- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.028
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #4.661
Gız çizgi ben burdayım diyor yaaa9 günüm en altaklilerini dün yaptım diğerlerini şimdi
Taze transfermiydi öyle olsa da gerçi yine de pozitif çıkmış9 günüm en altaklilerini dün yaptım diğerlerini şimdi
Bugün kaçıncı günündü canım ? Diğer alttakiler durdukça da koyulasmis olabilir. Kan verdin mi ben en üstte bariz çizgi görüyorum9 günüm en altaklilerini dün yaptım diğerlerini şimdi
Sağol cnm
Allah Allah Bende transferden sonraki gun kasik agrim cok siddetliydi giderek azaldi simdi sadece gogus hassasiyeti var onun disinda bi belirtim yok ama vucuddan vucuda fark var canim hangisi iyiye isaret bilmiyorum ama Rabbim yardimcimiz olsun hic kafana takma insallah guzel haberler alacagizzSlm cnm bende hic bir belirti yok ara ara sadece adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ama dünden beri onlar da azaldı nedendir bilmiyorm
Taze 5 gün embriyosu bugün de 9. Günüm dün daha net çıktı bugün neden az ona üzüldümTaze transfermiydi öyle olsa da gerçi yine de pozitif çıkmış
Ayyy Tebrik ederim canim gozun aydin cok sevindim9 günüm en altaklilerini dün yaptım diğerlerini şimdi
Test markası birbirinden farklıysa olabilir kötü düşünme her testte aynı olmuyo çok bariz pozitif ama öyle diyim kan ver bence bugün kaçıncı gündü?Taze 5 gün embriyosu bugün de 9. Günüm dün daha net çıktı bugün neden az ona üzüldüm
Ayy ne kadar guzel habeler bunlar ❤Kızlar içim rahat etsin diye bugünde baktırdım. 15. Gün 1785 olmuş. 13. Gün 530 du.
İnan bilmiyorum düşünmekte istemiyorum ama bunda da negatifi görürsek eşim klinik değiştirmek istiyor o zamanda şehir dışında ya bahçeçi yada memorial Şişli isiyorum ben Trabzon’da yaşıyorum ve tranzonun en iyi doktorundayım(en azından ben öyle biliyorumAslında normal muayenelerde de bu şekil bozuklugu görülürdü doktorun görememiş mi acaba? Çünkü detaylı olmasa da görüp yorum yapabiliyorlar rahimle ilgili. İşte böyle olduğu zamanda o boşa giden embriyolara çok çok üzülüyorum. Benimde öyle ilk iki transferimde herkes çok umutluydu rahim transfer için hazırdı, embriyo güzeldi, kan değerlerim iyiydi ama bırak pozitifi kimyasal bile olmadıçok üzülmüştüm benim vücudum gebe kalmıyor diye. Merkez değiştirdim ve yeni doktorum çizik attı bana da gebelik oranını arttırsın diye
Oyy maşallah canımm çok güzel artıyor değerinKızlar içim rahat etsin diye bugünde baktırdım. 15. Gün 1785 olmuş. 13. Gün 530 du.
Bende öyleydim canım ama insan bir süre sonra kısmet değilmiş diyip geciyor en kısa sürede güzel haberler alacağız inşallahİnan bilmiyorum düşünmekte istemiyorum ama bunda da negatifi görürsek eşim klinik değiştirmek istiyor o zamanda şehir dışında ya bahçeçi yada memorial Şişli isiyorum ben Trabzon’da yaşıyorum ve tranzonun en iyi doktorundayım(en azından ben öyle biliyorum) zaten özelde iki doktor var ikisi de beraber karar veriyor hastalara yapılacak işleme nasip diyorum ya bilmiyorum bende ilk embriyoma çok üzüldüm zorda toparladım hiç gebe kalamayacam diye düşündüm ağla ağla helak oldum ama sonra nasip değilmiş diye kendimi teselli ederken buldum
İnşallah canım inşallahBende öyleydim canım ama insan bir süre sonra kısmet değilmiş diyip geciyor en kısa sürede güzel haberler alacağız inşallah
9. Günüm şimdi verdim kanı 3e çeyrek kala çıkar dediler bekliyorum hastanedeTest markası birbirinden farklıysa olabilir kötü düşünme her testte aynı olmuyo çok bariz pozitif ama öyle diyim kan ver bence bugün kaçıncı gündü?
İnşallah canımNolacak bizim sonumuz ya
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sımsıkı sarılsın minnoşun sana inşallah
Bende aynı vallaha ekimde opu yapıldı kasım dinlenme 6 gün gecikme adette araluğa kaldık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarın büyük gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?