2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Z Zeynepkur canım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyor bıraktın mı bizi yoksa
Sağol cnmGün içinde bir iki girip sayfay bakıyorum,sizlerden güzel haberler var mı diye.Biraz kafamı boşaltmam lazım.Kendimi bu konudan uzaklaştırmam gerekiyor.İyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor.Bazen nefesim kesiliyor,geceleri sabaha kafşı zor uyuyabiliyorum.Direk negatif olunca bu kadar üzülmemistim.Bu çok farklı,belki de geride embriyomda kalmadı ondardır bu kadar kafama takmam.Allahım beni en kısa sürede bu ruhsal sıkıntıdan feraha ulaştırSizin de canınızı sıkmayayımDualarım sizlerle

Slm cnm bende hic bir belirti yok ara ara sadece adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ama dünden beri onlar da azaldı nedendir bilmiyorm
Allah Allah Bende transferden sonraki gun kasik agrim cok siddetliydi giderek azaldi simdi sadece gogus hassasiyeti var onun disinda bi belirtim yok ama vucuddan vucuda fark var canim hangisi iyiye isaret bilmiyorum ama Rabbim yardimcimiz olsun hic kafana takma insallah guzel haberler alacagizz

Taze 5 gün embriyosu bugün de 9. Günüm dün daha net çıktı bugün neden az ona üzüldüm
Test markası birbirinden farklıysa olabilir kötü düşünme her testte aynı olmuyo çok bariz pozitif ama öyle diyim kan ver bence bugün kaçıncı gündü?

İnan bilmiyorum düşünmekte istemiyorum ama bunda da negatifi görürsek eşim klinik değiştirmek istiyor o zamanda şehir dışında ya bahçeçi yada memorial Şişli isiyorum ben Trabzon’da yaşıyorum ve tranzonun en iyi doktorundayım(en azından ben öyle biliyorum) zaten özelde iki doktor var ikisi de beraber karar veriyor hastalara yapılacak işleme nasip diyorum ya bilmiyorum bende ilk embriyoma çok üzüldüm zorda toparladım hiç gebe kalamayacam diye düşündüm ağla ağla helak oldum ama sonra nasip değilmiş diye kendimi teselli ederken buldum

Bende öyleydim canım ama insan bir süre sonra kısmet değilmiş diyip geciyor en kısa sürede güzel haberler alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…