2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yok istemiyorlar

Normal belirtiler tedirgin olmayın hormon ilaçlarının işi bunlar ah o ilaçlar hem şikayet ediyorum onlardan hem de bize sanş verdikleri için şükrediyorum
Ignem vardi sadece dün bitti onun etkisimidir acaba ama sonradan basladi bu hassasiyet bilemedim insallah guzel sonuclar aliriz Yaa

Bugun de geçti
Yalnız değilsin canimm ben de aynıyım

senin iğnen akşamdı dimi ? progestan
demediler mi sana sabah vurul gel diye
ben mi yanlış anladım bana ilaçlarını iç iğneni vurul gel dedi
prolotun ve enox u getir dedi sadece
Canim bende normalde saat 2 3 arası yaptiriyorum transfer olacağım gün tüm ilaçlarımı yanımda götürdüm progesteronu zaten hemşire vuruyor ya onu transfer oncesi vuruyorlar orada sen beklerken yani yanlışlık yok saatini gelmeden yapıyor transfer oncesi sem götür yanında

Ya saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
Canim oncelikle hayirli olsun güzel haberler alırsın inşallah Ayakların neden yukarıda canım özel bir sebebi var mı

Aynen veb vurulup gidicem direk canim

Canlarim cok uykum geldi ben kaçar
Herkese hayırlı akşamlar
Geceler demek istedin herhalde bebeğim bende kaçar kızlar geceniz güzel olsun

Yarınlarımız umut dolu olsun kalbinizden sevgi yüzünüzden de gülücük eksik olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…