- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.581
Progesteron yapiyor canim hem dolgunluk hemde hassaslikKizlar bende bikac gundur acayip sekilde gogus hassasiyeti var dokunmayı birak kiyafetlerim bile canimi acitiyor. Transferimin bugun 5.ci günü daha normalmiTedirginim biraz
Hadi hayırlı olsunGaliba pazartesi de vericemsabah akşam test yapasım var Allahım sen büyüksün bakalım doktor ne dicek
Biraz mı?çılgın değil delirmiş olabiliriz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı da bize olsun inşallahKızlar; 11.gün sonucum: 631,7 çıktı. Çok heyecanlandım
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımKızlar; 11.gün sonucum: 631,7 çıktı. Çok heyecanlandım
Amin canım insallahSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımdarısı bizlere olsun inşallah canım
Amin insallah canımBiraz mı?çılgın değil delirmiş olabiliriz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı da bize olsun inşallah
Hayırlı olsun cnmm kat kat artsın değerinTestlerden biri açıklanmış 38.32 Allahım neler oluyor
Kızlar; 11.gün sonucum: 631,7 çıktı. Çok heyecanlandım
Farketmiyor cnmArkadaşlarım GünaydınKanda gebelik testi aç tok farketmiyor dimi
Takip et değerlerini ve bizi haberdar et canım. Allah korusun kimyasal mimyasal gibi bir şey olmazsa bal gibi hamilesinBence yatın derim 1 hafta rapor aldım dinledim bir hafta sonra 1 gün
Evet galiba hamileyim
Ahhh gözün aydın. Çift embriyo mu koymuşlardı değer yüksek geldi, ikiz olabilir miKızlar; 11.gün sonucum: 631,7 çıktı. Çok heyecanlandım
Spermde sorun vardı canım 1 clde 13 mio sperm vardı 15 olması gerekiyor en az. Hız da bir miktar düşüktü. Morfolojimiz %8 en az %4 olmalıymış, doktorlar buna kötü demedi ama embriyolog sperm de sıkıntılıydı sayı, hız ve morfoloji bakımından dediKatre_g canim insallah o tek yumurtan doğacak evladın olur bişey soracağım sperm ile ilgili bir sorununuz var mi yani morfoloji kac sayı yada ileri hızı
Transferdaşım benim de 25 inde25. De transferim var bilmiyorum güncelledin mi5. Gün embriyosu
Spermde sorun vardı canım 1 clde 13 mio sperm vardı 15 olması gerekiyor en az. Hız da bir miktar düşüktü. Morfolojimiz %8 en az %4 olmalıymış, doktorlar buna kötü demedi ama embriyolog sperm de sıkıntılıydı sayı, hız ve morfoloji bakımından dediama sorgulamadım. Doktorlar sperm değerleri normalde yakın ama zorlaştırır demişti hep. Benim de amh düşüklüğüm var ayrıca. 0.94 çıktı amh doktor yaşıtlarından bir tık düşük dedi.
Ben de tam tersini duydum forumda. 3.güne kadar gitmesi spermin kalitesine bağlıymış. 5.e gitmesi ise yumurtaya diyeCanim sayıyı yüksekmiş bizde milyon değil binli bir şeydi. Morfoloji aynen 4 olmasi gerekiyor düşük olmasını duydum ama yüksek nasil oluyor bilmiyorum bizim ki 2 ydi. Yani spermi şey için sordum bizde sperm de sorun vardı doktorum 5. Günü beklemeliyiz dedi sperm sorunlulardq 5. Gün beklenilmesi tavsiye ediliyormuş çünkü 3. Günden sonra sperm etkili oluyormuş. İnşallah 5. Güne gelir canim kalbini ferah tut sen. Benim daha önce 2 denemem var biri 3. Gün du embriyom diğeri de 5. Gün ikisi de olmadı yani keşke ilkinin transferini hiç olmasaydım dedim çok hayal kırıklığı yaşadım inşallah transfere uygun bir embriyo ise zaten kalır. İnşallah da güzel haber alırsın canım.
Ah canım benim üzülme hiç sabırla duayla bekle bitanemGünaydın umut yolcuları
Takip et değerlerini ve bizi haberdar et canım. Allah korusun kimyasal mimyasal gibi bir şey olmazsa bal gibi hamilesininş değerlerin gün gün artacak. Senin kaset testte çıkmamasına çok üzüldüm eşime bahsettim hatta forumda biri var çıkmadı testte üzüldüm. İnş kan sonucu iyi çıkar diye görmüyorum ama hepinize içten dua ediyorum kendim kadar yemene içmene çooook dikkat et, stres yapma devam edecek mi diye, kucağına aldığın günleri de göreceksin inş
Ahhh gözün aydın. Çift embriyo mu koymuşlardı değer yüksek geldi, ikiz olabilir mi
Kızlar ben size bir şey danışıcam. Bilenler bilir, bilmeyenlere hatırlatayım. Benim amhım düşüktü ve opuda 2 yumurta toplayabildiler. Onlardan da yalnızca biri işlem yapmaya müsaitmiş ve onu döllediler. Dün aradılar 3.güne olması gereken özellikle ile gelmiş, gelişimi gayet iyi dediler. Benim doktorum tek yumurta bile olsa 5. Güne gitmeden transfer yapmıyor. Bizim lablarımız çok gelişkin ve 3. Günde aslında fallop tüplerinde olması gereken embriyoyu rahme bırakıp riste atmıyoruz diyor. Şimdi yarına transfer tarihi belirledik ama tabiki embriyom hala takipte. Eğer olur da yarın sabah embriyonun gelişimiyle ilgili bir sorun olursa beni erkenden arayacaklar iptal için. Embriyologlar ümitli konuşuyor genelde ama her ihtimal var tabi diyorlar. İnternette okuduğumda 3 ten 5. Güne gitmesi hep zor gibi okumuştum daha önce. Son dönemde meşhur merkezlerin yazılarını okuduğumdaysa embriyolarımızın %70ini lab ortamında 5. Güne taşıyabiliyoruz falan yazmışlar. Burda bir arkadaş da hatta tek yumurta olunca o en güçlüsü oluyormuş zaten demişti. Sizlerden böyle tek yumurtayla işlem yapan 5. Güne giden var mı? Sizce 3. Güne giden bir embriyo 5. Güne de gider mi yoksa düşük bir ihtimal mi bu? Yoksa son dönemlerde yeni teknolojilerle birlikte, çoğunlukla 5. Güne gidiyor mu? Bu benim ilk denemem. Tek yumurtayla kaldığım için diken üstündeyim. Yarın sabah erkenden arama gelmemesi için dua ediyorumyorumlarınızı rica edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?