2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İyi yapmışsın açıkça söylemekle bilmeside lazım çünkü, evet doğru o ilaçlar kanamayı kesiyor kuzum hadi az kaldı

İyi yapmışsın açıkça söylemekle bilmeside lazım çünkü, evet doğru o ilaçlar kanamayı kesiyor kuzum hadi az kaldı
İlk transferimde her şeyi takıyordum kafaya bunda doktor diyorsa vardır bir bildiği diyip hiç karıştırmıyorum olayı nasip rabbim o duyguyu tattıracaksa bize pozitif olarak alacağım sonucu diyorum

İlk transferimde her şeyi takıyordum kafaya bunda doktor diyorsa vardır bir bildiği diyip hiç karıştırmıyorum olayı nasip rabbim o duyguyu tattıracaksa bize pozitif olarak alacağım sonucu diyorum
Ya bende öyle cidden artık o kadar tecrübe ettik ki herşeyi doktorum bir şey dediğinde hemen sorguluyorum detay istiyorum senin histeroskopi neden yapılmıştı kaç transfer yapılacak

Günaydın
Sorma al benden de o kadar rüyamda bebegim olmuştu bakıyordum ona tuhaf rüyalar görmeye başladım.
Nolacak bizim sonumuz ya
Kızlar selam. Minnoşumu aldım geldim test tarihim 31 aralık.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sımsıkı sarılsın minnoşun sana inşallah
Transfer için 1 1 buçuk ay bekledim ben neredeyse ve beklenen gün yarın kalbim yerinden çıkacak son işlerimi yapıyorum evde
Bende aynı vallaha ekimde opu yapıldı kasım dinlenme 6 gün gecikme adette araluğa kaldık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarın büyük gün

Yani ben 3.gün taze transfer oldum. Yumurta toplamadan sonraki gün başladım 5gün içecem işte bitiyo yarın daha da kullanmıcam. Ya o değil doktor bize doksisiklin antibiyotik verdi daha bende mide kalmadı aşırı ağır ilaç prednol ne ki yanında

Bende 20 Ekim'de opu oldum 6 gün adet geçikmem olmadı sonra histereskopi derken şimdi aşama bitip süreç başlamak üzere

Ya bende öyle cidden artık o kadar tecrübe ettik ki herşeyi doktorum bir şey dediğinde hemen sorguluyorum detay istiyorum senin histeroskopi neden yapılmıştı kaç transfer yapılacak
İlk transferimin tutmama olasılığı yoktu yani embriyolog olsun kendi doktorumuz olsun embriyo kalitesini gören hemşire ve ebelerimiz olsun hepsi çok çok ümitliydi doğal olarak bizde Tamm tutacak diye düşünüyorduk ama malesef tutmadı kontrole gittiğimde doktorumla karşılıklı ağladık resmen tutmaması için bir sebep gözükmüyor diyordu kalitesi iyi sperm kalitesi güzel yumurtalıklar güzel çalışıyor şimdiki süreci farklı ilerleyecez dedi ve histeroskopi yapacaz dedi neyse geldi operasyon günü girdik çıktık ve hopp rahim şekil bozukluğu varmış normalde eliyle gösterdi böyle üçgen gibi bir şekli olması gereken rahim bende dikdörtgen şeklini düzenleme yaptık dedi sonra kontrole çağırdı istersen 2 ay normal gebelik için bekleyelim dedi bende yok istemiyorum 2. Transfere geçelim dedim

Kizlar bende bikac gundur acayip sekilde gogus hassasiyeti var dokunmayı birak kiyafetlerim bile canimi acitiyor. Transferimin bugun 5.ci günü daha normalmi Tedirginim biraz
Slm cnm bende hic bir belirti yok ara ara sadece adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ama dünden beri onlar da azaldı nedendir bilmiyorm

Aslında normal muayenelerde de bu şekil bozuklugu görülürdü doktorun görememiş mi acaba? Çünkü detaylı olmasa da görüp yorum yapabiliyorlar rahimle ilgili. İşte böyle olduğu zamanda o boşa giden embriyolara çok çok üzülüyorum. Benimde öyle ilk iki transferimde herkes çok umutluydu rahim transfer için hazırdı, embriyo güzeldi, kan değerlerim iyiydi ama bırak pozitifi kimyasal bile olmadı çok üzülmüştüm benim vücudum gebe kalmıyor diye. Merkez değiştirdim ve yeni doktorum çizik attı bana da gebelik oranını arttırsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…