- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.461
Yazmışsın zaten şimdi gördümKızlar ben testlerimi verdim hem de iki hastanedeRabbim hakkımda ne hayırlısıysa onu versin bakalım ne çıkacak abartıyorum belki evet ama 11. Gün değer 12 olunca bi merak havası oluşuyor
Canim yanma hissi progesterondan olsa gerek. Insani bi isitiyo o. Bende fitilden sonra sicak basiyo.
Evet az önce verdim geldim canımCevikKiz naptın canim test verdin mi sen geldin aklıma bugün hep ?
Olabilir hiç onu düşünmedim adet olucam diye korktum açıkçasıCanim yanma hissi progesterondan olsa gerek. Insani bi isitiyo o. Bende fitilden sonra sicak basiyo.
Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuzCanim yanma hissi progesterondan olsa gerek. Insani bi isitiyo o. Bende fitilden sonra sicak basiyo.
Allah'ım size öyle mucize versin ki sil baştan başlamak zorunda kalmayın inşallahHayır 2. Denemem yaşım 26 ama ilk denemeyi 2 sene önce yaptım sonra eşimin de benim de yaşımız küçük diye 2 sene ara verdim fakat hiç gebelik yaşamadım. Sorunum amh düşüklüğü 0.3 civarında. Bu tedavimde de tek embriyom oldu yani yeniden tedaviye başlarsam sıfırdan her şeye başlamış olacağım
Bi tanesi bir saate çıkar dedi diğeri 2 Saate dedi bakalım devamlı e nabıza bakıyorumYazmışsın zaten şimdi gördümne zaman çıkacakmış sonuçlar ay yok bizde seninle aynı heyacanı yaşıyoruz resmen burda
En kaliteli demeyelim de gün olarak en ileri o yüzden daha erken günde teste çıkabiliyor. Yani zaten 5 gün geçirmiş üzerine transferde 6 gün geciyor sanki 11.günü gibi oluyor ama 3.gün embriyosu olsa 6 gün geçse 9.günü gibi olacak5.ci günse 6 7.ci günde bile yapabilirsiniz bence sanırım 5.ci gün embriyosu en kaliteli olan yanlış biliyorsam benide düzeltin kızlar
Yok benim toplantı yumurtalar 3 tane donmuş embriyom var hastanede tee haziranda dondurulan. Bunu rahimi hazırlamak icin yaptırdı doktor doğal siklus diyorlarmış bunaÇatlatma iğnesinden dolayı ağrıların olabilir Kafana takma canım hadi bakalım hayırlı yumurta toplamalar olsun şimdiden
Hayırlısı Allah'tan inşallahBir sebebi vardır canım mutlaka. Onların prosedürü böyle olabiliren kalitelisi 5. Gün olmuyor hiç öyle bir şey yok, sadece daha kendini kanıtlamış gibi oluyor embriyo o kadar yaşadığı için. Yoksa nasip neyse o
Yazmışsın zaten şimdi gördümne zaman çıkacakmış sonuçlar ay yok bizde seninle aynı heyacanı yaşıyoruz resmen burda
Ahahahahah kendimi gördüm sanki hastane dedim mi e nabızdan çıkmıyorum yaaaBi tanesi bir saate çıkar dedi diğeri 2 Saate dedi bakalım devamlı e nabıza bakıyorum
İnşallahTransfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Allah'ım size öyle mucize versin ki sil baştan başlamak zorunda kalmayın inşallah
İlaçların etkileri canım adet sancısı gibi ağrılar yapıyor hem rahim de malum biraz hareketli olduğu için malum sahibi geldiOlabilir hiç onu düşünmedim adet olucam diye korktum açıkçası
Sizde mi özelde tedavi görüyorsunuzİnşallahben şu an estrofem ve lutinus vajinal tablet kullanıyorum tedavim için ekstra transferin 3. Gününde gonapeptyl 1 adet yaptım göbekten
Hayırlısı Allah'tan inşallah
Ahahahahah kendimi gördüm sanki hastane dedim mi e nabızdan çıkmıyorum yaaa
Evet klinikte tedavi görüyorum adanada baby factoring Mersin'den gidip geliyordum tedavi süresinceSizde mi özelde tedavi görüyorsunuz
İnşallah sizin de sonucunuz + olurİlaçların etkileri canım adet sancısı gibi ağrılar yapıyor hem rahim de malum biraz hareketli olduğu için malum sahibi geldiolabilir yanmalar iyiye yoralım rahme gömülmeyeçalıştığı içindir yanmalar inşallah
Heeee olabilir benim ilk transferim ilk denemem olduğu için pek detay bilmiyorum mesela doktor geçen ğittiğimde rahmine çizik atarız dedi neler neler varmış işteYok benim toplantı yumurtalar 3 tane donmuş embriyom var hastanede tee haziranda dondurulan. Bunu rahimi hazırlamak icin yaptırdı doktor doğal siklus diyorlarmış buna
Hemşire yanlış anladıysam bu progestan için çatlatma iğnesi dediKızlar size transferden önce çatlatma iğnesi verdiler mi ??
Hayırla olsun canım hepimizin inşallahİnşallah sizin de sonucunuz + olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?