- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.561
Allahımmmmmmm Allahımmmmm bunu herkes yaşasın Allahım amin
Inşallah hepimizin güzel sonucları olurHakkında hayırlısı olsun pozitif olursun inşallah
Yok istemiyorlarGünaydınnnnnnnnn
Canım muayene edecek rahim kalınlığı değerler vs
sonrasında ilaç verecek 10 günlük bir mavi hap (kişiye göre değişebilir )
sonrasında 1-2 kere muayene edecek ve transfer tarihibi verecek çok basit.
Benimde sorum şu ki tamam ilacı kullandık transfer için kovid testi veya anti hiv vs isteyecekler mi transfer olan arkidişler el atın bakem
Ignem vardi sadece dün bitti onun etkisimidir acaba ama sonradan basladi bu hassasiyet bilemedim insallah guzel sonuclar aliriz YaaNormal belirtiler tedirgin olmayın hormon ilaçlarının işi bunlar ah o ilaçlar hem şikayet ediyorum onlardan hem de bize sanş verdikleri için şükrediyorum
Hadi bizi habersiz bırakmaCesaret edemiyorum yarın eşim varken yapicam inşallah
Hadi insallah Canim yaaaNormal bence canım benim 13. Günüm halâ var tedirgin olma hiç güzel günlerin belirtileri inşallah
Teste gidicem demiştim ya gittik canım değer 12’den 38 e yükselmiş çok şükürAmin kuzum sen naptın. Ben takip edemedim ise başlamıştım çok giremedim o yüzden. Geliyo mu minnoş
Yaptım evet ben biraz daha yavaş yavaş ve temkini ilerliyorum galiba 38 e yükselmişHadi insallah Canim yaaa❤ sende durumlar nedir test yaptinmi 13gun supermiş
Yalnız değilsin canimm ben de aynıyımKızlar sorumun saçma olduğunu biliyorum fakat hiç belirtisi olmadan pozitif gören var mı ?Trans sonraki 2.gün asla bi kasık batması bi vajina batması yok transfere girrmemiş gibiyim . Minnoşlar tutundu mu napıyorlar acaba.
Canim bende normalde saat 2 3 arası yaptiriyorum transfer olacağım gün tüm ilaçlarımı yanımda götürdüm progesteronu zaten hemşire vuruyor ya onu transfer oncesi vuruyorlar orada sen beklerken yani yanlışlık yok saatini gelmeden yapıyor transfer oncesi sem götür yanındasenin iğnen akşamdı dimi ? progestan
demediler mi sana sabah vurul gel diye
ben mi yanlış anladım bana ilaçlarını iç iğneni vurul gel dedi
prolotun ve enox u getir dedi sadece
Çok sevindim canım çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYa var ya 9. Gün değer 5.98 çıkınca aşırı üzülmüştüm acaba tuttu da düşüyor mu diye ama şimdi öyle güzel duygu ki Allah ol deyince oluyor işte çok şükür
Canim oncelikle hayirli olsunYa saatinde vuruyorum akşam oluyo benim iğnem. Prolutonu yanımda istediler ama henüz bişi olmadı bekliyorum işte ayaklar yukarda yarım saat oldu. Şarjımda az yaa
Aynen veb vurulup gidicem direk canimCanim bende normalde saat 2 3 arası yaptiriyorum transfer olacağım gün tüm ilaçlarımı yanımda götürdüm progesteronu zaten hemşire vuruyor ya onu transfer oncesi vuruyorlar orada sen beklerken yani yanlışlık yok saatini gelmeden yapıyor transfer oncesi sem götür yanında
AminnnnnGeceler demek istedin herhalde bebeğimbende kaçar kızlar geceniz güzel olsun
Yarınlarımız umut dolu olsun kalbinizden sevgi yüzünüzden de gülücük eksik olmasın
3.gün embriyosunu 7.günde test yapma canım eğer doğru okuduysam. bence iki gün sonra yap daha geç çıkabilir şimdi çıkmazsa çok üzülürsünüzCesaret edemiyorum yarın eşim varken yapicam inşallah
5. Gün embriyosu canım yarın tam 10.cu günüm varsa inşallah çıkar3.gün embriyosunu 7.günde test yapma canım eğer doğru okuduysam. bence iki gün sonra yap daha geç çıkabilir şimdi çıkmazsa çok üzülürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?