- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.641
İnşallah pozitifi görürsün canımKızlar selam. Minnoşumu aldım geldim test tarihim 31 aralık.
İyi yapmışsın açıkça söylemekle bilmeside lazım çünkü, evet doğru o ilaçlar kanamayı kesiyor kuzum hadi az kaldıAçıkçası bilmiyorumama lekelenme derken biraz açık olacak ama idrar gibi pembe renk düşün bunu da açık açık doktoruma söyledim muayene esnasında kanama yok dedi progestan kapsül ve dex i kullanınca oda kesilecek dedi bakalım pazartesi başlayacam kullanmaya
Aminnnn insallahhhhhhİnan ki hep benim de dilim de şu yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim lafıAllah'ım güzel günlere ulaştırsın hepimizi inşallah
İlk transferimde her şeyi takıyordum kafaya bunda doktor diyorsa vardır bir bildiği diyip hiç karıştırmıyorum olayıİyi yapmışsın açıkça söylemekle bilmeside lazım çünkü, evet doğru o ilaçlar kanamayı kesiyor kuzum hadi az kaldı
Ya bende öyle cidden artık o kadar tecrübe ettik ki herşeyi doktorum bir şey dediğinde hemen sorguluyorum detay istiyorumİlk transferimde her şeyi takıyordum kafaya bunda doktor diyorsa vardır bir bildiği diyip hiç karıştırmıyorum olayınasip rabbim o duyguyu tattıracaksa bize pozitif olarak alacağım sonucu diyorum
Nolacak bizim sonumuz yaGünaydın
Sorma al benden de o kadar rüyamda bebegim olmuştu bakıyordum ona tuhaf rüyalar görmeye başladım.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sımsıkı sarılsın minnoşun sana inşallahKızlar selam. Minnoşumu aldım geldim test tarihim 31 aralık.
Bende aynı vallaha ekimde opu yapıldı kasım dinlenme 6 gün gecikme adette araluğa kaldık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarın büyük günTransfer için 1 1 buçuk ay bekledim ben neredeyseve beklenen gün yarın kalbim yerinden çıkacak son işlerimi yapıyorum evde
Yani ben 3.gün taze transfer oldum. Yumurta toplamadan sonraki gün başladım 5gün içecem işte bitiyo yarın daha da kullanmıcam. Ya o değil doktor bize doksisiklin antibiyotik verdi daha bende mide kalmadı aşırı ağır ilaç prednol ne ki yanındaCanım benim bildiğim normal gebelik gibi sayılıyor 10 12 gün sonra öğreneceğiz mesela 4 haftalık sayılacak yani adet tarihimize göre hesaplanacak diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabişirim tabiki henüz kısmet olmadı saymak
Prednolü transferden önce kaç gün kullandım canım transferden aınrada mı kullanacağız onu çok kötü tadı varya hiç içemiyorum kurtulacağım ondan diye düşünmüştüm.sımsıkı tutunacak bebeğin sana inşallah çiftetelliyi ondan sonra hep beraber oynarız şimdi tek başına oynama kız
Bir güzel haberimiz gelmiş sağlıkla kucağına al inşallah canım darısıda bizlere olsun
Ah canım beni mi özledin sen yoksam
Azcık bekle bakim sen ondan sonra nasıl vuruyor ağrısı ben 4 tane 2 ampul yaptırdım kalçaö bezeyle doldu resmen.hatta bugün dalga geçtim kıçımdan vuruyolar kolumu bile ağrıtıyo bu iğne diye hemşire güldü
Bende 20 Ekim'de opu oldum 6 gün adet geçikmem olmadı sonra histereskopi derken şimdi aşama bitip süreç başlamak üzereNolacak bizim sonumuz ya
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sımsıkı sarılsın minnoşun sana inşallah
Bende aynı vallaha ekimde opu yapıldı kasım dinlenme 6 gün gecikme adette araluğa kaldık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarın büyük gün
AynenIron Butterfly bir de Z Zecmel bugün transfer oldu transfer tarihini ekleyebilirsin. Parça parça yazdım ama anca aklıma geliyor
Atarmısın testini bakalım bizde gülümkızlar ben bugünde test yaptım idrar testi yok denecek kadar az çizgi çıktı ya neden acaba
İnşallahAyneninşallah pozitifte yazarız bi kaç gün sonra
Yani bilmiyorum da öyle yaptılar ama uzun sürmedi açıkçasıCanim oncelikle hayirli olsungüzel haberler alırsın inşallah Ayakların neden yukarıda canım özel bir sebebi var mı
İlk transferimin tutmama olasılığı yoktu yani embriyolog olsun kendi doktorumuz olsun embriyo kalitesini gören hemşire ve ebelerimiz olsun hepsi çok çok ümitliydi doğal olarak bizde Tamm tutacak diye düşünüyorduk ama malesef tutmadı kontrole gittiğimde doktorumla karşılıklı ağladık resmen tutmaması için bir sebep gözükmüyor diyordu kalitesi iyi sperm kalitesi güzel yumurtalıklar güzel çalışıyor şimdiki süreci farklı ilerleyecez dedi ve histeroskopi yapacaz dedi neyse geldi operasyon günü girdik çıktık ve hopp rahim şekil bozukluğu varmış normalde eliyle gösterdi böyle üçgen gibi bir şekli olması gereken rahim bende dikdörtgenYa bende öyle cidden artık o kadar tecrübe ettik ki herşeyi doktorum bir şey dediğinde hemen sorguluyorum detay istiyorumsenin histeroskopi neden yapılmıştı kaç transfer yapılacak
Kaçıncı gündü canımkızlar ben bugünde test yaptım idrar testi yok denecek kadar az çizgi çıktı ya neden acaba
Slm cnm bende hic bir belirti yok ara ara sadece adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ama dünden beri onlar da azaldı nedendir bilmiyormKizlar bende bikac gundur acayip sekilde gogus hassasiyeti var dokunmayı birak kiyafetlerim bile canimi acitiyor. Transferimin bugun 5.ci günü daha normalmiTedirginim biraz
9 günüm en altaklilerini dün yaptım diğerlerini şimdiAtarmısın testini bakalım bizde gülüm
Aslında normal muayenelerde de bu şekil bozuklugu görülürdü doktorun görememiş mi acaba? Çünkü detaylı olmasa da görüp yorum yapabiliyorlar rahimle ilgili. İşte böyle olduğu zamanda o boşa giden embriyolara çok çok üzülüyorum. Benimde öyle ilk iki transferimde herkes çok umutluydu rahim transfer için hazırdı, embriyo güzeldi, kan değerlerim iyiydi ama bırak pozitifi kimyasal bile olmadıİlk transferimin tutmama olasılığı yoktu yani embriyolog olsun kendi doktorumuz olsun embriyo kalitesini gören hemşire ve ebelerimiz olsun hepsi çok çok ümitliydi doğal olarak bizde Tamm tutacak diye düşünüyorduk ama malesef tutmadı kontrole gittiğimde doktorumla karşılıklı ağladık resmen tutmaması için bir sebep gözükmüyor diyordu kalitesi iyi sperm kalitesi güzel yumurtalıklar güzel çalışıyor şimdiki süreci farklı ilerleyecez dedi ve histeroskopi yapacaz dedi neyse geldi operasyon günü girdik çıktık ve hopp rahim şekil bozukluğu varmış normalde eliyle gösterdi böyle üçgen gibi bir şekli olması gereken rahim bende dikdörtgenşeklini düzenleme yaptık dedi sonra kontrole çağırdı istersen 2 ay normal gebelik için bekleyelim dedi bende yok istemiyorum 2. Transfere geçelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?