2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Evet 5. Güne de gelecek o yumoş merak etme

Bugün histeroskopiden sonraki adetimin 4. Günü yavaş yavaş azalması gerekirken daha da yoğunlaşıyor ve resmen çok afedersiniz rahmim dökülüyor gibi o kadar ağrı yaptı ki bu adetim yarın bı gitseydim bende artık kontrole çok daraldim

Rabbim yardım etsin inşallah

Günaydın güzellikler ben bugün biraz geç uyandım nasılsınız durumlarınız nasıl
İki gündür fena baş ağrım var benim ilaç da kullanmıyorum e ilaç içmeden de tövbe geçmiyor kafamı sıkı sıkı bağladım yazmayla Türk sineması izliyorum

Adım adım ilerliyor doktorlar da detaylı anlatma yok sağ olsunlar inşallah normal bi durumdur canım

Benim de öyle oldu canım pıhtı pıhtı oldu afedersin baya da sancılı oldu geçer inş bi kaç güne hemen

Hiç bozma moralini benim de regl histeroskopiden sonra 13 gün sürdü cumartesi transferim var hala lekelenmem oluyor ama doktorum sorun yok normal dedi

İki gündür fena baş ağrım var benim ilaç da kullanmıyorum e ilaç içmeden de tövbe geçmiyor kafamı sıkı sıkı bağladım yazmayla Türk sineması izliyorum
Yazma arasına patates de sıkıştıraydın migrenin sinüzitin falan mı var
Kızlar selam. Minnoşumu aldım geldim test tarihim 31 aralık.
Ayyyy hadi inşallah sımsıkı tutunsun sana canım

Çok fazla sürmüş ya cidden e peki lekelenme sürerken nasıl yapacak transfer
Açıkçası bilmiyorum ama lekelenme derken biraz açık olacak ama idrar gibi pembe renk düşün bunu da açık açık doktoruma söyledim muayene esnasında kanama yok dedi progestan kapsül ve dex i kullanınca oda kesilecek dedi bakalım pazartesi başlayacam kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…