- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.028
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.621
Bilinç altınız bile çocukla doluGünaydın
Sorma al benden de o kadar rüyamda bebegim olmuştu bakıyordum ona tuhaf rüyalar görmeye başladım.
Evet 5. Güne de gelecek o yumoş merak etmeCanım doktor bizdeki düşüklüğü sorun etmedi. Normal değerlere çok yakın o sebeple bu kadar uzun zaman inferteliteye sebep olmaz dedi. Embriyologlar zaten en iyi kalitedeki spermi seçiyorlar diye düşünüyorumembriyolog da genetiğini bilemiyoruz tabi ancak en iyi spermi seçerek onu kullanıyoruz zaten dedi.
Rabbim yardım etsin inşallahBugün histeroskopiden sonraki adetimin 4. Günü yavaş yavaş azalması gerekirken daha da yoğunlaşıyor ve resmen çok afedersiniz rahmim dökülüyor gibi o kadar ağrı yaptı ki bu adetimyarın bı gitseydim bende artık kontrole çok daraldim
İki gündür fena baş ağrım var benim ilaç da kullanmıyorum e ilaç içmeden de tövbe geçmiyor kafamı sıkı sıkı bağladım yazmayla Türk sineması izliyorumGünaydın güzellikler ben bugün biraz geç uyandımnasılsınız durumlarınız nasıl
Adım adım ilerliyor doktorlar da detaylı anlatma yok sağ olsunlar inşallah normal bi durumdur canımBugün histeroskopiden sonraki adetimin 4. Günü yavaş yavaş azalması gerekirken daha da yoğunlaşıyor ve resmen çok afedersiniz rahmim dökülüyor gibi o kadar ağrı yaptı ki bu adetimyarın bı gitseydim bende artık kontrole çok daraldim
Benim de öyle oldu canım pıhtı pıhtı oldu afedersin baya da sancılı oldu geçer inş bi kaç güne hemenBugün histeroskopiden sonraki adetimin 4. Günü yavaş yavaş azalması gerekirken daha da yoğunlaşıyor ve resmen çok afedersiniz rahmim dökülüyor gibi o kadar ağrı yaptı ki bu adetimyarın bı gitseydim bende artık kontrole çok daraldim
Hiç bozma moralini benim de regl histeroskopiden sonra 13 gün sürdü cumartesi transferim var hala lekelenmem oluyor ama doktorum sorun yok normal dediBugün histeroskopiden sonraki adetimin 4. Günü yavaş yavaş azalması gerekirken daha da yoğunlaşıyor ve resmen çok afedersiniz rahmim dökülüyor gibi o kadar ağrı yaptı ki bu adetimyarın bı gitseydim bende artık kontrole çok daraldim
Aminn hepimize inşallahRabbim yardım etsin inşallah
Valla hiç yok ya şu transfer aşamasına gecseydim artık rahatlicamAdım adım ilerliyor doktorlar da detaylı anlatma yok sağ olsunlar inşallah normal bi durumdur canım
Yazma arasına patates de sıkıştıraydın migrenin sinüzitin falan mı varİki gündür fena baş ağrım var benim ilaç da kullanmıyorum e ilaç içmeden de tövbe geçmiyor kafamı sıkı sıkı bağladım yazmayla Türk sineması izliyorum
Ayyyy hadi inşallah sımsıkı tutunsun sana canımKızlar selam. Minnoşumu aldım geldim test tarihim 31 aralık.
Evet aynen canım pıhtı pıhtı benimde inşallah birkac güne rahatlarimBenim de öyle oldu canım pıhtı pıhtı oldu afedersin baya da sancılı oldu geçer inş bi kaç güne hemen
Transfer için 1 1 buçuk ay bekledim ben neredeyseValla hiç yok ya şu transfer aşamasına gecseydim artık rahatlicam
Çok fazla sürmüş ya ciddenHiç bozma moralini benim de regl histeroskopiden sonra 13 gün sürdü cumartesi transferim var hala lekelenmem oluyor ama doktorum sorun yok normal dedi
Ayyy bilirim o beklemeleriTransfer için 1 1 buçuk ay bekledim ben neredeyseve beklenen gün yarın kalbim yerinden çıkacak son işlerimi yapıyorum evde
İnşallah canımYazma arasına patates de sıkıştıraydın migrenin sinüzitin falan mı var
Ayyyy hadi inşallah sımsıkı tutunsun sana canım
Açıkçası bilmiyorumÇok fazla sürmüş ya ciddene peki lekelenme sürerken nasıl yapacak transfer
İnan ki hep benim de dilim de şu yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim lafıAyyy bilirim o beklemeleriyüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bak büyük gün yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?