2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aynen canim bizim opu da yapildi döllenme işlemi için şuan gerek yok çatlatmaya tüplertüplere çıkıyor rahme yolculuk zaten.

Yaaa hadi inşallah dualarımız seninle burda kaç kişi hepimiz aynı güzel enerjileri yolluyoruz sana ve minnoşuna pazartesi tekrar mi test vereceksin o zaman ?
Galiba pazartesi de vericem sabah akşam test yapasım var Allahım sen büyüksün bakalım doktor ne dicek

Yaaa hadi inşallah dualarımız seninle burda kaç kişi hepimiz aynı güzel enerjileri yolluyoruz sana ve minnoşuna pazartesi tekrar mi test vereceksin o zaman ?
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin hepimiz sağlık ve sıhhatle kucağımıza alalım

Bende üçüncü günden sonra yavaş yavaş bişeyler yaptim ama kendimi hiç yormadim. Az kalmış canimmm sağlıkla tutunsun bebişin insallh hepimiz bu duyguyu tadalim kucağımıza alalım bebeklerimizi
Bende yormuyorum kendimi kayınvalidem var sağolsun o herşeyi yapıyor ben öyle evin icinde yürüyüş feln. Aynen az kaldı rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün

Canım benim bildiğim normal gebelik gibi sayılıyor 10 12 gün sonra öğreneceğiz mesela 4 haftalık sayılacak yani adet tarihimize göre hesaplanacak diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabişirim tabiki henüz kısmet olmadı saymak
Prednolü transferden önce kaç gün kullandım canım transferden aınrada mı kullanacağız onu çok kötü tadı varya hiç içemiyorum kurtulacağım ondan diye düşünmüştüm.sımsıkı tutunacak bebeğin sana inşallah çiftetelliyi ondan sonra hep beraber oynarız şimdi tek başına oynama kız
Kızlaar yazamadım ne zamandır herkes iyidir inşallah bugun 12. günümdü transferimin 602 cıktı değerim
Bir güzel haberimiz gelmiş sağlıkla kucağına al inşallah canım darısıda bizlere olsun
H hasretim0601
Seni düşününce aklima hasretim ben sana deli gibi hasretim sarkisi geliyor devamlı
Ah canım beni mi özledin sen yoksam
Azcık bekle bakim sen ondan sonra nasıl vuruyor ağrısı ben 4 tane 2 ampul yaptırdım kalçaö bezeyle doldu resmen.hatta bugün dalga geçtim kıçımdan vuruyolar kolumu bile ağrıtıyo bu iğne diye hemşire güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…