2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hahah ben hatta transfer öncesi başlayayım diyorum teste hazır çatlatma iğnesi yaptım ya onun sayesinde belki görmeye başlarım çift çizgi
Bak bu çok mantıklı
Aaahh allahim hepimizin hayalî aynı sen bizlere annelik duygusunu yasat yarabbim

Gebesin kız gebe inan artık buna sağlıkla kucağına al inşallah canım gece gece mutluluk yaşattın bize
Ya var ya 9. Gün değer 5.98 çıkınca aşırı üzülmüştüm acaba tuttu da düşüyor mu diye ama şimdi öyle güzel duygu ki Allah ol deyince oluyor işte çok şükür

Canim yanma hissi progesterondan olsa gerek. Insani bi isitiyo o. Bende fitilden sonra sicak basiyo.
Evet bir sıcak basıyor parmak ucumdan tepeme kadar bende progestanı fitil olarak kullanıyorum sizin gibi aynı etki sonrada tatlı tatlı bir uyku geliyor bilmiyorum bende mi yapıyor hiç kimse uyku yapıyor demiyor sonra da gece uyu uyuyabilirsen

Iron Butterfly bir de @Zecmel bugün transfer oldu transfer tarihini ekleyebilirsin. Parça parça yazdım ama anca aklıma geliyor

Benimde hafif kolum ağrımaya başladı yaa
Bence yap nasıl dayandın kız 10.güne kadar biz sabırsızlar var 2.gün başlayacağız teste efsunn210102 Iron Butterfly demi
Her an fikir değiştirip testler alabilirim

Kizlar bende bikac gundur acayip sekilde gogus hassasiyeti var dokunmayı birak kiyafetlerim bile canimi acitiyor. Transferimin bugun 5.ci günü daha normalmi Tedirginim biraz
Normal belirtiler tedirgin olmayın hormon ilaçlarının işi bunlar ah o ilaçlar hem şikayet ediyorum onlardan hem de bize sanş verdikleri için şükrediyorum

Bence yatın derim 1 hafta rapor aldım dinledim bir hafta sonra 1 gün
Iron Butterfly bir de S sibellldr var hamile ama o listede yok sanırım hiç
Iron Butterfly bir de S sibellldr var hamile ama o listede yok sanırım hiç
Evet galiba hamileyim

Kizlar bende bikac gundur acayip sekilde gogus hassasiyeti var dokunmayı birak kiyafetlerim bile canimi acitiyor. Transferimin bugun 5.ci günü daha normalmi Tedirginim biraz
Normal bence canım benim 13. Günüm halâ var tedirgin olma hiç güzel günlerin belirtileri inşallah

Hamişleri takip edemiyorum masallah bereketli bir grup oldu devamı gelsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah nazarlardan korusun sizi anneciklerBiz bekleyenlerinde yüzü gülsün dileğim
Amin canım amin sağlıkla sıhhatle herkes gülsün herkes mutlu olsun herkes sağlıkla kucağına alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…