- 6 Aralık 2021
- 20
- 50
- 3
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.521
Gebesin kız gebe inan artık buna sağlıkla kucağına al inşallah canım gece gece mutluluk yaşattın bizeDiğeri de 33.88 çıkmışİnanamıyorumçok şaşkın ve mutluyum
Bence yap nasıl dayandın kız 10.güne kadar biz sabırsızlar var 2.gün başlayacağız testeKızlar herkese merhaba yarın transferimin 10.cu günü yarın kan versem mi acaba erken mi çok kararsızım
Simdi test yapsan bile çıkarKızlar herkese merhaba yarın transferimin 10.cu günü yarın kan versem mi acaba erken mi çok kararsızım
Pazar günü 3.gun embriyosu transfer edildi.7.gun bugunKaçıncı gününde sin canım
Kesinlikle yaaaBence yap nasıl dayandın kız 10.güne kadar biz sabırsızlar var 2.gün başlayacağız testeefsunn210102 Iron Butterfly demi
Geliyorum ben diyor annesiTestlerden biri açıklanmış 38.32 Allahım neler oluyor
Ben olsam çoktan test yapmıştımPazar günü 3.gun embriyosu transfer edildi.7.gun bugun
İnşallah canım.suan hep yatıyorumOyy dikkat et kendineo durumda dışarıdan yemek bence çok etkilemez. İyi olun yeter ki
Testim yok canım.alacak kimsede yok. O yüzden ben de bekliyorumBen olsam çoktan test yapmıştım
Hadi yaaaTestim yok canım.alacak kimsede yok. O yüzden ben de bekliyorum
Evet yaaaa zaten minik minik artınca aklıma sen geliyorsunYaaaa çok çok çok mutlu oldumben demiştim sanaaaa
2.gun çok erken değil mi .en az 6 yi bekleyin bence.simdi zaten pozitif cikarHadi yaaa
Biz stok yaptık valla 2.günden itibaren yapacağız
Ay evet ya hamileyim şaka gibi hamileyim diyebiliyorum şu an
Maşallah canım çok sevindim.rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsinDiğeri de 33.88 çıkmışİnanamıyorumçok şaşkın ve mutluyum
Dayandım ama nasılBence yap nasıl dayandın kız 10.güne kadar biz sabırsızlar var 2.gün başlayacağız testeefsunn210102 Iron Butterfly demi
Evet canım en önemlisi artık bu ne veriyorsa Rabbim sağlık sıhhatle hayırla versin hepimizeMaşallah canım çok sevindim.rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin
Bence de nasıl dayandın ben aynı anda iki hastanede kan veriyorum değerleri karşılaştırmak içinDayandım ama nasılYarın kan vericem inşallah her şey güzel olur
Biz biraz çılgınız2.gun çok erken değil mi .en az 6 yi bekleyin bence.simdi zaten pozitif cikar
Ay evet yaaaaa yerim ben onuuuuu zalım çocuuummmmGeliyorum ben diyor annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?