- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.501
Yaaa hadi inşallahTestlerden biri açıklanmış 38.32 Allahım neler oluyor
Aynen canim bizim opu da yapildi döllenme işlemi için şuan gerek yok çatlatmaya tüplertüplere çıkıyor rahme yolculuk zaten.Tedavi farklıdır canım ilkinde benim de vermemişti buna doğal siklus diyorlar az ilaçla oluyor . Yani normalde hamile kalman gereken zamanda yapıyorlar gibi yumurtalar catliyor üzerine 5-6 gün geciyor transfer oluyor . Bu seferde böyle deneyelim istedik bakalım
Düşük olanı daha önce mi yapmıştın saat olarak ?Diğeri de 33.88 çıkmışİnanamıyorumçok şaşkın ve mutluyum
Maşallah canimmmDiğeri de 33.88 çıkmışİnanamıyorumçok şaşkın ve mutluyum
Galiba pazartesi de vericemYaaa hadi inşallahdualarımız seninle burda kaç kişi hepimiz aynı güzel enerjileri yolluyoruz sana ve minnoşuna pazartesi tekrar mi test vereceksin o zaman ?
Sag totisimden protestanimi da aldım değmeyin keyfime
Gelsin çay keyfi valla
Yok önce yüksek çıkanı vermiştim canımDüşük olanı daha önce mi yapmıştın saat olarak ?
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin hepimiz sağlık ve sıhhatle kucağımıza alalımYaaa hadi inşallahdualarımız seninle burda kaç kişi hepimiz aynı güzel enerjileri yolluyoruz sana ve minnoşuna pazartesi tekrar mi test vereceksin o zaman ?
Bende yormuyorum kendimi kayınvalidem var sağolsun o herşeyi yapıyor ben öyle evin icinde yürüyüş feln. Aynen az kaldı rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsünBende üçüncü günden sonra yavaş yavaş bişeyler yaptim ama kendimi hiç yormadim. Az kalmış canimmm sağlıkla tutunsun bebişin insallhhepimiz bu duyguyu tadalim kucağımıza alalım bebeklerimizi
Ohh afiyet olsun canımSag totisimden protestanimi da aldım değmeyin keyfime
Gelsin çay keyfi valla
Yaaaa çok çok çok mutlu oldumDiğeri de 33.88 çıkmışİnanamıyorumçok şaşkın ve mutluyum
Ben ben benKızlar çok olmazsam
Liste düzenlicem yarımcı olurmusunuz kim ne durumda kafam karıştı kalabalık oluncahemde sohbetmiz yenilensin
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
Gel beraber olsun şekerimOhh afiyet olsun canım
Mersi kuzum bende kabak cekirdegimi almışım yanıma biraz vitamin depoluyorum
Gel beraber olsun şekerim
Afiyet olsun canisiMersi kuzum bende kabak cekirdegimi almışım yanıma biraz vitamin depoluyorum
Canım benim bildiğim normal gebelik gibi sayılıyor 10 12 gün sonra öğreneceğiz mesela 4 haftalık sayılacak yani adet tarihimize göre hesaplanacak diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabişirim tabiki henüz kısmet olmadı saymakKızlar benim size sorularım olacak bakarmısınız bi
Diyelim ki transfer oldu hamile kaldık inşallah (mevlam nasip eder) nasıl gün sayılıyor benimki 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite kese görme gün sayma falan ve hamile kaldık diyelim haftalık falan onlar nasıl belli oluyor
Prednolü transferden önce kaç gün kullandım canım transferden aınrada mı kullanacağız onu çok kötü tadı varya hiç içemiyorum kurtulacağım ondan diye düşünmüştüm.sımsıkı tutunacak bebeğin sana inşallah çiftetelliyi ondan sonra hep beraber oynarız şimdi tek başına oynama kızPek yapmadı yaa bende iyiyim şuanlık 5gün sadece kullacam daha fazla değil. Güya da yatıp dinlenecem demin kendimi yürüyeyim derken çiftetelli oynarken buldum yesemde kalmaz bende büyük ihtimalle. inşallah tutunur bu çocuk bana bu şekilde
Bir güzel haberimiz gelmiş sağlıkla kucağına al inşallah canım darısıda bizlere olsunKızlaar yazamadım ne zamandır herkes iyidir inşallahbugun 12. günümdü transferimin 602 cıktı değerim
Ah canım beni mi özledin sen yoksam
Azcık bekle bakim sen ondan sonra nasıl vuruyor ağrısı ben 4 tane 2 ampul yaptırdım kalçaö bezeyle doldu resmen.hatta bugün dalga geçtim kıçımdan vuruyolar kolumu bile ağrıtıyo bu iğne diye hemşire güldüÇok mu yakar yaaa valla bak korkutma beni hemşire anlatıyor canın yanar yağlı mağlı dedim keşke vurduktan sonra deseydin böyle böyle kız iğneyi vurdu istemsiz o neydi dedim kıza koptum yaaaa nasıl korktuysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?