2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aslında evet buzluk işini yapabilirim bende ilk transferimde sadece 2 gün dinlendim sonra hafif hafif günlük hayatıma döndüm
Bu transferimde tuvalet dışında işte su almaya kalkma falan dışında ful yatacam

Hayirli olsun Transferin kaçıncı günü kese göründü

benim tahlil günüm pazartesi ne zaman çağırırlar kese için bundan sonraki süreç nasıll ilerliyor bana anlatır mısınız
Kızlar son adet tarihinden hesaplanıyor hafta ve gün. Önceki mesajlarda bir kaç arkadaş link atmıştı otomatik hesaplayan siteler için. Kese görmeyede doktor test sonucunuza göre aşağı yukarı bir hesap yapıp çağırıyor. Benim merkezim normalde 14. Gün sonucundan 2 hafta sonra çağırıyordu. Benim katlanması biraz yüksek gidince 10 gün sonra gel dediler. Ama yaşadığım yerdeki kendi doktorum çarşamba gel bakalım dedi.
Canım benimde sonrasında çok ağrı olmuyor. Sabah akşam 1 er ampul vurduruyorum ama hafif sızlama hariç gün içinde ciddi bir ağrım olmuyor.

Opu yapıldığı gün 1 diyerek gün say ama önden veya geriden gelme durumu da olabiliyor

Canım ben eylülde transferden sonra günlük hayatıma döndüm. Tuttu ama kimyasal oldu. Bu sefer ilk 2 gün baya yattın ufak ufak gezindim. 9. Gün hafif kanama olunca yatak istirahati verdiler o yüzden yatıyorum ama hemşire normalde kanama olmazsa hep yatmayın kan dolaşımınızda sorun olmasın demişti.

Benim ilk tecrübem olduğu için ben full 1 hafta valan yatmayı düşünüyorum annemde yatma derken 7 24 değil ama dikkat etmek istiyorum kendime olursa olur olmazsa keşke demek istemiyorum

bana doktorum günlük hayatına dönebilirsin dedi 2 gün yatış diyoruz ama o bile hastanın psikolojisi için dedi günlük hayat derken bulaşık makinesi boşaltmak yok defi süpürge açmak yok rafa bardak almak yok iki gün bunlwrı yapma dedi ama bunlar dışında hayatına devam et dedi bende aynısını yaptım
Bu 2. Transferimde ne diyecek daha bilmiyorum ama yatacam yani bunu doktor demedi henüz ben psikolojik olarak öyle yapacam diyorum

Ben transferden geldim yattim, sabahi eve yol aldim 5 saat arabayla, ayakta 2saat gezdim pazarda. Eve geldim en fazla 1.5kilodan agir kaldirmadim, yemek yaptim, supurge isi yapmadim agira girmedim. Makinaya eyildim kalktim falan karnimi kasmadan. Bu arada agrilarim vardi ilk gunden 8.e kadar, msimdide oluyor hemen uzaniyorum. Arada durumumu unutup agir kaldirmisligimda oldu, evde misafirlerim vardi butungun ayakta kaldigim oldu. Oyle, yani nerden baksan normal hayata dondum bi tek ev temizlemedim.

benim tahlil günüm pazartesi ne zaman çağırırlar kese için bundan sonraki süreç nasıll ilerliyor bana anlatır mısınız
Ben ilk kanı pazar akşam verdim, aslında Pazartesi idi. 2 gün sonra tekrar verdim her ikisinde de tüp bebek merkezine haber verdim. Bir de normal kadın doğum doktorumla da iletişime geçtim o süreçte. Benim değer yüksekti ama sanırım herkesi standart 10 gün sonrasına çağırıyorlar, beni haftaya cuma çağırdılar kese için tüp bebek merkezinden. Kendi doktorum ikinci sonucumu gönderince hemen ertesi güne çağırdı ama ben ancak o çağırdıktan 3 gün sonra gidebildim.

Tüp bebek merkezinden verdikleri bilgiye göre verdikleri kese randevusundan 2 hafta sonraya kalp atışı için tekrar çağırıyormuş doktor. Ama ben ona gitmeyi düşünmüyorum ekstra ücret aldıkları için. Umarım paragozluk yapmayıp cuma günü varsa kalp atışına da bakar tüp bebek doktoru gerçi iyi bir doktor baya

Diyeceyim o ki, doktorum dediki tup bebek normal gebelik gibidir. 2 gun dinlen sonra gunluk hayatina devam et, koyde olan hamileler her is yapiyor sen neden yapmayasin. Tabi git agira gir demedi, mesela yani beni rahatlatiyordu heralde. Bebeyin tutunucagi varsa ilk gunler tutunur, sonra zayifsa rahim atar buna sen bisey yapamazsin dedi. Tabi belki buda hastanin durumuna gore bu deyisiyo bilmiyorum, kafanizi karistirmak istemem. Olanlari bilgi olsun diye yazdim, kafanizi sisirmemisimdir umarim Hala hamile olduguma inanmiyorumda o baska bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…