2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar ben testlerimi verdim hem de iki hastanede Rabbim hakkımda ne hayırlısıysa onu versin bakalım ne çıkacak abartıyorum belki evet ama 11. Gün değer 12 olunca bi merak havası oluşuyor
Yazmışsın zaten şimdi gördüm ne zaman çıkacakmış sonuçlar ay yok bizde seninle aynı heyacanı yaşıyoruz resmen burda

Canim yanma hissi progesterondan olsa gerek. Insani bi isitiyo o. Bende fitilden sonra sicak basiyo.
Transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Allah'ım size öyle mucize versin ki sil baştan başlamak zorunda kalmayın inşallah

Yazmışsın zaten şimdi gördüm ne zaman çıkacakmış sonuçlar ay yok bizde seninle aynı heyacanı yaşıyoruz resmen burda
Bi tanesi bir saate çıkar dedi diğeri 2 Saate dedi bakalım devamlı e nabıza bakıyorum

5.ci günse 6 7.ci günde bile yapabilirsiniz bence sanırım 5.ci gün embriyosu en kaliteli olan yanlış biliyorsam benide düzeltin kızlar
En kaliteli demeyelim de gün olarak en ileri o yüzden daha erken günde teste çıkabiliyor. Yani zaten 5 gün geçirmiş üzerine transferde 6 gün geciyor sanki 11.günü gibi oluyor ama 3.gün embriyosu olsa 6 gün geçse 9.günü gibi olacak

Çatlatma iğnesinden dolayı ağrıların olabilir Kafana takma canım hadi bakalım hayırlı yumurta toplamalar olsun şimdiden
Yok benim toplantı yumurtalar 3 tane donmuş embriyom var hastanede tee haziranda dondurulan. Bunu rahimi hazırlamak icin yaptırdı doktor doğal siklus diyorlarmış buna

Hayırlısı Allah'tan inşallah

Bi tanesi bir saate çıkar dedi diğeri 2 Saate dedi bakalım devamlı e nabıza bakıyorum
Ahahahahah kendimi gördüm sanki hastane dedim mi e nabızdan çıkmıyorum yaaa

Olabilir hiç onu düşünmedim adet olucam diye korktum açıkçası
İlaçların etkileri canım adet sancısı gibi ağrılar yapıyor hem rahim de malum biraz hareketli olduğu için malum sahibi geldi olabilir yanmalar iyiye yoralım rahme gömülmeyeçalıştığı içindir yanmalar inşallah

Kızlar bişey sorucam ne alaka diyebilirsiniz belki ben yarın balık yesem transfer zamanı sıkıntı olur mu yaaa yada sonrası tüketsem bişey olur mu acaba riske atmak istemiyorum da

Yok benim toplantı yumurtalar 3 tane donmuş embriyom var hastanede tee haziranda dondurulan. Bunu rahimi hazırlamak icin yaptırdı doktor doğal siklus diyorlarmış buna
Heeee olabilir benim ilk transferim ilk denemem olduğu için pek detay bilmiyorum mesela doktor geçen ğittiğimde rahmine çizik atarız dedi neler neler varmış işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…