- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.028
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.481
Benimde çok detaylı bilgiye ihtiyacım varmış banada doktorum tutma ihtimalin yüksek ama tutmazsa o zaman çizik atarız dediHeeee olabilir benim ilk transferim ilk denemem olduğu için pek detay bilmiyorum mesela doktor geçen ğittiğimde rahmine çizik atarız dedi neler neler varmış işte
Yanlış mı okudum bilmiyorum ama bi arkadaş yazmışta bir an direk size sormak için geldimHemşire yanlış anladıysam bu progestan için çatlatma iğnesi dedi
İnşallah gerek kalmaz canım orasına burasına çizik attırmadan herkes hamile kalsınBenimde çok detaylı bilgiye ihtiyacım varmış banada doktorum tutma ihtimalin yüksek ama tutmazsa o zaman çizik atarız dedi
Bana verilen bu bugün sadece 1 ampül vurundum yarın 2 ampülYanlış mı okudum bilmiyorum ama bi arkadaş yazmışta bir an direk size sormak için geldim
Bana vermediler de ilkinde de vermediler çünkü çatlatma iğnesi (progestan dex) tek iğnem bu
Amin gülüm amin inşallahİnşallah gerek kalmaz canım orasına burasına çizik attırmadan herkes hamile kalsın
Bana da bunu dex i 20. Den itibaren sabah akşamBana verilen bu bugün sadece 1 ampül vurundum yarın 2 ampül
Evet hatta yarım saat önce yaptımKızlar size transferden önce çatlatma iğnesi verdiler mi ??
Ye canım omega 3 deposu baligin ne zararı olabilir kiKızlar bişey sorucam ne alaka diyebilirsiniz belki ben yarın balık yesem transfer zamanı sıkıntı olur mu yaaa yada sonrası tüketsem bişey olur mu acaba riske atmak istemiyorum da
Alla alla bana niye vermedi acabaEvet hatta yarım saat önce yaptımhaftaya bugün transferim var
Evet ya ben de bilmiyordum tedaviye başladığımda ilk görüştüğüm doktor hatta dalga gecti dedi hicbirsey bilmiyorsun biraz araştır dedi ukalaHeeee olabilir benim ilk transferim ilk denemem olduğu için pek detay bilmiyorum mesela doktor geçen ğittiğimde rahmine çizik atarız dedi neler neler varmış işte
Tedavi farklıdır canım ilkinde benim de vermemişti buna doğal siklus diyorlar az ilaçla oluyor . Yani normalde hamile kalman gereken zamanda yapıyorlar gibi yumurtalar catliyor üzerine 5-6 gün geciyor transfer oluyor . Bu seferde böyle deneyelim istedik bakalımAlla alla bana niye vermedi acaba
Şuan hatırlamaya çalışıyorum ilkinde de vermedi galiba ya
Hayırlısı canım inşallah tutunurlarTedavi farklıdır canım ilkinde benim de vermemişti buna doğal siklus diyorlar az ilaçla oluyor . Yani normalde hamile kalman gereken zamanda yapıyorlar gibi yumurtalar catliyor üzerine 5-6 gün geciyor transfer oluyor . Bu seferde böyle deneyelim istedik bakalım
Sıkıntı olur mu hiç kuzum bol bol yememiz lazım haftada 3 gün muhakkak demişti doktorum bana ama tabi ne mümkünKızlar bişey sorucam ne alaka diyebilirsiniz belki ben yarın balık yesem transfer zamanı sıkıntı olur mu yaaa yada sonrası tüketsem bişey olur mu acaba riske atmak istemiyorum da
Yok be progestan olur mu hiçHemşire yanlış anladıysam bu progestan için çatlatma iğnesi dedi
Bizler artık birer tüp bebek doktoru olduk burda transfer ola olaHeeee olabilir benim ilk transferim ilk denemem olduğu için pek detay bilmiyorum mesela doktor geçen ğittiğimde rahmine çizik atarız dedi neler neler varmış işte
Hayır canımKızlar size transferden önce çatlatma iğnesi verdiler mi ??
Diğeri de 33.88 çıkmışİnanamıyorumTestlerden biri açıklanmış 38.32 Allahım neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?