2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yok canim hani diğer arkadaşlar da bilir ilk 3 gün yumurta kalitesi 3. Günden sonra da sperm kalitesi götürüyor embriyoyu . Bende 3 yıldır normal gebelik hiç olmadı. 2 tüp bebek de olmadı. Eşim son 2 yıldır neredeyse vitamin kullanıyor da sayiyi artırmadi belki kaliteyi artırmıştır dedi doktorumuz evet biz gen tahlili yaptırdık canim embriyomuza da genetik inceleme yapıldı. Şimdi transfer oldum bugün 6. Günüm dua ediyorum bu sefer yüzüm gülsün

Ben tek yumurtayla hamile kalan çok kişi okudum. Bizim hastane hep 3. Gün veriyor çok şükür hep pozitif geliyor hastaların.3.ile 5. Gün arasında başarı oranı farkı olmadığını okumuştum.eger nasipse yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey olmaz korkma Allah a sığın. Zaten gitmiyorsa da genetik bı sorun olunca gitmiyor Muş. İnşallah seninki gider sıkı sıkı tutunur sana

Canım çok teşekkür ederim, darısı başına olsun insallah. 2 tane transfer olmustum
Ayrıca benimki farklı aylarda donduruldu 2 embriyoydu. Bir tanesi 3.gün dondurulmuştu. Farklı ayda da bir tane 5. gün donduruldu. Ben iki transfer isteyince, doktorum 3. günü çözdürdü ve 5. güne geldi , 2 tane transfer etti. O yüzden hiç endişe etme. İnsallah seninkide gelicek

Laba güveniyorum açıkçası. Senin 5 taneden hiç elenme olmadıysa benimkinin de şansı var o zaman bayağı. Ben hep burda okuyorum 3.günde 8 taneydi 5. Güne 3 kaldı diye. Korktuö o yüzden. Ama lab kendine çok güveniyor bakalım
İnş canım inş bu sefer güzel olsun. Ne zaman test yapacaksın?
Evet ben de okudum ama 3.günden 5. Güne çok düşüş yaşayan da okudum o korkuttu biraz. İnş canım sağol
İkiz annesi olacaksın desene hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsin kuzum inş benimki de gelir. Yarın transfer iptal olmayacakmışcasına hazırlık yapıyorum. Evi biraz çok kendimi yormadan temizleyip tertiplicem sonra yapmaya korkarım diye

Hayırlısıyla alın gelin bebişlerinizi Allahın izniyle güzel geçer hepimiz buradayız

İnsallah canım transferden sonra bol bol dinlen canım. Yemeklerini falan ayarla önceden. Güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle

Kızlar bişey sorcam ben muayene için gitttim adet olup. Doktor 29 30 u gibi transfer dedi ama şu an bi gelişen yumurta var duruma göre bu ay iptal edebilirim haberin olsun dedi. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda. Adetimden önce enfeksiyon da vardı bende doktora söyledim takip et enfeksiyon varsa sonraki ay transfer dedi. İlaç da veremezmiş şu an enfeksiyon için. Çarşamba çağırdılar rica ettim hemşireden idrara baktırcam enfeksiyon var mı diye ona göre orda devam ederim ya da etmem dedim. Bu durumu yaşayanlar var mı?

Canım hiç öyle düşünme.. Bizde yıkanmış sperm 6.5 milyon, ileri hız 0, morfoloji 0 dı. Ve gayette başarılı sonuçlar aldık. Sperm kaynaklı olmamıştır. Zaten %50 ihtimal var. İnş güzel neticeler alacaksın. Burada bi arkadaş vardı. 24 yumurtadan 2 tane kaldı 5.gün. 1 tanesi transfer edildi ve şuan 15-16. haftasında galiba.. Ekim topiğindeydi. Hiç umudunu kaybetme inş embryon seninle ve dayanacaktır. 3. güne erişenlerin %70 5.güne de erişiyor..
Bende tüp bebek sürecine girerken görüştüğüm biride 2. çocuğu için amh düşük diye tek yumurta elde ettiler ve 5.güne erişti. Şuan gebe.. Örnekleri çok var yani.. İnş umudunuzu kesmeyin korkuya kapılmayın..

Canım hiç diken üstünde olma bizler için bir yumurta bir sperm yeterli benden de çok fazla yumurta toplandı ama 5. Güne giden 4 taneydi. Senin amh düşüklüğün önemli değil önemli olan eşinin sperm kalitesi çünkü döllemede ilk üç gün kadın yumurtasi getirir üç günden 5. Güne erkek spermiyle gelir. Eşine vitamin filan verilmiş miydi? Benim eşiminde aşırı düşüktü spermler ve ciddi oranda şekil bozukluğu vardı Supra life Man diye bir vitamin vermişti ondan mıdır bilmem yine birkaç adet geldi 5. Güne. Asla umutsuz olma

Katre_g Guzel haber alacaksın inşallah canim benim sen evini temizle yarın dinlenirsintest tarihim 23.12 canim o zaman yapacağım nasip olursa
Haberdar et canım güzel haberlerini bekliyorum
Yaaaa içim umutla doldu sen böyle anlatınca inş benimki de 5. Güne ulaşır ve sonuç alırım yüzde 70 oran çok iyi bir oran zaten. Ama önceden 5. Güne gidenlerin çok az olduğunu okuduğum için bir tedirgin olmuştum. Ama tabi teknoloji çok ileride artık benim son zamanlarda okuduğum makalelerde olduğu gibi 5. Güne gitme oranı

Canım doktor bizdeki düşüklüğü sorun etmedi. Normal değerlere çok yakın o sebeple bu kadar uzun zaman inferteliteye sebep olmaz dedi. Embriyologlar zaten en iyi kalitedeki spermi seçiyorlar diye düşünüyorum embriyolog da genetiğini bilemiyoruz tabi ancak en iyi spermi seçerek onu kullanıyoruz zaten dedi.

Günaydın
Sorma al benden de o kadar rüyamda bebegim olmuştu bakıyordum ona tuhaf rüyalar görmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…