- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.601
Estrofem, aspirin, folikasit, progesteron fitil olarak biogest adiTransfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Allah'ım size öyle mucize versin ki sil baştan başlamak zorunda kalmayın inşallah
Yok canim hani diğer arkadaşlar da bilir ilk 3 gün yumurta kalitesi 3. Günden sonra da sperm kalitesi götürüyor embriyoyu . Bende 3 yıldır normal gebelik hiç olmadı. 2 tüp bebek de olmadı. Eşim son 2 yıldır neredeyse vitamin kullanıyor da sayiyi artırmadi belki kaliteyi artırmıştır dedi doktorumuz evet biz gen tahlili yaptırdık canim embriyomuza da genetik inceleme yapıldı. Şimdi transfer oldum bugün 6. Günüm dua ediyorum bu sefer yüzüm gülsünBen de tam tersini duydum forumda. 3.güne kadar gitmesi spermin kalitesine bağlıymış. 5.e gitmesi ise yumurtaya diyeevet canım bizim değer düşüklüğümüz çok aşırı değildi ama işte gel gör ki 15 aydır doğal yollardan kimyasal gebelik bile yaşamadım olmayacaksa 13 milyonla da olmuyor galiba binle de doktorunuz eşin için takviyr vs. Kullandırdı mı? Ya da genetik testi yaptırdınız mı? Art arda tutmayan gebelikler için genetik testi istiyorlar diye biliyorum. Çünkü yumurta ve spermin en iyisini seçebiliyorlar tüp bebekte ama genetiğini özel testler olmadan göremiyorlar. Genetikte sorun olması da tutunmayı da etkiliyor diye biliyorum. Şimdi ne durumdasın peki?
Ben tek yumurtayla hamile kalan çok kişi okudum. Bizim hastane hep 3. Gün veriyor çok şükür hep pozitif geliyor hastaların.3.ile 5. Gün arasında başarı oranı farkı olmadığını okumuştum.eger nasipse yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey olmaz korkma Allah a sığın. Zaten gitmiyorsa da genetik bı sorun olunca gitmiyor Muş. İnşallah seninki gider sıkı sıkı tutunur sanaGünaydın umut yolcuları
Takip et değerlerini ve bizi haberdar et canım. Allah korusun kimyasal mimyasal gibi bir şey olmazsa bal gibi hamilesininş değerlerin gün gün artacak. Senin kaset testte çıkmamasına çok üzüldüm eşime bahsettim hatta forumda biri var çıkmadı testte üzüldüm. İnş kan sonucu iyi çıkar diye görmüyorum ama hepinize içten dua ediyorum kendim kadar yemene içmene çooook dikkat et, stres yapma devam edecek mi diye, kucağına aldığın günleri de göreceksin inş
Ahhh gözün aydın. Çift embriyo mu koymuşlardı değer yüksek geldi, ikiz olabilir mi
Kızlar ben size bir şey danışıcam. Bilenler bilir, bilmeyenlere hatırlatayım. Benim amhım düşüktü ve opuda 2 yumurta toplayabildiler. Onlardan da yalnızca biri işlem yapmaya müsaitmiş ve onu döllediler. Dün aradılar 3.güne olması gereken özellikle ile gelmiş, gelişimi gayet iyi dediler. Benim doktorum tek yumurta bile olsa 5. Güne gitmeden transfer yapmıyor. Bizim lablarımız çok gelişkin ve 3. Günde aslında fallop tüplerinde olması gereken embriyoyu rahme bırakıp riste atmıyoruz diyor. Şimdi yarına transfer tarihi belirledik ama tabiki embriyom hala takipte. Eğer olur da yarın sabah embriyonun gelişimiyle ilgili bir sorun olursa beni erkenden arayacaklar iptal için. Embriyologlar ümitli konuşuyor genelde ama her ihtimal var tabi diyorlar. İnternette okuduğumda 3 ten 5. Güne gitmesi hep zor gibi okumuştum daha önce. Son dönemde meşhur merkezlerin yazılarını okuduğumdaysa embriyolarımızın %70ini lab ortamında 5. Güne taşıyabiliyoruz falan yazmışlar. Burda bir arkadaş da hatta tek yumurta olunca o en güçlüsü oluyormuş zaten demişti. Sizlerden böyle tek yumurtayla işlem yapan 5. Güne giden var mı? Sizce 3. Güne giden bir embriyo 5. Güne de gider mi yoksa düşük bir ihtimal mi bu? Yoksa son dönemlerde yeni teknolojilerle birlikte, çoğunlukla 5. Güne gidiyor mu? Bu benim ilk denemem. Tek yumurtayla kaldığım için diken üstündeyim. Yarın sabah erkenden arama gelmemesi için dua ediyorumyorumlarınızı rica edicem.
Gercekten ne alakaKızlar bişey sorucam ne alaka diyebilirsiniz belki ben yarın balık yesem transfer zamanı sıkıntı olur mu yaaa yada sonrası tüketsem bişey olur mu acaba riske atmak istemiyorum da
Canım çok teşekkür ederim, darısı başına olsun insallah. 2 tane transfer olmustumGünaydın umut yolcuları
Takip et değerlerini ve bizi haberdar et canım. Allah korusun kimyasal mimyasal gibi bir şey olmazsa bal gibi hamilesininş değerlerin gün gün artacak. Senin kaset testte çıkmamasına çok üzüldüm eşime bahsettim hatta forumda biri var çıkmadı testte üzüldüm. İnş kan sonucu iyi çıkar diye görmüyorum ama hepinize içten dua ediyorum kendim kadar yemene içmene çooook dikkat et, stres yapma devam edecek mi diye, kucağına aldığın günleri de göreceksin inş
Ahhh gözün aydın. Çift embriyo mu koymuşlardı değer yüksek geldi, ikiz olabilir mi
Kızlar ben size bir şey danışıcam. Bilenler bilir, bilmeyenlere hatırlatayım. Benim amhım düşüktü ve opuda 2 yumurta toplayabildiler. Onlardan da yalnızca biri işlem yapmaya müsaitmiş ve onu döllediler. Dün aradılar 3.güne olması gereken özellikle ile gelmiş, gelişimi gayet iyi dediler. Benim doktorum tek yumurta bile olsa 5. Güne gitmeden transfer yapmıyor. Bizim lablarımız çok gelişkin ve 3. Günde aslında fallop tüplerinde olması gereken embriyoyu rahme bırakıp riste atmıyoruz diyor. Şimdi yarına transfer tarihi belirledik ama tabiki embriyom hala takipte. Eğer olur da yarın sabah embriyonun gelişimiyle ilgili bir sorun olursa beni erkenden arayacaklar iptal için. Embriyologlar ümitli konuşuyor genelde ama her ihtimal var tabi diyorlar. İnternette okuduğumda 3 ten 5. Güne gitmesi hep zor gibi okumuştum daha önce. Son dönemde meşhur merkezlerin yazılarını okuduğumdaysa embriyolarımızın %70ini lab ortamında 5. Güne taşıyabiliyoruz falan yazmışlar. Burda bir arkadaş da hatta tek yumurta olunca o en güçlüsü oluyormuş zaten demişti. Sizlerden böyle tek yumurtayla işlem yapan 5. Güne giden var mı? Sizce 3. Güne giden bir embriyo 5. Güne de gider mi yoksa düşük bir ihtimal mi bu? Yoksa son dönemlerde yeni teknolojilerle birlikte, çoğunlukla 5. Güne gidiyor mu? Bu benim ilk denemem. Tek yumurtayla kaldığım için diken üstündeyim. Yarın sabah erkenden arama gelmemesi için dua ediyorumyorumlarınızı rica edicem.
Amin canım insallah. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin insallahSüper bi sonuçHayırlı olsun cnm Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar çok olmazsam
Liste düzenlicem yarımcı olurmusunuz kim ne durumda kafam karıştı kalabalık oluncahemde sohbetmiz yenilensin
Güzel haberlerle geliriz inşallah canımTransferdaşım benim de 25 inde
Laba güveniyorum açıkçası. Senin 5 taneden hiç elenme olmadıysa benimkinin de şansı var o zaman bayağı. Ben hep burda okuyorum 3.günde 8 taneydi 5. Güne 3 kaldı diye. Korktuö o yüzden. Ama lab kendine çok güveniyor bakalımAh canım benim üzülme hiç sabırla duayla bekle bitanembenim 5 tane dondurulmuştu 5. Gün ama 3.günde de 5 taneydi elenme olmadı hiç. Eşimin sperm sayısı çok çok düşük. 15binlerde hani sen 15 milyonu düşük buluyorsun ya bizimkisi binlerde sen düşün. Mikroenjeksiyon yöntemiyle hatta kalsiyum takviyesi yapmışlar döllenme aşamasında. Lab iyiyse güven onlara içini ferah tut.
İnş canım inş bu sefer güzel olsun. Ne zaman test yapacaksın?Yok canim hani diğer arkadaşlar da bilir ilk 3 gün yumurta kalitesi 3. Günden sonra da sperm kalitesi götürüyor embriyoyu . Bende 3 yıldır normal gebelik hiç olmadı. 2 tüp bebek de olmadı. Eşim son 2 yıldır neredeyse vitamin kullanıyor da sayiyi artırmadi belki kaliteyi artırmıştır dedi doktorumuz evet biz gen tahlili yaptırdık canim embriyomuza da genetik inceleme yapıldı. Şimdi transfer oldum bugün 6. Günüm dua ediyorum bu sefer yüzüm gülsün
Evet ben de okudum ama 3.günden 5. Güne çok düşüş yaşayan da okudum o korkuttu biraz. İnş canım sağolBen tek yumurtayla hamile kalan çok kişi okudum. Bizim hastane hep 3. Gün veriyor çok şükür hep pozitif geliyor hastaların.3.ile 5. Gün arasında başarı oranı farkı olmadığını okumuştum.eger nasipse yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey olmaz korkma Allah a sığın. Zaten gitmiyorsa da genetik bı sorun olunca gitmiyor Muş. İnşallah seninki gider sıkı sıkı tutunur sana
İkiz annesi olacaksın deseneCanım çok teşekkür ederim, darısı başına olsun insallah. 2 tane transfer olmustum
Ayrıca benimki farklı aylarda donduruldu 2 embriyoydu. Bir tanesi 3.gün dondurulmuştu. Farklı ayda da bir tane 5. gün donduruldu. Ben iki transfer isteyince, doktorum 3. günü çözdürdü ve 5. güne geldi , 2 tane transfer etti. O yüzden hiç endişe etme. İnsallah seninkide gelicek
Hayırlısıyla alın gelin bebişlerinizi Allahın izniyle güzel geçer hepimiz buradayızKızlar günaydın heyecan stres hepsi bir arada doğru düzgün uyuyamadım uyudum dediğimde de saçma sapan rüyalar gördüm.kalp krizi geçirmeden yarın gidip minnaklarımızı alsaydık içimize sonrası daha heyecanlı demi ya bekleme süresi nasıl geçecek bakalım
O zaman güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle5. Gün embriyosu canım yarın tam 10.cu günüm varsa inşallah çıkar
İnsallah canımLaba güveniyorum açıkçası. Senin 5 taneden hiç elenme olmadıysa benimkinin de şansı var o zaman bayağı. Ben hep burda okuyorum 3.günde 8 taneydi 5. Güne 3 kaldı diye. Korktuö o yüzden. Ama lab kendine çok güveniyor bakalım
İnş canım inş bu sefer güzel olsun. Ne zaman test yapacaksın?
Evet ben de okudum ama 3.günden 5. Güne çok düşüş yaşayan da okudum o korkuttu biraz. İnş canım sağol
İkiz annesi olacaksın desenehayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsin kuzum inş benimki de gelir. Yarın transfer iptal olmayacakmışcasına hazırlık yapıyorum. Evi biraz çok kendimi yormadan temizleyip tertiplicem sonra yapmaya korkarım diye
Canım hiç öyle düşünme.. Bizde yıkanmış sperm 6.5 milyon, ileri hız 0, morfoloji 0 dı. Ve gayette başarılı sonuçlar aldık. Sperm kaynaklı olmamıştır. Zaten %50 ihtimal var. İnş güzel neticeler alacaksın. Burada bi arkadaş vardı. 24 yumurtadan 2 tane kaldı 5.gün. 1 tanesi transfer edildi ve şuan 15-16. haftasında galiba.. Ekim topiğindeydi. Hiç umudunu kaybetme inş embryon seninle ve dayanacaktır. 3. güne erişenlerin %70 5.güne de erişiyor..Spermde sorun vardı canım 1 clde 13 mio sperm vardı 15 olması gerekiyor en az. Hız da bir miktar düşüktü. Morfolojimiz %8 en az %4 olmalıymış, doktorlar buna kötü demedi ama embriyolog sperm de sıkıntılıydı sayı, hız ve morfoloji bakımından dediama sorgulamadım. Doktorlar sperm değerleri normalde yakın ama zorlaştırır demişti hep. Benim de amh düşüklüğüm var ayrıca. 0.94 çıktı amh doktor yaşıtlarından bir tık düşük dedi.
Canım hiç diken üstünde olma bizler için bir yumurta bir sperm yeterli benden de çok fazla yumurta toplandı ama 5. Güne giden 4 taneydi. Senin amh düşüklüğün önemli değil önemli olan eşinin sperm kalitesi çünkü döllemede ilk üç gün kadın yumurtasi getirir üç günden 5. Güne erkek spermiyle gelir. Eşine vitamin filan verilmiş miydi? Benim eşiminde aşırı düşüktü spermler ve ciddi oranda şekil bozukluğu vardı Supra life Man diye bir vitamin vermişti ondan mıdır bilmem yine birkaç adet geldi 5. Güne. Asla umutsuz olmaGünaydın umut yolcuları
Haberdar et canım güzel haberlerini bekliyorumKatre_g Guzel haber alacaksın inşallah canim benim sen evini temizle yarın dinlenirsin test tarihim 23.12 canim o zaman yapacağım nasip olursa
Yaaaa içim umutla doldu sen böyle anlatıncaCanım hiç öyle düşünme.. Bizde yıkanmış sperm 6.5 milyon, ileri hız 0, morfoloji 0 dı. Ve gayette başarılı sonuçlar aldık. Sperm kaynaklı olmamıştır. Zaten %50 ihtimal var. İnş güzel neticeler alacaksın. Burada bi arkadaş vardı. 24 yumurtadan 2 tane kaldı 5.gün. 1 tanesi transfer edildi ve şuan 15-16. haftasında galiba.. Ekim topiğindeydi. Hiç umudunu kaybetme inş embryon seninle ve dayanacaktır. 3. güne erişenlerin %70 5.güne de erişiyor..
Bende tüp bebek sürecine girerken görüştüğüm biride 2. çocuğu için amh düşük diye tek yumurta elde ettiler ve 5.güne erişti. Şuan gebe.. Örnekleri çok var yani.. İnş umudunuzu kesmeyin korkuya kapılmayın..
Canım doktor bizdeki düşüklüğü sorun etmedi. Normal değerlere çok yakın o sebeple bu kadar uzun zaman inferteliteye sebep olmaz dedi. Embriyologlar zaten en iyi kalitedeki spermi seçiyorlar diye düşünüyorumCanım hiç diken üstünde olma bizler için bir yumurta bir sperm yeterli benden de çok fazla yumurta toplandı ama 5. Güne giden 4 taneydi. Senin amh düşüklüğün önemli değil önemli olan eşinin sperm kalitesi çünkü döllemede ilk üç gün kadın yumurtasi getirir üç günden 5. Güne erkek spermiyle gelir. Eşine vitamin filan verilmiş miydi? Benim eşiminde aşırı düşüktü spermler ve ciddi oranda şekil bozukluğu vardı Supra life Man diye bir vitamin vermişti ondan mıdır bilmem yine birkaç adet geldi 5. Güne. Asla umutsuz olma
GünaydınKızlar günaydın heyecan stres hepsi bir arada doğru düzgün uyuyamadım uyudum dediğimde de saçma sapan rüyalar gördüm.kalp krizi geçirmeden yarın gidip minnaklarımızı alsaydık içimize sonrası daha heyecanlı demi ya bekleme süresi nasıl geçecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?