- 24 Eylül 2021
- 37
- 58
- 3
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.441
Bu yazıların kafa şişirmek gibi bi durumu olamaz olmamalı da bence spnuöta bu platform bilgi edinmek adına var sizler sayesinde bizde bilgiler ediniyoruz ben bu platformu fark etmeseydim belki de yürüdüğüm bu yolda bu kadar bilgi sahibi olamayabilirdim ki çok çok memnunum ben bu konuda dünyaca şeyler öğrendik ki en büyük bilgi birbirmizi tanıyıp tanımayalım destek olmayı umut olmayı öğrendik Allah her konuda hepinizden razı olsun inşallah mutlu sonuda hep birlikte bekleriz ve görürüzDiyeceyim o ki, doktorum dediki tup bebek normal gebelik gibidir. 2 gun dinlen sonra gunluk hayatina devam et, koyde olan hamileler her is yapiyor sen neden yapmayasin. Tabi git agira gir demedi, mesela yani beni rahatlatiyordu heralde. Bebeyin tutunucagi varsa ilk gunler tutunur, sonra zayifsa rahim atar buna sen bisey yapamazsin dedi. Tabi belki buda hastanin durumuna gore bu deyisiyo bilmiyorum, kafanizi karistirmak istemem. Olanlari bilgi olsun diye yazdim, kafanizi sisirmemisimdir umarimHala hamile olduguma inanmiyorumda o baska bi konu
Hiç bir fikrim yok malesefBugün transferimin 4. Günü ve karnımın içinde rahime doğru aşırı derecede yanma ve sıcaklık var bu şekilde bir şey yaşayan oldu mu aramızda?
Ben de pek yatmadım. İlk gün eve gelince dinlendim biraz. Ama gayet gerindim, yatakta delilercesine dönerek özellikle yüzüstü çok yattım. Eğildim kalktım hatta bulaşık makinesinin alt rafı yerinden çıktı içinde tabaklarla tencerelerle ağır halde onu kaldırıp yerine taktım (ama bunu yapmayın ben sonradan korktumHanımlar ben anlamıyorum. Bazılarınız devamlı yatıyor bazılarınız bu sefer yatmayacağım diyor.. Transfer sonrası nasıl bir süreç izleyeceğiz.. Fikir vermesi açısından Bi toparlayıp yorum yapsak
Hani ilacı arıyorsunuzDevlet hastanesi olduğu için şuan kapalı o bölüm aradım eşim de bakıyor ama olduğum civarda en az 10 eczane aradım baktımyok
İnşallah iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimHiç bir fikrim yok malesefama inşallah size sımsıkı tutunma belirtisdir
5.ci günse 6 7.ci günde bile yapabilirsiniz bence sanırım 5.ci gün embriyosu en kaliteli olan yanlış biliyorsam benide düzeltin kızlar5. Gün embriyosu kanda en erken ne zaman çıkar sizce? Hastanede çalıştığım için idrar testi yerine erkenden kan testi yaptırmak istiyorum ama günümü mü beklemeliyim kararsız kaldım
Pazartesi ise gittiğimde yaptırabilirim aslında ama işte kendi çalıştığım hastane de olunca herkes duyuyor negatif bir sonuç alırsam insanların gelip kafamı sisirmesinden korkuyorum5.ci günse 6 7.ci günde bile yapabilirsiniz bence sanırım 5.ci gün embriyosu en kaliteli olan yanlış biliyorsam benide düzeltin kızlar
Benim 2.ci gün neden hemen dondurdular caba 5.ci güne gitmediler hastaneye giderken sorucam sorucam diyorum unutuyorum sürekli bu koyuBen de pek yatmadım. İlk gün eve gelince dinlendim biraz. Ama gayet gerindim, yatakta delilercesine dönerek özellikle yüzüstü çok yattım. Eğildim kalktım hatta bulaşık makinesinin alt rafı yerinden çıktı içinde tabaklarla tencerelerle ağır halde onu kaldırıp yerine taktım (ama bunu yapmayın ben sonradan korktum). Transferin 3. Günü (transfer hariç) baya yürüdük eşimle, ayakta da kaldık. Sadece belim ağrıdı o gece. Sonuç pozitif oldu, hareketin bana hiç zararı olmadı istesem de zaten eğilip kalkmadan duramadım ben ilk günler bile.
Hatta ben hastanede transfer sonrası 35 dk falan yattım sadece. 15. Dakikada tuvalete kalkabilirsin dediler, tuvalete de gittim 18 dk sonra filan.
Sanki 5. Gün embriyosu transferi olanlar 3 gün, 3. Gün embriyosu transferi olanlar 5 gün kadar çok dikkatli olup sonrasında daha rahat davranabilirler gibi.
Insallah canim, dogru evet. Allah herkesden razi olsun. Benimde etrafimda durumumu neredeyse kimse bilmiyor, bende burda acildim burda desteklendim burda sizlerin desteyiyle su gecen surede gommedim kendimiBu yazıların kafa şişirmek gibi bi durumu olamaz olmamalı da bence spnuöta bu platform bilgi edinmek adına var sizler sayesinde bizde bilgiler ediniyoruz ben bu platformu fark etmeseydim belki de yürüdüğüm bu yolda bu kadar bilgi sahibi olamayabilirdim ki çok çok memnunum ben bu konuda dünyaca şeyler öğrendik ki en büyük bilgi birbirmizi tanıyıp tanımayalım destek olmayı umut olmayı öğrendik Allah her konuda hepinizden razı olsun inşallah mutlu sonuda hep birlikte bekleriz ve görürüz
Estrofem yok depolar da denildi baya eczane aradık bulduk onundaHani ilacı arıyorsunuz
Hayırlısı Allah'tan inşallahKızlar ben testlerimi verdim hem de iki hastanedeRabbim hakkımda ne hayırlısıysa onu versin bakalım ne çıkacak abartıyorum belki evet ama 11. Gün değer 12 olunca bi merak havası oluşuyor
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah pozitif sonuç alırsınız ilk denemeniz miPazartesi ise gittiğimde yaptırabilirim aslında ama işte kendi çalıştığım hastane de olunca herkes duyuyor negatif bir sonuç alırsam insanların gelip kafamı sisirmesinden korkuyorum
Canim yanma hissi progesterondan olsa gerek. Insani bi isitiyo o. Bende fitilden sonra sicak basiyo.Bugün transferimin 4. Günü ve karnımın içinde rahime doğru aşırı derecede yanma ve sıcaklık var bu şekilde bir şey yaşayan oldu mu aramızda?
Hayır 2. Denemem yaşım 26 ama ilk denemeyi 2 sene önce yaptım sonra eşimin de benim de yaşımız küçük diye 2 sene ara verdim fakat hiç gebelik yaşamadım. Sorunum amh düşüklüğü 0.3 civarında. Bu tedavimde de tek embriyom oldu yani yeniden tedaviye başlarsam sıfırdan her şeye başlamış olacağımEstrofem yok depolar da denildi baya eczane aradık bulduk onunda
Hayırlısı Allah'tan inşallah
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah pozitif sonuç alırsınız ilk denemeniz mi
Öyle valla gerçekler bunlar benimde çevremde herkes biliyor sanırım bir bilmeyen kayınpederim var oda belki diyorumInsallah canim, dogru evet. Allah herkesden razi olsun. Benimde etrafimda durumumu neredeyse kimse bilmiyor, bende burda acildim burda desteklendim burda sizlerin desteyiyle su gecen surede gommedim kendimiHepiniz var olun Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Az önce yumurta çatlatma iğnemi yaptım haftaya transfere kadar çatlasınlar bakalımyarın estrofeme başlıyorum günler yaklaştı
Bir sebebi vardır canım mutlaka. Onların prosedürü böyle olabilirBenim 2.ci gün neden hemen dondurdular caba 5.ci güne gitmediler hastaneye giderken sorucam sorucam diyorum unutuyorum sürekli bu koyu
Çatlatma iğnesinden dolayı ağrıların olabilir Kafana takma canım hadi bakalım hayırlı yumurta toplamalar olsun şimdidenAz önce yumurta çatlatma iğnemi yaptım haftaya transfere kadar çatlasınlar bakalımyarın estrofeme başlıyorum günler yaklaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?