatmayı düşünüyorum annemde yatma derken 7 24 değil ama dikkat etmek istiyorum kendime olursa olur olmazsa keşke demek istemiyorumHanımlar ben anlamıyorum. Bazılarınız devamlı yatıyor bazılarınız bu sefer yatmayacağım diyor.. Transfer sonrası nasıl bir süreç izleyeceğiz.. Fikir vermesi açısından Bi toparlayıp yorum yapsak
Teşekkür ederim mesajınız için zorda olsa bulduk ilacı 2 kutu aldırdım eşime ne olur ne olmaz diyeMerhaba tanıdığınız bir ilaç mümessili varsa ondan yardım isteyebilirsiniz hemen bulurlar onlar. Malesef bu ilacın muadili de yok
Hanımlar ben anlamıyorum. Bazılarınız devamlı yatıyor bazılarınız bu sefer yatmayacağım diyor.. Transfer sonrası nasıl bir süreç izleyeceğiz.. Fikir vermesi açısından Bi toparlayıp yorum yapsak
Oyy dikkat et kendineLekelenmem oldu dün doktor bana sürekli yat dinlen dedi.evde bakacak kimse yok
Ben transferden geldim yattim, sabahi eve yol aldim 5 saat arabayla, ayakta 2saat gezdim pazarda. Eve geldim en fazla 1.5kilodan agir kaldirmadim, yemek yaptim, supurge isi yapmadim agira girmedim. Makinaya eyildim kalktim falan karnimi kasmadan. Bu arada agrilarim vardi ilk gunden 8.e kadar, msimdide oluyor hemen uzaniyorum. Arada durumumu unutup agir kaldirmisligimda oldu, evde misafirlerim vardi butungun ayakta kaldigim oldu. Oyle, yani nerden baksan normal hayata dondum bi tek ev temizlemedim.Hanımlar ben anlamıyorum. Bazılarınız devamlı yatıyor bazılarınız bu sefer yatmayacağım diyor.. Transfer sonrası nasıl bir süreç izleyeceğiz.. Fikir vermesi açısından Bi toparlayıp yorum yapsak
Ben ilk kanı pazar akşam verdim, aslında Pazartesi idi. 2 gün sonra tekrar verdim her ikisinde de tüp bebek merkezine haber verdim. Bir de normal kadın doğum doktorumla da iletişime geçtim o süreçte. Benim değer yüksekti ama sanırım herkesi standart 10 gün sonrasına çağırıyorlar, beni haftaya cuma çağırdılar kese için tüp bebek merkezinden. Kendi doktorum ikinci sonucumu gönderince hemen ertesi güne çağırdı ama ben ancak o çağırdıktan 3 gün sonra gidebildim.benim tahlil günüm pazartesi ne zaman çağırırlar kese için bundan sonraki süreç nasıll ilerliyor bana anlatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?