2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Heeee olabilir benim ilk transferim ilk denemem olduğu için pek detay bilmiyorum mesela doktor geçen ğittiğimde rahmine çizik atarız dedi neler neler varmış işte
Benimde çok detaylı bilgiye ihtiyacım varmış banada doktorum tutma ihtimalin yüksek ama tutmazsa o zaman çizik atarız dedi

Yanlış mı okudum bilmiyorum ama bi arkadaş yazmışta bir an direk size sormak için geldim
Bana vermediler de ilkinde de vermediler çünkü çatlatma iğnesi (progestan dex) tek iğnem bu
Bana verilen bu bugün sadece 1 ampül vurundum yarın 2 ampül

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-18-21-25-38-41_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    24 KB · Görüntüleme: 25
Heeee olabilir benim ilk transferim ilk denemem olduğu için pek detay bilmiyorum mesela doktor geçen ğittiğimde rahmine çizik atarız dedi neler neler varmış işte
Evet ya ben de bilmiyordum tedaviye başladığımda ilk görüştüğüm doktor hatta dalga gecti dedi hicbirsey bilmiyorsun biraz araştır dedi ukala zamanla öğreniyor insan her şeyi

Alla alla bana niye vermedi acaba
Şuan hatırlamaya çalışıyorum ilkinde de vermedi galiba ya
Tedavi farklıdır canım ilkinde benim de vermemişti buna doğal siklus diyorlar az ilaçla oluyor . Yani normalde hamile kalman gereken zamanda yapıyorlar gibi yumurtalar catliyor üzerine 5-6 gün geciyor transfer oluyor . Bu seferde böyle deneyelim istedik bakalım

Hayırlısı canım inşallah tutunurlar

Kızlar transferden
Kızlar bişey sorucam ne alaka diyebilirsiniz belki ben yarın balık yesem transfer zamanı sıkıntı olur mu yaaa yada sonrası tüketsem bişey olur mu acaba riske atmak istemiyorum da
Sıkıntı olur mu hiç kuzum bol bol yememiz lazım haftada 3 gün muhakkak demişti doktorum bana ama tabi ne mümkün en az haftada iki gün tüket öncesi ve sonrasında

Bizler artık birer tüp bebek doktoru olduk burda transfer ola ola Allah'ım bu son olsun artık sonuçları bize muhakkak yaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…